Topyekün PFDK'ya Sevkedildik

Böyle yönetime böyle federasyon.
Liseliler Yönetim ve ekibini yıpratıp devre dışı bırakmak amacıyla gurda guşa yem etmek için destek verip Cengiz i koltuğa sorumlu müdür tayin etmişler seçimde...
Bu pisliklerin doğal gelişme olduğuna inanmıyorum, ayrıca hedefin de sadece yönetimi yıpratıp bi dahaki seçimde kendi adaylarını kazandırmak değil, Avrupanın başına sadece TERİM le beraberken bela olabilen bir GS ın bi daha olmaması için;

BENCE LİSELİNİN ASIL HEDEFİ; TERİM' SİZ GALATASARAY' DIR...

sen ben bizim oğlan kalmış sadece

sürpriz parti vardır belki,kötü düşünmeyin hemen

Ndiaye Donk 2 maçtan fazla alır.Garry 1 maç alır.Hasana 10 maç dayarlar.Terim 3 maç alır.

Ndiaye Donk 2 maçtan fazla alır.Garry 1 maç alır.Hasana 10 maç dayarlar.Terim 3 maç alır.
Davalayı da sadece kendini düşünüp takımla birlikte hareket edip ateşe atlamama korkalığından biz defedelim,

takımı da sahaya naga çıkarsın ....ÇOK CİDDİYİM BU KONUDA...
Bek olup da defansdan fazla hücuma konsantre olabilen adamın, takım vizyonu anlayışını severim...

Burada 3 kritik oyuncu da saldiri maddesinden sevk edilmis , bu maddenin alt limiti 5 idi diye hatirliyorum , hem pfdk nin hem tahkimin bazi indirim haklari var ama jailson u indiremeyecekleri icin pek beklemiyorum indirim

Bir de saha olaylarindan sevk var , dusuk de olsa saha kapama riski var , umarim olmaz

Direk GALATASARAY kulübü,tüm çalışanlar ve taraftarını sevk ediyoruz deselerdi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

mustafa cengiz ve abdürrahim albayrak gibi iki sünepe ve iktidar yalakası başımızda olduğu için daha çok böyle şamar yeriz.basarlar bütün oyuncularımıza 10 ar maç cezayı gıklarını bile çıkaramaz bu iki soytarı:mad::mad:

Fegh ve onyekuru kanatlarda, fernando da bi şekilde oynar selçuk ile beraber. Yapacak birşey yok. Görecez bu olay olumlu da etkiliyebilir, takımda kaybolan hava geri gelebilir belki.

1 maç için sorun yok ama 4-5 maç verilecek cezalar canımıza okur.

Son düzenleme:
Böyle bir tezgah yok arkadaş... Adam topçumuza böyle okkalı bir tokat atacak bizimkiler de 'napıyorsun kardeşim sakin ol' diye ayıracak mıydı? Sosyal medyadan, TV'den, her yerden bitirmeye oynuyorlar bizi şuan. Hepsine en fazla 1'er maç ceza verilmeli, belki Ndiaye 2.

Yönetim buradan en hafif cezayla çıkamazsa tam anlamıyla vasıfsızdır. Hoş zaten sezon başından gördük ne olduklarını da...

Haysiyet yoksunları

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Galatasaraylı futbolcular Badou Ndiaye, Ryan Donk, Garry Rodrigues ile Fenerbahçeli oyuncular Roberto Soldado ve Jailson'un sevk edildiği madde ise suçlu bulunmaları halinde 5 ila 10 müsabakadan men cezasının verilmesini hükmediyor.

KOÇ'un köpekleri yine yalan ve gündem değiştirme haberlerine başlamış.

Donk ve Garry ne yapmışta 5 ile 10 maç ceza alacak? Hasktirin oradan, 1'er maç bile almaları mucize. N'diaye kırmızı karttan dolayı 2 maç alır.

Jailson 10-15 maç ceza alacakken bu yumuşatma cezası nedir? Aynı şekilde olayları alevleyen Soldado'da 5-10 maç arası alır orası ayrı ama Galatasaray'a bu saldırı nedir?

