# Tomas Rosicky ve Cristian Daniel Ledesma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Tomas Rosicky ve Cristian Daniel Ledesma

Beyler resmi transfer marşımız ilan ediyorum bu şarkıyı.

[video=youtube;lXJl9yTxpxs]https://www.youtube.com/watch?v=lXJl9yTxpxs[/video]

yalan oldu transferler bu gecede açıklanmazsa bilinki yatmıştır bu transferler.

gs yönetimine yakın kaynaklar grella ve baptista nın geleceğini söylüyorlarmış ne derece doğru bilmem beklemekten sıkıldım

Arkadaşım sürekli "olmayacak, yalan oldu" tarzı açıklamalarını bırak artık, lütfen kabak tadı vermeye başladı. scoutgs güvenilir bir kaynaktır benim için, Ahmet Bey de ısrarla bittiğini, Sercan'dan sonra aynı hataya (kesinleşmeden haber vermek) düşmeyeceklerini söylüyor. Bu kadar pesimist olacaksan kendine sakla bari, ortalığı karıştırmaya lüzum yok.

rosicky ve ledesma gibi iki dünyaca ünlü futbolcu bize imza atacak ama 3-4 gündür avrupa basınında bu haber çıkmayacak biraz tuhaf değil mi

Anlaşılan takip etmiyorsun Avrupa basınını. Aramayı bilirsen Avrupa'da çok konuşuldu, hala konuşuluyor. Gir bakalım goonertalk'a falan, Rosicky için neler demişler gör. ;)

rosicky ve ledesma gibi iki dünyaca ünlü futbolcu bize imza atacak ama 3-4 gündür avrupa basınında bu haber çıkmayacak biraz tuhaf değil mi

rosicky için arsenal forumlarında da epey söylentiler dolanıyo... ama ledesma için birşey görmedik...

ayrıca evet dediğin gibi bencede epey tuhaf...

Anlaşılan takip etmiyorsun Avrupa basınını. Aramayı bilirsen Avrupa'da çok konuşuldu, hala konuşuluyor. Gir bakalım goonertalk'a falan, Rosicky için neler demişler gör. ;)

ben taraftar forumlarından bahsetmiyorum böyle girişimlermiz olsa avrupa basınında çıkardı ingiliz ve italyan gazetelerinin son 1 haftaki haberlerine baktım rosicky ile ilgili transfer haberi yok ledesma içinse inter e gideceği söyleniyor

hem anlaşsak ve imzalar atılsa bile rosicky avrupa kupası maçında nasıl oynadı böyle bir anlaşma olsa kadrodan çıkardı oynatmazlardı

ben taraftar forumlarından bahsetmiyorum böyle girişimlermiz olsa avrupa basınında çıkardı ingiliz ve italyan gazetelerinin son 1 haftaki haberlerine baktım rosicky ile ilgili transfer haberi yok ledesma içinse inter e gideceği söyleniyor

hem anlaşsak ve imzalar atılsa bile rosicky avrupa kupası maçında nasıl oynadı böyle bir anlaşma olsa kadrodan çıkardı oynatmazlardı

Sen Emirates kupasını Avrupa kupasımı sanıyorsun ?

Haberlerde de çıktı, özellikle Rosicky. Avrupa kupası maçı mı yaptı Arsenal, öyle bir şey yok. Arsenal direkt gruplardan başlıyor Şampiyonlar Ligi'ne. Biraz daha araştır bence. Karşılıklı görüşmeler bir tarafın isteğiyle gizli tutulabilir, biz açıklamadık ama Arsenal-Lazio açıklardı diye bir olay yok.

Edit: Arsenal, Emirates Kupası'nda oynadı, hazırlık maçı yani. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak, Türk insanının genel sorunu...

yönetime yakın spor yazarlarının tweetlerinde salı günü yeni transferler açıklanacakmış diyorlar doğru mu acaba niye bu kadar uzatıyorlar

elano dan gelecek paraya güveniptemi teklifte bulundular acaba.olası elano transferi olmayınca zora düştüler heralde

Yurtdışında çıkan haberler Türk basını kaynaklı. Haberin çıkış noktası burası. Rosicky ile ilgili koskoca haber var

Galatasaray eye Rosicky acquisition

Ledesma ile ilgili de İtalyan basınında haberler var ama Galatasaray'ın adı pek geçmiyor. Lazio forumlarında gördüm ama, Galatasaray'la anlaşmış falan deniyordu.

scoutgs cana yi acikladiktan sonra da avrupa basininda cana haberleri cikmadi ne zamanki biz resmi siteden acikladik sonra avrupa basininda haberler cikti

:( inşallah bu geceye doğru açıklarlar...

Bence bu transferlerde pürüz var.Scoutgs imzalar atıldı diyor ama böyle birşey olsa neden açıklanmıyor diyo sorası geliyor insanın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt