Topuk Yaylası İle İlgili Tape

Ahmet KOLKOPARAN

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Bu şikecilerin her pisliği için ayrı ayrı başlık açılmasından yanayım.

Buyurun; Özaydınlı ile Özgener arasındaki Topuk Yaylası pazarlığı...

BrDmt7GCYAEt5hc.png

Bir yorum aldık. O da ceza aldı... Bu ne la :sad007:

bu şerefsiz haysiyetsiz ırkçı pislik şikeci camiadan beklenen hareketler. bunu okuyunca şaşıran yoktur tahminimce

Unutuldu gitti. Özgener bu çıkar çetesinin önemli ayaklarından biriydi. İfade vermek dışında hiçbir yaptırıma uğramadı...

3 Temmuzdan beridir Özgener adeta buharlaştı , diğer şikecilerin bukadar yüzsüzce ortalıkta gezindiği ve şerefsizliklerine devam ettiği bu memlekette bana garip gelen bir tavır açıkcası !

Dinlemeler(yasadışı veya değil,sonuçta hukuksuz bir durumu ortaya çıkarıyor) delil olmaktan çıkmadı mı ? Yakında hukuku komple denize atacağız, yeter ki Fenerbahçemiz kurtulsun(!) :ka21:

3 Temmuzdan beridir Özgener adeta buharlaştı , diğer şikecilerin bukadar yüzsüzce ortalıkta gezindiği ve şerefsizliklerine devam ettiği bu memlekette bana garip gelen bir tavır açıkcası !

Adam resmen Galatasaray düşmanlığı yapmış başkanlığında..Ha zaten Fenerbahçe sevdalısı ve Anti-Galatasaraylı olmayanın o koltukta işi ne o da başka bir mevzu (!) ;)

adamlar c3 temmuzu cemaat yaptı deyip durdu ama 17 aralık ın tersine hiç twitter'a youtube' A Tape düşmedi.

Bu süreci bb yönetti fnerbahçe yönetimini ele geçirmek için elinde şike davası gibi bir koz vardı ama topun ağzına kendi gelince Ergenekon , balyoz davalarında olduğu gibi ihaleyi cemaate bıraktı.

etrafta tape görmememiz bu yüzden işte.

bu kadar rezillik iğreniyorum spordan soğuttunuz be utanmadan cıkıp bunlar haykırıyo bunlar ötüy bunların dedigi oluyo yaptıkları herşey yalarına kaldı Allahın adaleti yerini bulacaktır .

Bu da Ekşioğlunun kulüp kasasından aldığı paraların dökümü;

BrU-TaSIEAA3jJZ.jpg

Sadece yayla değil stad içinde 3 milyon almışlar.

Ozgener işini kurcalarsak çok sey çıkar, bu adam en az aziz kadar haysiyetsiz. Ve kişiliksiz daha arkamızdan neler cevirmislerdir.

Ben bursa nin şampiyonluğunu da şaibeli görüyorum.

Hatta Bursa nin 2011 şampiyonluğu için Ts ve Fb yi.sikistirmamasini buna bağlıyorum.

Ustelik bir de federasyon baskani. Gorevi kotuye kullanmaktan iceri tikilmali "demokratik" bir "hukuk devleti"nde.

Azize analarinin g.tünü yalamaya devam etsin haysiyetsiz ahlaksiz seref yoksunu yalanci medya. g.tünüze fener yakin maymunlar utanmadan adaletten bahsediyorlar beyinsizler.

Bunları maalesef burda görüp anlıyoruz herkes bişeyler araştırıp buldukca paylaştkca ama uc maymun fener medyası gercekleri hiç konusmuyor .

hepsi paralı uşaklar olmuş sesini çıkarmıyor gören görmezlikten geliyor kimse galatasarayın hakkını tv lerde çatir çatir savunmuyor şikeler , tapeler, vergiborçları , borsa usulsüzlükleri , devlet yardımları neler neler tabi medya göstermedigi için febe taraftarı görmuyo gerçi görsede inanmazda hep biz kötüyüz biz herşeyi yaparız . Yazılacak çizilecek rezilliklerini ortaya çıkaracak neler varken hala bunların utanmadan medya bize karşi federasyon bize karşi siyaset bizi ele geçirmek istiyo bizi körgözleriyle utanmadan yaptıkları düşünceler .

Gecen bir febe yorumu diyorki bizi siyasete bulaştıramazsınız feneri siyasetin kirli ellerine bıraktırmayız demiş pes dedim kendi başkanı resmi sitesinden tektek teşekkür etmiş başbakandan bütün siyasilere ama işte nafile ne anlatıcan medyamız saolsun .

Asıl şikeyi 3temmuzdan sonra yapmaya başladılar hele ki gecensene tam çok kotü sezon gecirdik ama yinede tff denen kurum feneri yaladı durdu bu lig bu sene bu halde başlar aynı şeyler olursa kıyamet kopar inşallah fifa bi zahmet bişeyler yapar :)

Şikenin diğer baronları Özgener ve göksel gümüşdag BB sayesinde yirtti. İkisi de ortalarda yoktu.

Göksel yine çıkmış piyasaya.

Tff den para cukkalayarak yaptıkları haram yaylasında antremanlarını yaptılar

Sent from my iPhone5 using Tapatalk

Geri
Üst Alt