Böyle bir tezgah yok arkadaş... Adam topçumuza böyle okkalı bir tokat atacak bizimkiler de 'napıyorsun kardeşim sakin ol' diye ayıracak mıydı? Sosyal medyadan, TV'den, her yerden bitirmeye oynuyorlar bizi şuan. Hepsine en fazla 1'er maç ceza verilmeli, belki Ndiaye 2.

Yönetim buradan en hafif cezayla çıkamazsa tam anlamıyla vasıfsızdır. Hoş zaten sezon başından gördük ne olduklarını da...

Burada tezgah vs yok. Jailson tokat atip bizimkiler olaya karismasa idi cezayi jailson alacakti , biz cezayi kendimiz vermeye kalkinca hesaba dahil olduk

Sen diyorsun ya , ne yapacaklardi sakin mi duracaklardi diye , peki ben de soruyorum , pfdk , aferin cezasini bizim yerimize siz verdiniz , bizim size ceza vermemize gerek kalmadi mi diyecekler

Dunyanin neresinde boyle bir profesyonel dusunce tarzi var allah askina biraz mantikli olun

Su goruntuler schalke macinda olsun bakalim uefa ne cezalar veriyor

Akli selim davranamamaktan feghoulisinden belhandasina gecen sezon alinan cezalar belli iken hala dis gucler muhabbeti yapiyorsunuz

Biri kalabaliga ucan diz ile girer oteki kafa atar , e ne farkin kaldi soldadodan jailsondan

Sakin kalacaksin yoksa yer cezayi oturursun asagi

Gercekten su tip sevk maddeleri aciklandiginda antu da Gsc de ic bayici bir hale geliyor

Ikisine de girdim okudum , yani yapilan yorumlarda 1 kisi bilemedin 2 kisi ortadan konusuyor

Gerisi hep bilgisizce bombos . Sonra isin dogrusunu uzun uzun anlatiyorsun kabahatli oluyorsun

Gram farki yok , girin antu cep e anlarsiniz dedigimi

Burada tezgah vs yok. Jailson tokat atip bizimkiler olaya karismasa idi cezayi jailson alacakti , biz cezayi kendimiz vermeye kalkinca hesaba dahil olduk

Sen diyorsun ya , ne yapacaklardi sakin mi duracaklardi diye , peki ben de soruyorum , pfdk , aferin cezasini bizim yerimize siz verdiniz , bizim size ceza vermemize gerek kalmadi mi diyecekler

Dunyanin neresinde boyle bir profesyonel dusunce tarzi var allah askina biraz mantikli olun

Su goruntuler schalke macinda olsun bakalim uefa ne cezalar veriyor

Akli selim davranamamaktan feghoulisinden belhandasina gecen sezon alinan cezalar belli iken hala dis gucler muhabbeti yapiyorsunuz

Biri kalabaliga ucan diz ile girer oteki kafa atar , e ne farkin kaldi soldadodan jailsondan

Sakin kalacaksin yoksa yer cezayi oturursun asagi
sinan ben elime tukurup sana okkali bir tokat cakmak istiyorum. sakin kalirsin herhalde. yer belirleyelim hadi

Ici bos muhabbeti keselim . Akli selimle hangi kisinin hangi sevkine itiraziniz varsa soyleyin

Zaten muhtemelen donk ve rodrigues e elestiriniz vardir , baska yoktur

Donk o ucan diz hareketi yuzunden sevk edilmis belli , rodrigues i ben de gormedim bilmiyorum

Ici bos muhabbeti keselim . Akli selimle hangi kisinin hangi sevkine itiraziniz varsa soyleyin

Zaten muhtemelen donk ve rodrigues e elestiriniz vardir , baska yoktur

Donk o ucan diz hareketi yuzunden sevk edilmis belli , rodrigues i ben de gormedim bilmiyorum
Uçan diz hareketi saldırı mı oluyor Sinan. Ben araya girmek için yaptım derse kim ne diyebilir. Bariz şekilde kovaladıkları için sevk edildi ikisi de. Dizle falan alakası yok

ALP-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt