# Tomas Rosicky ve Cristian Daniel Ledesma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Tomas Rosicky ve Cristian Daniel Ledesma

Delinin biri kuyuya taş attı bizde çıkarmaya çalışıyoruz. Adamlar iyi reklam yaptı.Tüm forumlarda scoutgs diyor ise doğrudur falan yazıyor.Bu site daha önce Miroslav stoch Galatasray'da diye başlık attı,Veli Kavlak Galatasaray'da dediler ,Mustafa Pektemek Galatasaray'da dediler,Yasin Pehlivan dediler, dediler de dediler. Yav kardeşim sırf ilk haberi ben vereceğim diye kulaktan duyma bilgilerle ne diye milyonlarca taraftarın hisleriyle oynuyorsun.Rosicky gelmiyor diye başlık atsınlar şimdi.Son anda pürüz çıktı desinler...

o yazdıklarının hiçbirine kesin imzalar atıldı denmedi,anlaşıldı denildi sadece.

o yazdıklarının hiçbirine kesin imzalar atıldı denmedi,anlaşıldı denildi sadece.

Veli, Pektemek ve Yasin için "önümüzdeki sezon Galatasaray forması giyecekler" dediklerini çok net hatırlıyorum. Hatta diğer 4 yerliyi de saymışlardı gelecekler arasında. Onlar geldi tabi. Stoch için kesin bir şey söylemediler.

sadece sercan için kesin dediler ve patladılar benm hatırladığım bu.

Scoutgs bu haveri ilk verdiği an herkez inandı inanmayan yoktu gunler gectikce renginizde değişti galiba dostlar.

Yooo... Ben Hala inanıyorum... Çünkü O , Sitenin sahipleri G.Saray RESMİ dergisinin Editörleri ;)

Scoutgs bu haveri ilk verdiği an herkez inandı inanmayan yoktu gunler gectikce renginizde değişti galiba dostlar.

İmzalar atıldı dendikten 1 hafta sonra bile hala olumlu yönde ufacık bile gelişme yoksa,insanların umudunu kaybetmesi normal değil mi?

Bu iş kabak tadı vermeye başladı iyice. Pino da epey bir sonra açıklanmıştı ama o zamanlar durum daha farklıydı. Zırt pırt menejeri çıkıp açıklama yapmıyordu, etrafta olumsuz haberler uçuşmuyordu. Menejerlere Fotomaç kadar bile güven olmaz, bilirim ama eğer ortada kesinleşmeye yakın bir transfer varken hiçbir menejer bu şekilde işi zor itmez. ScoutGS'nin haberi verdiği sabah Adnan Polat (basın toplantısında) "İki tane oyuncuyla anlaştık." demişti, şimdi ise "Bir takım gelişmeler var. 1 belki de 2 oyuncu alabiliriz. Bu 1 gün içerisinde de olur 10 gün içerisinde de olmayablir." diyerek oldukça temkinli konuşuyor. Eylül'e kadar zamanımız var deseymiş tam olacakmış, o misal. O yüzden bence scoutGS'ye körü körüne inanmayın, bir takım pürüzler çıkması/çıkmış olma ihtimali de bir hayli yüksek, ortada resmi hiçbirşey yok. Bende güvenmek isiyorum hatta güveniyorum ama kendinizi ne kadar fazla kaptırırsanız herhangi ters bir durumda üzünütünüz/tepkiniz o kadar büyük olur. Bende açıkcası scoutGS'nin isimleri ilk açıkladığı zamanki hava, heyecan yerni biraz endişeye bırakmaya başladı. Hislerim pek kuvvetli değildir ama sanki bu isimlerin olmaycağını düşünüyorum. Polak, Grella gibi isimler de olmaz. Ben yine transfer sezonunun başından itibaren olduğu gibi iyi isimlerin gelceği konusundaki ümidimi kaybetmedim, her şeye rağmen bizi memnun edecek, sabretmemize değecek isimlerin geleceğini düşünüyorum.

birtane pozitif haber yokmu ya rosicky yattı galiba ama ladesma gelicek galiba

umutlar azalıyor :sad007:

Veli, Pektemek ve Yasin için "önümüzdeki sezon Galatasaray forması giyecekler" dediklerini çok net hatırlıyorum. Hatta diğer 4 yerliyi de saymışlardı gelecekler arasında. Onlar geldi tabi. Stoch için kesin bir şey söylemediler.

Delinin biri kuyuya taş attı bizde çıkarmaya çalışıyoruz. Adamlar iyi reklam yaptı.Tüm forumlarda scoutgs diyor ise doğrudur falan yazıyor.Bu site daha önce Miroslav stoch Galatasray'da diye başlık attı,Veli Kavlak Galatasaray'da dediler ,Mustafa Pektemek Galatasaray'da dediler,Yasin Pehlivan dediler, dediler de dediler. Yav kardeşim sırf ilk haberi ben vereceğim diye kulaktan duyma bilgilerle ne diye milyonlarca taraftarın hisleriyle oynuyorsun.Rosicky gelmiyor diye başlık atsınlar şimdi.Son anda pürüz çıktı desinler...

Bunları gören tek ben değilmişim demekki :) Ama inşallah gelir şu ikilide kapatırız transferi.

İyi de Scoutgsnin reklamla falan işi yok ki. Reklam yok sitede.

İsimleri de yok. Nasıl reklam böyle:)

Benim umudum kalmadı açıkçası.2side gelmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt