# Tomas Rosicky ve Cristian Daniel Ledesma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Tomas Rosicky ve Cristian Daniel Ledesma

İzlemedim,3 bilemedin 4 maçını izlemişimdir. Yararlı bir transfer olabilir,hele de 4-4-2 oynayan bir takıma transfer olursa. Ama ben Galatasaray'a yararlı olacağına inanmıyorum,aynen sen Ledesma'nın yararlı olacağına inanmadığın gibi. Sen de Ledesma'yı izlememişsin ama hakkında 1 sayfa yazı yazabiliyorsun sadece biri sana oyuncu hakkında bilgi verdi diye.

Ben Barış gibidir mi dedim Ledesma için? Çok farklı şeyler bunlar. Ledesma'nın ne olduğu hakkında fikir sahibiyim şu anda. Ancak sen Reo-Coker hakkında fikir sahibi değilsin. Ledesma için söylediklerim, overall olarak baktığımızda iyi bir adamı işaret ediyor. Bunu inkar edemezsin. Aradığımız adam değil diyorum sadece. Sen ise Reo-Coker'ı izlemeden dünyanın en kötü futbolcusuna benzetiyorsun.

Ayrıca ne tür bir adama ihtiyacımız olduğunu da anlamamışsın hala. Ofansif yönü daha iyi bir orta sahaya ihtiyacımız yok. Topsuz oyunda neredeyse Mustafa Sarp kadar kötü bir adam olan Ledesma'yla yine düzelmeyiz. Tabi ki Ledesma'nın gelişi artıdır. Barış Özbek ve Mustafa Sarp'tan sonra etki göstermemesi anormal olur zaten.

Olmayacağı belliydi zaten

Artık diyebilecek bişey bulamıyorum. Maalesef hayal kırıklığı... Ya anlamadığım şey şu 2. devrenin başından itibaren 10 yabancı futbolcu ile görüşürsün hep elinde bir yedeğin olur, biz bişey yapmamışız demekki. 6 ayda Adnan Sezgin ne yaptı biri bana anlatsın ?

Ben Barış gibidir mi dedim Ledesma için? Çok farklı şeyler bunlar. Ledesma'nın ne olduğu hakkında fikir sahibiyim şu anda. Ancak sen Reo-Coker hakkında fikir sahibi değilsin. Ledesma için söylediklerim, overall olarak baktığımızda iyi bir adamı işaret ediyor. Bunu inkar edemezsin. Aradığımız adam değil diyorum sadece. Sen ise Reo-Coker'ı izlemeden dünyanın en kötü futbolcusuna benzetiyorsun.

Ayrıca ne tür bir adama ihtiyacımız olduğunu da anlamamışsın hala. Ofansif yönü daha iyi bir orta sahaya ihtiyacımız yok. Topsuz oyunda neredeyse Mustafa Sarp kadar kötü bir adam olan Ledesma'yla yine düzelmeyiz. Tabi ki Ledesma'nın gelişi artıdır. Barış Özbek ve Mustafa Sarp'tan sonra etki göstermemesi anormal olur zaten.

Siyahi bir Barış benzetmesini ikisinin de en önemli özelliklerinin gördüğüm kadarıyla staminaları ve çok koşmaları olduğu için söyledim. Yoksa Premier Lig'de kaptanlık yapmış birinin bizim ortasahamızda çok rahat şu durumda oynayabileceği aşikar. Ledesma topsuz oyunda yani defansta kötü olsaydı kadro dışı olduğu dönemde Lazio küme düşme tehlikesi geçirirken onu tekrar kadroya alıp kümede kalmaya çalışmazlardı. Ledesma,her açıdan Box-to-Box için ideal bir ortasaha oyuncusudur. Ve ofans özelliğinin AĞIR basması defans yapamaması anlamına gelmez, ama gerektiğinde atağa çıkabilecek kapasitede bir oyuncu. Ve bizim böyle bir oyuncuya ihtiyacımızın olduğu geçen sene gözüktü.

Rosicky gelmesin, Ledesma gelsin, Elano kalsın. Hayal kırıklığı bir sezon daha yaşayalım.

Kaynak göstermedim ki :)

Her zaman ki gibi güldüm geçtim :D:D

Serhat açık söyle Rosicky gelirse kaç çocuk kesersin?

Allah Sizi Ne yapsın imi x) :D

GSCimbom.Com | Galatasaray Portal - 'Ben böyle anlaşma görmedim!' haberi

Galatasaray, Milan Baros’un sözleşmesini iki sene uzatmıştı. Golcü oyuncunun menaceri Pavel Paska, Çek Cumhuriyeti’nin yüksek tirajlı gazetelerinden Hospodarske Noviny’ye verdiği demeçte, Sarı-Kırmızılılar’la yaptıkları pazarlıklardan uzun uzun bahsetti. Anlaşma sağlanana kadar Galatasaray’la tam 11 defa bir araya geldiklerini söyleyen Paska, “Ben menacerlik kariyerimde böyle pazarlık görmedim. Bir oyuncum için bu kadar görüşme yaptığımı hatırlamıyorum” dedi.

‘Rubin’i reddetti’

Baros’la Rubin Kazan’ın da ilgilendiğini ve Ruslar’ın kendisine 1 milyon Euro fazla para verdiğini belirten Paska, “Ancak Baros Türkiye’yi çok sevdiğini ve kendisinin de burada çok sevildiğini söyledi. Bu nedenle 2.5 milyon Euro’yu kabul etti” dedi. Çek menacer, Baros’un yine de kariyerinde hiçbir takımdan almadığı kadar para kazanacağını söyleyerek, “Bir müşterim için yaptığım en iyi anlaşmalardan biriydi” ifadelerini kullandı. Paska, Galatasaray’ın Rosicky’le ilgilendiği yönündeki haberlerin hatırlatılması üzerine, “Her hafta yönetimle görüştüm, Rosicky’den bahsettiklerini duymadım” dedi.

Artık. ROSİCKY tiyatrosu kapansın. ROSİCKYnin meajeri bile uydurma diyiyor.

Scoutgs forumuna uyeligi olan arkadaslar varsa, orada yetkiligi kisilerin neler yazdigini ögrenebilir miyiz aceba ?

scoutgs verdiği haberin arkasında bi değişiklik yok;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt