Özgür Şener
10 Numara!
- 16 Haziran 2009
- 11.059
- 159
- 1.388
Cevap: # Tomas Rosicky ve Cristian Daniel Ledesma
Adama haklı beyler.
Bkz.
"İnsan küfür yedikçe büyür."
Adama haklı beyler.
Bkz.
"İnsan küfür yedikçe büyür."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam haklı beyler
"Gün gelir,insanlar cesaretlerini yitirebilir,dostlarına sırt çevirebilir ve kardeşlik bağlarını koparabilir,ama bugün o gün değil...Düşmanın zaferi ve harab olmuş siperler bekler İnsan Çağı'nın çöküşünü ama bügün o gün değil...Bugün savaşacağız...Bu dünyadaki tüm sevdikleriniz adına sizlere kalmanızı emrediyorum Batı'nın halkı..."
Küçük düşünen insanlarsınız. Kimsenin hakaret etmesi sizi küçültmez. Aksine "Seni öldürmeyen şey güçlü kılar".
,ayrıca serhatın girdiği konu böle olur alış
Küçük düşünen insanlarsınız. Kimsenin hakaret etmesi sizi küçültmez. Aksine "Seni öldürmeyen şey güçlü kılar".
sen forumun bi tek bu konunun son 2 sayfasından ibaret olduğunu zannediyosun galiba,ayrıca serhatın girdiği konu böle olur alış
![]()
Şu ukala, Kurtlar vadisi vari laflarla konuşmayı bırak artık.
Kurtlar Vadisi mi? Nietzsche'den alıntı yapıyorum ve Kurtlar Vadisi mi diyorsun?
Biraz futboldan konuşsak. Barış Sarp falan diyorsun da bunlar futbolcu değil. Yazık gerçekten ya valla sizleri gördükçe Barışla Sarpla inşallah devam ederiz diyorum. Utanıyorum artık ligin en kalitesiz ortasaha oyuncularına sahibiz. KAliteyi tek artıran ise Elano.