# Tomas Rosicky ve Cristian Daniel Ledesma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Tomas Rosicky ve Cristian Daniel Ledesma

Adama haklı beyler.

Bkz.

"İnsan küfür yedikçe büyür."

Gerçekten terapiye ihtiyacı var.

Adam haklı beyler

"Gün gelir,insanlar cesaretlerini yitirebilir,dostlarına sırt çevirebilir ve kardeşlik bağlarını koparabilir,ama bugün o gün değil...Düşmanın zaferi ve harab olmuş siperler bekler İnsan Çağı'nın çöküşünü ama bügün o gün değil...Bugün savaşacağız...Bu dünyadaki tüm sevdikleriniz adına sizlere kalmanızı emrediyorum Batı'nın halkı..."

Adam haklı beyler

"Gün gelir,insanlar cesaretlerini yitirebilir,dostlarına sırt çevirebilir ve kardeşlik bağlarını koparabilir,ama bugün o gün değil...Düşmanın zaferi ve harab olmuş siperler bekler İnsan Çağı'nın çöküşünü ama bügün o gün değil...Bugün savaşacağız...Bu dünyadaki tüm sevdikleriniz adına sizlere kalmanızı emrediyorum Batı'nın halkı..."

Yüzüklerin Efendisi mi bu :D

Fazla üstüne gitmeyin arkadaşlar,sizin yaptığınız da hiç doğru değil kusura bakmayın. İki kişi arasında olan bir şey bizi bağlamaz sonuçta.

beyler başkasının size ettiği küfürler sizi yüceltir bunu unutmayın.

ibretalindi.gif

Bizde işte girip bakıyoruz diyoruz ki Gscimbom adam akıllı bi forum sitesi yorumlar yapılmıstır bi haber vardır felan.. Tartışmalara baksana arkadaş.. Çapınızı kücültmekten baska yaptıgınız bişe yok..

sen forumun bi tek bu konunun son 2 sayfasından ibaret olduğunu zannediyosun galiba:asd:,ayrıca serhatın girdiği konu böle olur alış:asd:

sen forumun bi tek bu konunun son 2 sayfasından ibaret olduğunu zannediyosun galiba:asd:,ayrıca serhatın girdiği konu böle olur alış:asd:

Yok kardeş sen canını sıkma.. Uzun bi süredir sitenizi takip ediyorum.. Bu konuyu bastan assagıya okumuusumdurda.. Sitenizde üyeligimle her daim online olan bi kişi değilim ama sürekli takip ediyorum dediğim gibi.. Benim demek istedigim bu site caplı bi site ve bu tarz bi sitede böyle tartısmaların olması size cok şey kaybettirir.. Üyeler arasında olsa hadi neyse.. Üzücü olan şuki admin arkadaşlar bile katılmış artık işin dalgasına vurmuşlar.. Ben 4 senedir web işlerindeyim bir çok sitem oldu suanda öss derdinden pek ilgilenemiorm ve uzun zaman sonra bi siteyi bu kadar cok okuyorum ama cok sacma olaylar dönüyo artık burda.. bence kendinize bi ceki düzen vermelisniz.. öncelikle admin kardeşlerim tabikide.. ben bi kardeşiniz olarak tavsiyede bulunuyorum.. Gerekiyosa arkadaşı siteden uzaklaştırırsınız dert mi yani..

Neyse artık iftar vakti geldi karnım gurulduyor gözlerim dönüyor.. :D Ben sadece bi kardeşiniz olarak ve tecrübelerimle uyarıda bulunmak istedim.. Umarım bi halta yaramışızdır (: Haydi hayrlı ramazanlar..

oruç kafasına vurmuş dicem her zaman böyle birileri

Ben de dayımdan alıntı yapıyorum.

Akıllı ol canımı ye :D

Biraz futboldan konuşsak. Barış Sarp falan diyorsun da bunlar futbolcu değil. Yazık gerçekten ya valla sizleri gördükçe Barışla Sarpla inşallah devam ederiz diyorum. Utanıyorum artık ligin en kalitesiz ortasaha oyuncularına sahibiz. KAliteyi tek artıran ise Elano.

Baris = ?? mac/5 gol/5 asist

Elano = 33 mac/4 gol/2 asist

Baris gectigimiz sezon disinda mukemmele yakin performans cizmistir Galatasaray kariyerinde. Hemde Mustafa Sarp ve Elano'nun hic bir zaman o kademeye cikmayacagi kadar. Gectigimiz sezon ise rezelet otesi bir performanstan sonra Elano'dan istatiksel olarak daha yararli olmustur takima. Oyun olarak ikiside koca bir sifirdi gectigimiz sezon itibari ile, fakat arada ufak bir fark var; Baris degisebilir, Elano degismez. Emin ol Galatasaray sevgim agir basmasa bende Elano takimda kalsada butun sezon surunun derdim.

Felipe + Carrusca + Lincoln + Elano, toplasan bir Ilic etmedi. O Ilic ki sirf gosterissiz futbol oynuyo diye ilk firsatta showmen saksakcilarinin satisina ugradi. Simdi ki moda da isim sevdasi oldu. Neymis Elano Blumer, M.City'den geldi, Premier lig topcusu, Brezilya milli takiminin banko oyuncusu vs. bi suru cart curt. Oyuncu bana Brescia'dan gelsin, Hagi gibi olsun, Hirvat ligi takimi Hajduk Split'ten gelsin Prekazi gibi olsun. Ben bir arabada ilk evvel motora ve suruse bakarim. Motor ve suruste is yoksa genis lastikler, carbon fiber kaput, angel eye farlar falan pek birsey ifade etmiyo.

Hayatta hersey istatistiklere gore olsaydi Canakkale'de gecilirdi ya da bugun Avrupa'da buyuk bir Almanya gorurduk.

Elano'yu ya da takimin diger ortasahalarini kotuleyim diye Ozbek'i ovmek yapilacak en sacma istir bence.Cunku adamda mentality sifir.2 metre onundeki adama pas vermekten aciz.

Istatistikler 5 para etmez. Kac gol yedik Baris'in kaptirdigi aptalca toplar yuzunden. Kac mac kaybettik acemice gordugu kirmizi kartlar yuzunden. Sen stad'da izle bu adami 1gr yetenek yok. Bizim orta sahamizda top tutabilen tek kisi Elano o giderse onun yerine mutlaka transfer lazim yoksa orta saha coker.

Oyun olarak yorumum ikisininde gecen sezon rezalet olduguydu. Evvel ki sezonlarda Baris'in yaptiklari ortada. Takim son haftalara havlu atarak girerken sahada kazanmak icin savasan ender adamlardan biri Baris'ti. Baris-Topal gibi adamlar olsaydi orta sahada 10 senede en fazla 3-4 kez yenilirdik Kadikoyde. Zaten tek beraberligide Baris, Serkan ve Topal'in beraber oynadigi donemde aldik. Derbilerde, Avrupa maclarinda, kisaca buyuk maclarda hep iyi oynamistir, katki saglamistir Baris.

Yanlisim varsa duzeltin, Baris'in kaybettigi toplardan tek yedigimiz gol iceride kazandigimiz 4-1'lik Denizlispor maciydi. Kart olayinda ise bizim puan kaybettigimiz bi Sivas maci var Baris'in son dakikada kirmizi kart yedigi, onunda skora etki ettigini pek zannetmiyorum. Yani pireyi deve yapmaya gerek yok. Baris'in Galatasaray icin yaptiklari ortada Elano'nun Galatasaray icin yaptiklari ortada, ozelliklede ilk senelerinde. Elimizde boyle bir oyuncu varken degerini bilelim, Sarp falan kesinlikle Baris'in kalibresinde topcular olamaz.

Ha birde, normal sartlarda Baris'in Lorik Cana ile yanyana uyum saglayamayacagini ekleyip konuyu kapatiyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt