- 28 Temmuz 2019
- 46.773
- 47.905
- 3.633
Real Madrid ile eski yıldızı Toni Kroos arasında, Alman dünya şampiyonunun kraliyet kulübüne geri dönüşü konusunda şu anda somut görüşmeler yapıldığı iddia ediliyor.
Madridliler, Kroos için Zinedine Zidane'ın izlediği yolu örnek alıyor: Eski Dünya Futbolcusu, kariyerinin ardından Real Madrid'e dahil edildi ve adım adım yıldız bir teknik direktöre dönüştü; Bernabeu'daki iki görev döneminde de takımıyla Şampiyonlar Ligi'ni kazandı.
"Kroos, Fransız gibi benzer bir danışmanlık göreviyle başlayabilir ve resmi etkinliklerde kulübü temsil edebilir," diye yazıyor portal. Ancak takımın çevresinde bir rol üstlenmesi de düşünülebilir - ve Zidane'da olduğu gibi teknik direktörlüğe doğru bir gelişme de.
Kroos şu anda özellikle podcast'iyle ve Madrid'de kurduğu 'Toni Kroos Academy' futbol okuluyla ilgileniyor. (GOAL)
Madridliler, Kroos için Zinedine Zidane'ın izlediği yolu örnek alıyor: Eski Dünya Futbolcusu, kariyerinin ardından Real Madrid'e dahil edildi ve adım adım yıldız bir teknik direktöre dönüştü; Bernabeu'daki iki görev döneminde de takımıyla Şampiyonlar Ligi'ni kazandı.
"Kroos, Fransız gibi benzer bir danışmanlık göreviyle başlayabilir ve resmi etkinliklerde kulübü temsil edebilir," diye yazıyor portal. Ancak takımın çevresinde bir rol üstlenmesi de düşünülebilir - ve Zidane'da olduğu gibi teknik direktörlüğe doğru bir gelişme de.
Real, Kroos'un deneyiminden yararlanmak istiyor
Madrililer, Kroos'un tecrübesinden ve bilgisine vazgeçmek istemiyorlar. Real Madrid'de şu anda profesyonel futbol direktörü olarak Santiago Solari görev yapıyor, ancak kararlar üzerinde çok daha fazla etkiye sahip olanlar, kulüp başkanı Florentino Perez'e önemli transferler konusunda danışmanlık yapan scouting şefi Juni Calafat ve menajer Jose Angel Sanchez. Kulüp ile eski oyuncu arasında bir anlaşma sağlanırsa, Kroos bu alanda da söz sahibi olabilir.Kroos şu anda özellikle podcast'iyle ve Madrid'de kurduğu 'Toni Kroos Academy' futbol okuluyla ilgileniyor. (GOAL)