- 17 Eylül 2018
- 20.965
- 23.799
- 1.983
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
103lerin üzerinde son gaz yatarak motor kullananların ülkesinde böyle bir pilotun çok daha önce çıkması lazımdı. İlk 5'in Türklerden oluşması lazım.şu ülkeden bileğinin hakkıyla moto gp pilotu çıkması bile büyük gurur. puan filan alması zaten tarif edilemez.
Motor sporları istisnalar haricinde zengin mesleğidir. Organizasyon da fark etmez. F1 olur, MotoGP olur... Hepsinde aynı şey. Çok küçük yaşta pahalı sürüş akademilerine yönlendiriliyorlar, sponsor olmadan bir yerlerde yarışman mümkün değil. Sponsor dedikleri de ailen yani. Para olduktan sonra ne kadar vasat olursan ol illa bir organizasyonda boy gösteriyorsun. Bu söylediklerimin gördüğüm tek istisnası Toprak zaten. Film gibi bir yetenek ve azmin hikayesi. Toprak daha önce çıkışını yapsa çok daha farklı olurdu. Yaş handikapı var ama inanılmaz hızlı adapte oluyor her şeye, maşallah.103lerin üzerinde son gaz yatarak motor kullananların ülkesinde böyle bir pilotun çok daha önce çıkması lazımdı. İlk 5'in Türklerden oluşması lazım.
Şahinci tayfayı da biraz eğitsek Verstappen falan nanay olur da.
Şimdi bu adama imkan versen tek tekerlekle bile 4 dakika fark atar 2.ye.
Şu anda kimsenin sahip çıkmasına ihtiyacı olan bir konumda değil.kenandan kat ve kat yetenekli çocuk ama sahip çıkan yok
Mobylette diving, pearl harbora dalan japonlar gibi nasıl da gidiyorŞimdi bu adama imkan versen tek tekerlekle bile 4 dakika fark atar 2.ye.
Biliyorum üstat, tabiki biraz egzajere ediyorum. Ama korkusuz olmak lazımya hani adrenalin seven bir tip olmak da lazım biraz. Şimdi motosikleti böyle süren adam moto gpde öttürür demiyorum. Her pistte her viraja nasıl gireceğini bile tek tek hesaplaman lazım. Ciddi matematik, analitik zeka da gerektiriyor. Eğitilebilir bir birey olması lazım yani tabiki. Bahsettiğim tiplerin çocuğu okuma yazmayı zor öğrenmiş ilkokul terk olabilir ama dediğin gibi heveslileri küçükken alacaksın işte yönlendireceksinMobylette diving, pearl harbora dalan japonlar gibi nasıl da gidiyor
Yüksek cc apayrı bi meziyet yalnız berkan, racing style ise bambaşka, ha tabi bu enerji ve şevk doğru yerlere kanalize edilse başarılı da olunur yani