# Tomas Rosicky ve Cristian Daniel Ledesma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Tomas Rosicky ve Cristian Daniel Ledesma

arkadaşlar tsn sitesine göre bu 2 transfer yattı. hepsini okumadım ama ledesmanın menajeri oyuncununun sözleşmesini daha iyi yapmak için galatasarayı kullandı yazıyor

Umarım gerçektir çok güzel olur heyecan verici bir duyum..;)

arkadaşlar tsn sitesine göre bu 2 transfer yattı. hepsini okumadım ama ledesmanın menajeri oyuncununun sözleşmesini daha iyi yapmak için galatasarayı kullandı yazıyor

TSN 28 HAZİRAN SİTE MANŞETİ : SEMİH ŞENTÜRK GALATASARAY'DA!!!!!!!!!!!!!!

2 hafta sonra Semih Şentürk : Hiçbir kulüple görüşmedim.Zaten bana da gelen teklif olmadı.

Bir kere TSN sitesinde yazilanlarda bir cok yerde kelime hatalari var, bana okulda ogretilen sey: hatalarin cok oldugu bir kaynak olarak hic bir zaman guvenilir kabul edilemez

:) :p :D

scoutgs ve tsn iki siteden biri cok kötü rezil olacak

Rosicky mi ? dün PES tunuvasında Portekiz - Çek Cumh. maçında 3-0 dan 3-3 e getirince maçı 30 küsür metreden serbest vuruşla golü attı uzatmada maçı kazandrdı herif :D

scoutgs ve tsn iki siteden biri cok kötü rezil olacak

Olacakları anlatayım bak,Tsn bu gece ''U'' dönüşü yaparsa hiç şaşırma,scout çizgisini bozmayacaktır,ama tsn her türlü kıvırma politikasını yapacak sonra iki adamın transferi bitmiş diyecek,biz demiştik diyecek,olay bitecek...

Kim gelir sizce ? Rosicky mi ?

Cok heyecanlandirdi bu haber beni,Rosicky inanilmaz bir oyuncu kotu bir sakatlik yasadi ama gecen sene duzenli olarak oynadi.Eger gercekten dogruysa heralde oyunculari etkilememek icin OFK macindan sonra aciklarlar.

bence ilk ledesma açıklanacak 2-3 gün sonrada rosicky

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt