Toplantı Başlamak Üzere , Karar Bekleniyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hukuken doğruyu değil olacak şeyi söyledik zaten. Daha ilk dakikadan kumpas mumpas diyerek altyapısını hazırladılar bugüne kadar. İkisinin de kupadan ihracı lazımdı bence.

Bu maçtada aykut hodjam şenolun kafasını kırsa ne hoş olurdu.

Mete hakemliği bırakmalı

Şampiyon GALATASARAY Yazdıracağız

Tekrar oynanan zaman içinde bck nin kırmızı kart veya ççift sarılı yumurta pardon kart cezalarını bizim maçta çekmesi gerekirse ne olacak...
bizim mactan evvel oynanmalı, yoksa cezalar oteki/GS sonraki haftalara sarkacak uleeeeennn...

Güzel oldu güzel. Yesinler birbirlerini. Müz cumhuriyetinde sıradan bir gün.

1 haftadir soyluyoruz bunun olacagini

Degerli dostum Sinan sasirmaktan ziyade endiselendi. UEFA'nin yaptirim uygulamasi nahos olur gercekten, ve boyle bir ihtimal mevcut

Forumdaki besiktaslilar inlerine cekildi anlasilan , ses gelmiyor

seyircisiz olsa bile herşey olabilir yine

Seneye kafasına roketatar atılırsa bu kararın sahipleri vebalini de almış oldu.

Yarın oynasınlar

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fiko yermi maca cikmamak. Siyaset mac devam edecek demis. Ceksin takimi da gorelim hahahaha

Bence Fiko'da öyle bir billur yok. Siyasi iradenin yalaması "adam" siyasi iradenin kararına mı karşı çıkacak? Şenol ile büyük kavga ederler ama. Hem kupa hem şampiyonluk kaçınca da Şenol ceketini alır gider sezon sonu. :D

Bana kalsa devam etsin zaten, izlemesi bayağı keyifli :D

Fikonun maça çıkmama gibi bir opsiyonu yok. Siyasilerin muhtemel tepkisini düşününce altını ıslatır.

Tekrar oynanan zaman içinde bck nin kırmızı kart veya ççift sarılı yumurta pardon kart cezalarını bizim maçta çekmesi gerekirse ne olacak...
bizim mactan evvel oynanmalı, yoksa cezalar oteki/GS sonraki haftalara sarkacak uleeeeennn...
bunlar yakinda galatasaraylilar kumpas kurdu diyecek sahaya madde atanlar galatasarayli diyecek ceza alacaz daha. bu bizim aleyhimize karara bizimkiler ne diyecek bakalim. bizim macta bi kirmizi daha olabilirdi.caner cezasini cekti sayiyorum pepede tamam ama negredo q7 kart gorebilirdi baska kirmizida cikabilirdi.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt