Topçu Arda Turan, Popçu Berkay’ın Burnunu Kırdı

Kavga da Burak Yılmaz da varmış. :asd:

Basit Tıbbi Müdahele ile giderilemeyecek basit yaralama suçunun cezası 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezasıdır (TCK md. 86/1).

yasanın 13. Maddesinde ruhsatsız ateşli silahlarla bunlara ait mermileri satın alan veya taşıyanlar veya bulunduranlar hakkında bir yıldan üç yıla kadar hapis ve otuz günden yüz güne kadar adlî para cezasına hükmolunur.

siz yapsanız bunları cezası bu şekilde beyler.
Bakalım Türkiye'de adalet ünlülere karşı nasıl işliyor.

Berkay, Kenan Erçetingöz'e yaptığı açıklamada 'Bana bir şey olmaz' diyen Arda Turan gününü görecek. Arda'ya seninle helalleşirim ama şartım var dedim. Şartım kamuoyundan özür dileyeceksin ve sonra seninle baş başa 20 dakika bir odada kalalım, ondan sonra her şeyi silerim' dedim. Bu konunun peşini bırakmayacağım. Araya girenlerin hepsine selamlarımı gönderiyorum. Bazılarının mafyatik hareketlerle bana bir şey olmaz havalarını da kimseye yedirmem." ifadelerini kullandı
berkay ve oda fantezileri

bence dovussunler
tv8de
3 round

Ülke sporu ve gündeminin bir an önce bu Burak Yılmaz ve Arda Turan denilen arsız-utanmaz canlılardan kurtulması dileğiyle.

Ölüyü çok yıkarsan ya osurur, ya sıçar. Ülkenin hali bu yani. Beş para etmez kültürsüz, görgüsüz, eğitimsiz kişilere fazla değer verirsen böyle şeylerin olması da gayet normal.

hepsini toplayıp çarpsan bir tane adam etmezler ama kaç gündür gündemi meşgul ediyorlar. bence bu başlıkları hiç açmasak daha iyi. bu karakter yoksunlarının olaylarını tartışarak çok önemli adamlar olduklarını düşünmelerine sebebiyet veriyoruz hiçyere.

Yalniz her olayin icinde Burak'in bulunmasi da enteresan.

Prim olaylarinda da Burak bu salak Arda yi parmaginda oynatti bence.

Geri
Üst Alt