Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beyler çok övüyosunuz da ledesmayı fm2010da da ayhandan fazla bi farkı yok
K.Prince boatengi alsak keşke orta sahaya
2009 da ilhan parlak diyorum o zaman..![]()

genoaya giti bile![]()
Bu Serhat kim hacılar herkez Serhata sorular soruyor kimmiş bu delüganlu.
Riski göze alarak yazdım zaten yazıyı. Göreceğiz yolun sonunda.
2011'de Guiza olur![]()
Serhat bir yanım futbolu biliyorsun, futbol hakkında bilgin var diyordu ama son yazından sonra bunu tamamen kafamdan silmiş bulunmaktayım. Ya izlemedim diyorsun, nasıl yanlış transfer olarak yorumluyorsun ? Adamı bilmediğin halde nasıl böyle birşey söyleyebiliyorsun ? Futbolu geçtim diğer konularda da durum böyle olmalıdır. Ama sen hiç izlemediğin adam hakkında kalkmış aradığımız adam değil nasıl diyebiliyorsun inanamıyorum. Burada kaç kişi futbolcu hakkında olumlu konuşuyor, diğer forumlarda da öyle. Hatta geleceğine inanmayanlar bile var. Fakat sen bu kadar kişinin yorumunu bırakıp, bir tane kişinin yorumuna bakıyorsun. Böyle olmayı nasıl beceriyorsun gerçekten söylesene ?
Serhat bir yanım futbolu biliyorsun, futbol hakkında bilgin var diyordu ama son yazından sonra bunu tamamen kafamdan silmiş bulunmaktayım. Ya izlemedim diyorsun, nasıl yanlış transfer olarak yorumluyorsun ? Adamı bilmediğin halde nasıl böyle birşey söyleyebiliyorsun ? Futbolu geçtim diğer konularda da durum böyle olmalıdır. Ama sen hiç izlemediğin adam hakkında kalkmış aradığımız adam değil nasıl diyebiliyorsun inanamıyorum. Burada kaç kişi futbolcu hakkında olumlu konuşuyor, diğer forumlarda da öyle. Hatta geleceğine inanmayanlar bile var. Fakat sen bu kadar kişinin yorumunu bırakıp, bir tane kişinin yorumuna bakıyorsun. Böyle olmayı nasıl beceriyorsun gerçekten söylesene ?
genoaya giti bile![]()
2 transferde yatııı bence
Yalnız Cem, Serhat bence Ledesma'yı kötü futbolcu olduğunu düşündüğünden değil defansif yönü ağır basan bir oyuncu daha alınması gerektiğini düşünürken ofansif yönü biraz daha ağır basan Ledesma'nın alınmasını istemediği için bu transfere karşı çıkıyor. Benim anladığım bu, bu durumda Serhat da kendi düşündükleri doğrultusunda sonuna kadar haklı olabilir. Ha bana kalırsa ben gelmesini isterim Ledesma'nın.