Tomáš Ujfaluši, Önemli Açıklamalarda Bulundu!

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
Galatasaray’ın eski futbolcusu, şu anda ise Çek ekibi Sparta Prag’da sportif direktörlük görevini sürdüren Tomáš Ujfaluši, önemli açıklamalarda bulundu.

Konuşmasına Sparta Prag’ın, UEFA Avrupa Ligi’ndeki 3-1’lik Inter galibiyetiyle başlayan Tomáš Ujfaluši, “Inter karşılaşmasında önemli bir galibiyet aldık. Bu da ekibimiz ve takımımıza özgüven verdi. Melo ile maçtan önce ve maçtan görüşme imkanım oldu. Melo, Inter’de olmaktan çok mutlu. Dünkü mağlubiyet sonrasında bunun üzüntüsünü yaşadı. Dünkü karşılaşmayla ilgili şunları söyleyebilirim. Inter, çok kötü oynuyor. Melo’da teknik adam değişikliğinden sonra geçişin adapte sorununa yol açtığını söyledi. Takım olarak o geçişin handikaplarını yaşıyorlar” ifadelerini kullandı.

“Selçuk İnan, lider bir oyuncu”

Melo’nun, Galatasaray’a dönme ihtimali ve Selçuk İnan’ın form düşüklüğüne değinen Ujfaluši, “Melo Galatasaray’a aşık. Galatasaray’a dönme ihtimalini yadsıyamayız. Sarı-Kırmızılı takımda kupa ve lig şampiyonlukları yaşadı. Melo’nun önümüzdeki yıllarda Galatasaray’a döneceğini düşünüyorum.
Selçuk İnan çok kaliteli bir oyuncu ve sahada lider özelliklerini taşıyan birisi. Selçuk’un, zaman zaman düşüşleri illaki olacaktır. Galatasaray büyük camia olduğu için beklentiler çok fazla. Taraftar, her zaman oyuncuların iyi performans sergilemesini istiyor. Ben Selçuk ile birebir görüşmedim. Taffarel görevdeyken onunla kontak sağlıyordum. Ama şu anda kimseyle görüşmedim” diye konuştu.

“Bruma sağ ve sol kanatta harika”

Radyospor’da Özgür Sancar’ın canlı yayın konuğu olan Ujfaluši, “Bruma, sağ ve sol kanatta harika işler yapabiliyor. Büyük takımda forma giymek hayalini bir kenara bırakmalı ve Galatasaray’a kanalize olmalı. Galatasaray’ın savunmasında; Hakan Balta ve Chedjou gibi deneyimli isimler var ama yine de tecrübeli stoper alınmalı. Sağ bek ve merkez orta saha oyuncusu transfer edilmeli” dedi.

AJANSSPOR ÖZEL HABER / ÖZGÜR SANCAR

"Galatasaray’ın savunmasında; Hakan Balta ve Chedjou gibi deneyimli isimler var ama yine de tecrübeli stoper alınmalı. Sağ bek ve merkez orta saha oyuncusu transfer edilmeli” dedi.

pzt goreve basla reis

"Galatasaray’ın savunmasında; Hakan Balta ve Chedjou gibi deneyimli isimler var ama yine de tecrübeli stoper alınmalı. Sağ bek ve merkez orta saha oyuncusu transfer edilmeli” dedi.

pzt goreve basla reis
Onumuzdeki sezon yeni Sportif Direktorumuz?

boyle bi vasifta bulunduydu galiba bizde dimi
kac ulkede top oynamis oyuncularin sevdigi adam. kulupte tutulmasi akil kari olur idi
Simdi tecrube de ediniyor Prag'da, bizim Teknik Direktor e yon verebilecek ve gerekli takviyeleri yapacak adam olabilir sahsi dusuncem.

Simdi tecrube de ediniyor Prag'da, bizim Teknik Direktor e yon verebilecek ve gerekli takviyeleri yapacak adam olabilir sahsi dusuncem.

No+Doubt+Its+My+Life+263612-991.jpg

Biraz futboldan anlamak yeterli defansimizin cok sıkıntı çekeceğini.
Semih tende bir pok olmayacağını konuya deginmeyerek gostermis reiz.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Büyük takımda forma giymek hayalini bir kenara bırakmalı ve Galatasaray’a kanalize olmalı.

Tamam doğru ama insan yine bi üzülmüyo değil ya.

Adam var, adam gibi..

Eski görevine dön Başbuğ..

230px-Tomas_Ujfalusi_2013-14.JPG

Klonlamak mümkün olsa da mesela 28 yaşındaki haliyle üç tane Ujfalusimiz olabilseydi, Stoper-sağbek-DMC sorunumuz tümüyle hallolurdu...Sağbekten stopere devşirilmiştir, muazzam DMC performanslarına da şahitlik ettimdi...Onun kadar akıllı, temiz ve risksiz adam eksilten çok az defans oyuncusu gördüm...

Saha içi ve saha dışı çok büyük bir lider Ujfa. Geç bulduk, erken kaybettik. Sportif Direktör olarak tekrar takımda görmek nasip olur umarım :hat:

bugün aklıma düşmüştü haberini görünce duygulandım şimdi big shef Urfalı.

Tam bir reisti. Ne yazik ki cok kisa sürdü Galatasaray serüveni.

Keske bir kac sene önce gelseydi de 3-4 sene defans da rahat etseydik.

screenshot_42.jpg

Geldiği ilk gün imza törenine terlikle çıktı diye yerin dibine gömülen futbolcu

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ayhan Akman orhan atık yerine Ujfalusi ve elmanderi asistan menajer yapsak takıma cok daha başka bir hava gelir.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

adam gibi adamdı be

kısa sürdü birlikteliğimiz. bi ara sportif direktördü valla saha kenarında olması mutlu ediyodu beni

Sakatlandığı dönem askerdeydim yanlış hatırlamıyorsam transfer döneminin bitmesine saatler kalmıştı da gidip zar zor Cris'i almıştık.Askerlik falan uçtu gitti o anda ujfa'nın sakatlığını öğrenince.Bi insanın sakatlığı bu kadar mı üzer insanı.En az 3-4 sezon yardımcı olurdu savunmamızın toparlanmasına.Kendine benzettiği bi genç oyuncu falan varsa önersin de takip edelim ilerleyen dönemlerde katalım kadromuza.

Geri
Üst Alt