# Tomas Rosicky ve Cristian Daniel Ledesma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Tomas Rosicky ve Cristian Daniel Ledesma

ScoutGS gibi güvenilir bir site, neden önce yaptığı hataları (kesin olmadan açıklamak gibi) bir daha yapsın ? Bunları yaptıktan sonra eğer hala bunları yapmaya devam ederse zaten bu onların sonu olur. Bir daha ne o siteye giren olur, ne o siteye inanan olur. Bu büyük yükün altına gireceklerini hiç zannetmiyorum.

ScoutGS gibi güvenilir bir site, neden önce yaptığı hataları (kesin olmadan açıklamak gibi) bir daha yapsın ? Bunları yaptıktan sonra eğer hala bunları yapmaya devam ederse zaten bu onların sonu olur. Bir daha ne o siteye giren olur, ne o siteye inanan olur. Bu büyük yükün altına gireceklerini hiç zannetmiyorum.

Transfer odaklı taraftar topluluğuna sahip olduğumuz için balık hafızamız devreye girer, önümüzdeki yıl tekrar her türlü salvoya inanırız.

Transfer odaklı taraftar topluluğuna sahip olduğumuz için balık hafızamız devreye girer, önümüzdeki yıl tekrar her türlü salvoya inanırız.

Doğrudur, malum site onca yalanına rağmen, kurduğu saçma sapan senaryolara rağmen hala kendisini takip edip inanan yaşam formları bulabiliyor.

beyler bu osman tanburacı bişimi biliyor acaba yoksa rosicky baptistamı geliyor???

adam duyumcu değil ya

güzel bi blogu var takip ediyordum , şimdi böyle demiş.

sorduk bakalım ne ayak :D

transfer nöbetine noldu ya kapatmışlar konuyu:D

öfff daha açıklanmadı mı yahu site geri geldi transferler gelmedi peh.

beyler simdi rai2(italyan kanali) de spor haberleri vardi lazio nun ledesma yerine birilerine baktigini soylediler lazio dan ayriliyor dediler ama kime ve nereye gidecegine dair birsey soylemediler sevinelimmi ne dersiniz

beyler simdi rai2(italyan kanali) de spor haberleri vardi lazio nun ledesma yerine birilerine baktigini soylediler lazio dan ayriliyor dediler ama kime ve nereye gidecegine dair birsey soylemediler sevinelimmi ne dersiniz

Hernanes geldi zaten 11m euro'ya..

arkadaslar bu scoutgs sıtesının hali ne hala güncellenmemiş acaba verdıkleri haberler dogru cıkmadı ondan mı gırmiyolar scoutgs'ye ulaşan varmı hiç

Tanburacı ya Rosicky yada Ledesma diyor,güya bunlar birbirlerinin alternatifiymiş,bana çok saçma geldi bu yorumu..

Scoutgs fena patladı bu sefer demedi demeyin

Scoutgs den bi açıklama gelmesi lazım bu suskunluk niye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt