# Tomas Rosicky ve Cristian Daniel Ledesma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Tomas Rosicky ve Cristian Daniel Ledesma

Ledesma gelmezse ki gelecek, onun yerine mutlaka iyi bir orta saha alınacaktır.. Gelen adamın Barıştan,Ayhandan iyi olacağı çok açık. Fakat Rosicky lan bu.. Gelirse muthiş birşey olur. Öyle böyle bir oyuncu değil.. Çok fena.. Öncelikle Rozza gelmeli.. :o

bana kalırsa bu transferler yattı malesef. üstüne soğuk su içelim

Hemen karalar bağlamayın ya bu hafta ikisinden biri kesin gelicek bence.

Hadi yönetim doldur bakalım Aslantepeyi doldurabiliyormusun.Ağzınıza yüzünüze bulaştırdınız transferleri.Siz gidin Pino nun başında refakatçı kalın 2 ay hastanede.Sizin yapacağınız transfer bu kadar olur. Haldun Üstünel i bi Adnan Sezgin yüzünden yedin.Adamın ahını aldınız ahını.İşiniz gücünüz taraftarı kandırmak.1 Ay önce 5 futbolcuyla anlaştık diyodun.Nerdeeeeeeeee.Bu taraftar sabırlıdır ammaaaa sabrı taştımı adamı bertaraf eder.Bu taraftarla oynamaya hakkınız yok. Yazıklar olsun size.

Hadi yönetim doldur bakalım Aslantepeyi doldurabiliyormusun.Ağzınıza yüzünüze bulaştırdınız transferleri.Siz gidin Pino nun başında refakatçı kalın 2 ay hastanede.Sizin yapacağınız transfer bu kadar olur. Haldun Üstünel i bi Adnan Sezgin yüzünden yedin.Adamın ahını aldınız ahını.İşiniz gücünüz taraftarı kandırmak.1 Ay önce 5 futbolcuyla anlaştık diyodun.Nerdeeeeeeeee.Bu taraftar sabırlıdır ammaaaa sabrı taştımı adamı bertaraf eder.Bu taraftarla oynamaya hakkınız yok. Yazıklar olsun size.

Kimse 5 futbolcu ile anlaştık demedi.Açıklamaların içeriğini bilmeden sallıyorsunuz.5 tane yabancı alacağız dedi Adnan Polat.Ayrıca bırakın bu skor transfer taraftarlığını.İşin iyi yanından bakın.Şuanda Türkiye'nin gelir gider dengesi en düzgün kulübüdür Galatasaray.İdda ediyorum önümüzdeki sene transfer bütçesi 45 50 milyon yüro olacaktır.Az daha sıkın dişinizi mali tablo bu kadar düzelmişken nankörlük ediyorsunuz yönetime başka birşey değil.

Sana yazıklar olsun, bu laflarının üzerine takımı bırakman lazım. Ben senin yerinde olsam, şuan üyeliğimi bile sildiririm siteden.

Tamam transferler bittiğnde ne dicen ona bakacam adını yazdım pc de bu mesajıda kopyala yapıştır yaptım transferler gelince ne dicen bakalım.

Tribün, taraftarlık, deplasman otobüsü..

Bilmiyorum, anlamıyorum, tarafrtarlığı gerçekten hisseden kaç kişi war.

Tribün kocalayan bir fenerhaceli, transfer sezonnda Galatasaraylı olan bi taraftardan 10 kat yeğdir.

Tribün, taraftarlık, deplasman otobüsü..

Bilmiyorum, anlamıyorum, tarafrtarlığı gerçekten hisseden kaç kişi war.

Tribün kocalayan bir fenerhaceli, transfer sezonnda Galatasaraylı olan bi taraftardan 10 kat yeğdir.

Şuan sitede olsun, başka yerde olsun, o kadar çok skor taraftarı var ki içimizde sinir bozmaya gerek yok. Galatasaray hep 3-0 yenince en büyük, ya da çok iyi bir futbolcu geldiğinde en büyük onlara göre.

lütfen kimki ben gs taraftarıyım diyorsa gaza gelipte saçma sapan şeyler yazmasın,elbette yönetimde transfer istiyor ve onun için uğraşıyor şu anda,bu senin geçen senden tek farkı parayı daha dikkatlice harcamak istiyorlar,olmayan parayı harcamak gibi bir niyetleri yok,öle kötü adam almak gibi bir niyerleri de yok tabii,harcanabilecek parayla en iyisini alınması gayretindeler şu anda,geçen sene o kadar transfer yapıldıda ne oldu,evet ismi olan ama gs ye bi şeyler verecek adamalrın alınması derdinde yönetim,scoutgs yazdı diye gelmezse transferler acısını gs yönetiminden değil bitti diyenlerden sormak daha mantıklı değilmi,ben en başta adnan polata çok güveniyorum bir kere,pino bile ne kadar sonra açıklandı herkes yazdıktan 1,5 hafta sonra anca açıklandı,

birde bu adnan sezgin takıntısı gerekten anlamıyorum,sanki haldun üstünel kendisi yaptı o kadar transferi ,yönetimin oluru olmadan sizce olabilirmi o transferler,bu senin tek farkı az para çok iş felsefesi ki ben bu senden hersenekinden daha çok umutluyum,özellikle kimselerin aklında yok ken cana gibi bir adamın bulunup alınabilinmesinden dolayı,ali turan,serdar özkan gibi adamların bonservis ödenmeden alınabilinmesinden dolayı,sırf adı var diye futbolun son demini yaşayan marquez gibi adamların alınmamasından dolayı,bence bekleyin ve yönetime yüklenmeyin göreceksiniz adnan başkan gene bizlere yakışan adamları alacak,bu sene en çok bakılan şey oyun fundomantilesi yüksek adamlar için uğraşılıyor daha çok takım oyununa yatkın adamlar için uğraşılıyor zira keita yollanmazdı yoksa,

bence son gülen iyi güler lafını unutmayın ve büyük başkanımıza güvenin,hem gelecek yıllar heba edilmiyor saçma sapan paralar harcanıp çarçur edilmiyor, hem de en etkin olabilecek transferler peşinde koşuluyor,sadece sabır ve güven lütfen

i know this game!: Cristian Ledesma Doğru Transfer Mi?

Ledesma'yla ilgili güzel bir yazı yazdım. Okuyun ve transferden vazgeçin.

ya serhat reo coker ın alınmasını bende desteklerimde,reo coker fetişliği yapmana gerek yok,onun yerine gündeme gelen her adama b.k atmaya gerek yok,adamı izlememişsin bile,geldiği zamanda eminim xavi gibi oynasada b.k atacaksın adama,ilgi çekmek için başka şeyler yapmalısın,elano ya b.k atmaya devam et mesela işe yarıyo baya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt