# Tomas Rosicky ve Cristian Daniel Ledesma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Tomas Rosicky ve Cristian Daniel Ledesma

Hadi yönetim doldur bakalım Aslantepeyi doldurabiliyormusun.Ağzınıza yüzünüze bulaştırdınız transferleri.Siz gidin Pino nun başında refakatçı kalın 2 ay hastanede.Sizin yapacağınız transfer bu kadar olur. Haldun Üstünel i bi Adnan Sezgin yüzünden yedin.Adamın ahını aldınız ahını.İşiniz gücünüz taraftarı kandırmak.1 Ay önce 5 futbolcuyla anlaştık diyodun.Nerdeeeeeeeee.Bu taraftar sabırlıdır ammaaaa sabrı taştımı adamı bertaraf eder.Bu taraftarla oynamaya hakkınız yok. Yazıklar olsun size.

Aslantepe açılsın, bırak dolduramamayı, stad küçük gelicek küçük. 55 bin kişi içerde diğer 55 bin kişi dışarda bekliyecek. Galatasaray'ı transferler ve reyting için tutanlar gelmesin zaten stada. Bize lazım olan her koşulda kalbi sarı kırmızı için çarpan yürekler. Merak etme öyle böyle iyi adamlar gelicek. Önemli olan sabretmek. Bu stadın yapılması için 3 sene bekledik. 2-3 transfer için 3 gün mü bekleyemeyeceğiz? İsterse 11 tane barış oynasın, ben formamı alır giderim stada arkadaş. Bu stad çölde vaha gibi bir imaja sahip. İnsanlar sırf ziyaret etmek için gelicek. Yönetim de biliyor , bu stada yakışacak oyuncuların alınması gerektiğini. O yüzden iyi oyuncu için beklemek şarttır. Bana elano,jo,santos gibi oyuncu geliceğine, rosicky gibi adamlar gelsin ben 3 ay beklemeye razıyım. Çünkü 3 ay sonra , o adam 4 yıl bizim için oynayacak. Klübün oyuncu değeri artıcak. Tek gerekli şey sabretmek. Başarı gelmezse zaten bir yönetim gider diğer yönetim gelir. Asıl olan Galatasaraylılıktır.

Ledesma 'ya falan gerek yok. Barış Özbek 'i Fifa 10 'da Barça 'ya transfer ettim, baya iyi oldu. Bir tane de golü var. Barış 'ta ısrar edilmeli.

Ledesmayı seyretmedim fakat rosicky nin faydalı olacağını düşünüyorum

sakatlık sorunu en büyük soru işareti

ama bu durum aşıldığı takdirde uzun süre kendini kanatlayamamış olması

başarıya aç ve kendisini sergilemesi için çok büyük bir fırsat olur rosicky için

ben Baptistadan çok daha faydalı olacağını hissediyorum en az Baros kadar.

Dediğim gibi Ledesma hakkında bilgim yok sadece kısa klipler bulabildim o videolarda hep uzak mesafeli şutlar (güzel goller) ve frikik golleri vardı.

Onun dışında benim için Ledesma kapalı kutu ama mutlak ki takip eden arkadaşlar vardır...

lütfen kimki ben gs taraftarıyım diyorsa gaza gelipte saçma sapan şeyler yazmasın,elbette yönetimde transfer istiyor ve onun için uğraşıyor şu anda,bu senin geçen senden tek farkı parayı daha dikkatlice harcamak istiyorlar,olmayan parayı harcamak gibi bir niyetleri yok,öle kötü adam almak gibi bir niyerleri de yok tabii,harcanabilecek parayla en iyisini alınması gayretindeler şu anda,geçen sene o kadar transfer yapıldıda ne oldu,evet ismi olan ama gs ye bi şeyler verecek adamalrın alınması derdinde yönetim,scoutgs yazdı diye gelmezse transferler acısını gs yönetiminden değil bitti diyenlerden sormak daha mantıklı değilmi,ben en başta adnan polata çok güveniyorum bir kere,pino bile ne kadar sonra açıklandı herkes yazdıktan 1,5 hafta sonra anca açıklandı,

birde bu adnan sezgin takıntısı gerekten anlamıyorum,sanki haldun üstünel kendisi yaptı o kadar transferi ,yönetimin oluru olmadan sizce olabilirmi o transferler,bu senin tek farkı az para çok iş felsefesi ki ben bu senden hersenekinden daha çok umutluyum,özellikle kimselerin aklında yok ken cana gibi bir adamın bulunup alınabilinmesinden dolayı,ali turan,serdar özkan gibi adamların bonservis ödenmeden alınabilinmesinden dolayı,sırf adı var diye futbolun son demini yaşayan marquez gibi adamların alınmamasından dolayı,bence bekleyin ve yönetime yüklenmeyin göreceksiniz adnan başkan gene bizlere yakışan adamları alacak,bu sene en çok bakılan şey oyun fundomantilesi yüksek adamlar için uğraşılıyor daha çok takım oyununa yatkın adamlar için uğraşılıyor zira keita yollanmazdı yoksa,

bence son gülen iyi güler lafını unutmayın ve büyük başkanımıza güvenin,hem gelecek yıllar heba edilmiyor saçma sapan paralar harcanıp çarçur edilmiyor, hem de en etkin olabilecek transferler peşinde koşuluyor,sadece sabır ve güven lütfen

Arkadaşım bizim isyanımız ne? Lig başlayacak uefa kupası maçları başladı. Takımın iskeletinin en önemli oyuncuları yok. Keita satıldı Pino alınalı daha 2 hafta oldu ve sakatalandı ki kendisinin müzmin sakat olduğunu öğrendik.Serdar Özkandan hiçbir beklentim yok. Elano gidecek gitmeyecek daha belirsizliğini koruyor ve antrenmansız. Forvetimiz Milan Baroş hala sakat yerine alınan 1.lig oyuncusu Battal henüz Galatasarayda oynayabilecek kapasitede değil. Rosicky ve Ledesma ile anlaşıldıysa neden açıklanmıyor? Adnan başkan iki sene evvel Meira'yı sattığı için Uefa kupasından elenmiştik. Şimdi ise oyuncuları alamadığı için Uefa kupasından elenebiliriz. Bana kimse kolay rakip falan demesin son maçlarda kimin yüreği ağzında izlemedi Allah aşkına söylesin. Evlere şenlik bir de kalecimiz var? En büyük rakibimiz 500 bin dolar yüzünden Stoch gibi bir futbolcuyu elimizden kapmış. Para yok dersen bi dolu futbolcu satmışız kasamıza 15 milyon euro para girmiş aldığımız oyuncular Pino, Cana ve yerliler. Rijkaard yeni gelecek oyuncuları takıma ısındıracak, onlar sisteme ayak uyduracak diyene kadar zaten 2 ay geçecek. Yani bu durumda biz kendi aramızda bile Başkanı eleştirmeyecekmiyiz? Ayrıca keita Fundamental'ı çok üst düzeyde bir oyuncudur bana göre. Saygılarımla

Bu arada Keita konusunda Serdar arkadşımla aynı fikirdeyim

adam çelik gibiydi ya deviremiyorlardı 2-3 kişi

Pino yarsı olamaz Serdar sadece iyi bir yedek olur

bu sene sağ kanat iptal...

Baptista gelirse ve forvet alternatifi çoğalırsa sanki bana sağ taraf Kewell'a kalacak gibi geliyor.

nöbet bölümüne niye kimse birşey yazamıyor, en azndan ben yazamıyorum :D

nereye gelsem kuruyor yahu, ben geldim herkes sustu yine, nedir arkadaş beni aranızdamı istemiyonuz napiyonuz :D

Sana yazıklar olsun, bu laflarının üzerine takımı bırakman lazım. Ben senin yerinde olsam, şuan üyeliğimi bile sildiririm siteden.

E sildir o zaman ne bekliyorsun benim yerimde olmana gerek yok.Yöentimi eleştirdim diye takımımı bırakmam gerekiyor.Zuhahahaha.Yaşın bayağı küçük anlaşılan.Görürüm ben seni lige 2 maç kaybediverelim.Benden daha çok muhalif olmassan. Ne adamlar var yahu.At gözlüklü taraftar seniii

Tamam transferler bittiğnde ne dicen ona bakacam adını yazdım pc de bu mesajıda kopyala yapıştır yaptım transferler gelince ne dicen bakalım.

Zabıtamısın nesin.Kopyala yapıştır yapmış.Getir altına paraf atayım.Ölünceye kadar sakla.Başarıyı alkışlarım başarısızlığı eleştiririm.Ben taraftarım bu benim en doğal hakkım.Ne yani transferler açıklanınca takdir edersem ne yapacaksın bana.İçerimi attıracaksın. :)

Aslantepe açılsın, bırak dolduramamayı, stad küçük gelicek küçük. 55 bin kişi içerde diğer 55 bin kişi dışarda bekliyecek. Galatasaray'ı transferler ve reyting için tutanlar gelmesin zaten stada. Bize lazım olan her koşulda kalbi sarı kırmızı için çarpan yürekler. Merak etme öyle böyle iyi adamlar gelicek. Önemli olan sabretmek. Bu stadın yapılması için 3 sene bekledik. 2-3 transfer için 3 gün mü bekleyemeyeceğiz? İsterse 11 tane barış oynasın, ben formamı alır giderim stada arkadaş. Bu stad çölde vaha gibi bir imaja sahip. İnsanlar sırf ziyaret etmek için gelicek. Yönetim de biliyor , bu stada yakışacak oyuncuların alınması gerektiğini. O yüzden iyi oyuncu için beklemek şarttır. Bana elano,jo,santos gibi oyuncu geliceğine, rosicky gibi adamlar gelsin ben 3 ay beklemeye razıyım. Çünkü 3 ay sonra , o adam 4 yıl bizim için oynayacak. Klübün oyuncu değeri artıcak. Tek gerekli şey sabretmek. Başarı gelmezse zaten bir yönetim gider diğer yönetim gelir. Asıl olan Galatasaraylılıktır.

Bu taraftar daha 25 bin kişilik Ali Sami Yeni dolduramıyordu.Ne Aslantepesi kimse kendini kandırmasın.11 Barış oynasa bile dolarmışta.Barış ın başlığına gir oku yorumları.Laf ebeliği yapmak kolay.Dediğim gibi ligde iki maç kaybedelim göreceğim şuan da ılımlı yaklaşanları.

Bu taraftar daha 25 bin kişilik Ali Sami Yeni dolduramıyordu.Ne Aslantepesi kimse kendini kandırmasın.11 Barış oynasa bile dolarmışta.Barış ın başlığına gir oku yorumları.Laf ebeliği yapmak kolay.Dediğim gibi ligde iki maç kaybedelim göreceğim şuan da ılımlı yaklaşanları.

+1905...

Bu transferlerde kum oldu sanırım :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt