Topçu Arda Turan, Popçu Berkay’ın Burnunu Kırdı

Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan: "Yaşanmışlıklarıyla her daim olgunlaşmış bir insan, yetiştirilme şeklinden ötürü aile kavramının ne olduğunu iyi bilen bir evlat, tahmin edilenden çok daha güçlü bir kadın, ve en önemlisi bir anne adayı olarak yazıyorum. İlişkimin ilk gününden evliliğimin bugününe kadar ne kadar saçmalık varsa önüme sunuldu. Farklı amaçlara hizmet eden, beni sosyal platformda eleştirmeyi kendinde hak gören, ve maalesef mutsuzlukla beslenen hazımsız insanlarla karşılaştım. Sabrım bir çok kez denense de bugüne dek kimseye istediğini vermedim. Bugün de vermeyeceğim. Allah'ın izniyle oğlumu kucağıma almama çok az kala, yazılıp çizilen hiçbir şeyin, ve hiçbir 3. şahsın bana ve aileme zarar verebilecek nitelikte olmadığını bilmenizi isterim. Saygılar"

:asd::asd::asd:
sağlam mide varmıs ablada bu devirde böylesini bulmak zor.

Vay anasını açıklamaya bak.

Kocamı seviyorum yuvamı yıkamayacaksınız kıskanç o.pular yazsaymış keşke direkt. :D

Allah korumuş da başımıza bela olmamış.

Çocuğun doğumu da gelmiş aslında. Yok mu şöyle güzel bir Qatar Airways sponsorluğu, çekelim adam Arda'ya bi MLS takımı güzelinden..

Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan: "Yaşanmışlıklarıyla her daim olgunlaşmış bir insan, yetiştirilme şeklinden ötürü aile kavramının ne olduğunu iyi bilen bir evlat, tahmin edilenden çok daha güçlü bir kadın, ve en önemlisi bir anne adayı olarak yazıyorum. İlişkimin ilk gününden evliliğimin bugününe kadar ne kadar saçmalık varsa önüme sunuldu. Farklı amaçlara hizmet eden, beni sosyal platformda eleştirmeyi kendinde hak gören, ve maalesef mutsuzlukla beslenen hazımsız insanlarla karşılaştım. Sabrım bir çok kez denense de bugüne dek kimseye istediğini vermedim. Bugün de vermeyeceğim. Allah'ın izniyle oğlumu kucağıma almama çok az kala, yazılıp çizilen hiçbir şeyin, ve hiçbir 3. şahsın bana ve aileme zarar verebilecek nitelikte olmadığını bilmenizi isterim. Saygılar"

:asd::asd::asd:
Açıklamanın özeti; "kocamı çekemiyorlar, herkes onu karalama peşinde. Ben olgun ve güçlü bir kadınım, cemiyetin eski motorlarındanım zaten, böyle şeyler olabilir."

Tencere kapak modeli..

Benim anlamadigim, kendi yaptigi aciklama ile de bunu kabul etmis, bu adam neden silah tasiyor?

Ulan adam daha yeni bir hatuna yürümüs, bence dikkat edin derim.

Bu haberleri seviyorum. 'Bu takımda bize yemek verilmedi', dediğinde ben Galatasaraylı olarak silmiştim bu soytarıyı ama bir grup sözde Galatasaray sevdalıları Arda ne yapsa onu büyük kaptan olarak görüyorlardı. Bu grup Avrupa şampiyonası 2016 sonrası baya azaldı ve umarım bu haberlerden sonra iyice 0 olmasıdır.

O ayri konu zaten. Simdi insanlar bana kizacak ama Turkiye genelinde boyle. Sanirim 2. dunya savasindan sonra isgal etmeye calisdilar ya Turkiyeyi o zamandan beri surekli 'Disardan' gelen tehlikeler diye birsey var.

Bugunde Erdogan yapiyor aynisi yok ekonomik kriz disardan gelen faktorler yuzunden, yok amerikan ajan, yok avrupa boyle kiskaniyor bizi boyle beter etmeye calisiyor milletde buna inaniyor cunku cok derin yaralarimiz var.

Neyse sonra millet bana pm'den saydiriyor ama bugunde ulkeyi elestirebildim mutluyum. xD

Paranoid bir milletiz veselam.
Paranoid ne lan :asd:

Paranoid ayrica bir Android OS programi galiba :)

Geri
Üst Alt