top nhaga’ya her geldiğinde taraftarın bağırması alkışlaması

Oyuncu gayet mutlu taraftarda mutlu neden takılıyorsunuz bu kadar birlik beraberlik işte gayet olumlu güzel bir durum bence

İlk maç için güzel bir karşılamaydı ama devamı saçmalık artık bırakılması lazım.
İlk maç içinde saçmaydı taraftarda şımarıklık görüyorum taraftarın psikolojisi takımı direkt etkiliyor. Zaten rakibimizin en büyük başarısızlık sebebi de bu .
Çocuk maçta tac çizgisinin orada topu aldı biseyler yapmaya çalıştı 2, 3 kişinin arasından tek başına çıkmaya çalıştı topu kaptırdı tehlikeli bölgeydi o top kaybının sebebi taraftardır. Çocuk bisey yapmak istedi basit oynamadi

Saçmalık. Çocuk gaz geldi 2 kişinin arasından geçmeye çalıştı ki belki de pozisyonun sonunda penaltı vereceklerdi alehimize.

İlk 5 dakika yapılıp kesilmeliydi. Topçu gerçeklik algısını kaybediyor futbolu şaklabanlık sanıyor saçma sapan hareketler yaptı topu kaptırdı. Kendisini Ronaldinho zannetti işçi arı olması gereken topçu

yıllardır ultraslandan alıyorum kombineyi ve kuzenim vs tribünden olduğu için aynı adamlarla gidiyorum bir çoğuyla da aram iyi baya artık hani ne kadar saçma sapan ismi bilindik adam varsa yakınen hepsini tanıyorum.Dün ben tribünde sinirlenip oyunculara küfür edince bana tepki gösteriyorlar işte yok neymiş tanımadık bir kaç kişi sövmüş dayak yemiş bilmem ne ama anasını satayım böyle saçma sapan işler yapıyorlar ben bu sefer tepki gösteriyorum mal mısınız diye ona da çıt çıkaran yok.Benim ettiğim küfür tekli eylem en azından sahaya bile gitmiyo sesim kendi kendime yaptığım bir şey ama sizin yaptığınız mallık direkt sahaya yansıyan saçma sapan bir şey diyorum ona diyorlar doğaçlama ne yapalım aynı anda herkes bir anda yapıyor diyorlar yani bu salaklık bir şekilde son bulmalı.

İlk maçında tepkimi söylemiştim, devamlılık kazanmasını olumlu bulmuyorum. Çocuğu baskı altına almaktan başka birşey değil.

Bu maçta oyuna girdiği zaman yine yapılınca ultraslan yapanları yapmayın diye uyarmış diyor sinan yılmaz. Doğru iş yapmış ultraslan

sanki herif çok mühim bi anda girmiş de taraftarın tepkisi batmış yav. oyuna alınışı bile altyapı topçusu gibi, taraftarın da az keyfini çıkarmasında bi sakınca yok. lig bitince torreira yerine başlatıp bu iş devam ederse ablahlık dersin, sanki dünya yıkıldı da altında kaldı.k

Oyuna cikletine girdiği , sazı eline alıp kotarmadığı sürece bu teşvik düdüğü hep duracak gibi duruyor. Takımın maskotu resmen. Bana göre ilk maç iyidi ama artık ne bileyim yapılmasa daha iyi olur diye düşünüyorum ama o kadar sevimli çocuk ki sadece ıslık olsa iyi ,tüm oyuncular onunla oyun hamuru gibi oynuyorlar. Neşe verdiği ve kazandığımız sürece itici gelmez gibime geliyor:)

Du durum bence devam edecek gibi. Ne kadar az süre alirsa okadar cok devam eder mactan maca.

İlk maç için alayabiliyorum tamam ama hala devam etmesi hoş değil. İlk 11 oynayacağı ilk lig maçıyla son bulur

Saçmalık tabii ki. Bir kişi de ne yapıyoruz demiyor galiba.

Geri
Üst Alt