Töre BJK'yi Mahkemeye Verdi!

Ka

30 maçta 4 gol, 7 asist yapmis. Aydin Yilmazi oynatsak o bile yapar bu kadarini.

Bjk bile istememis bunu, Olcani tercih etmisler. Biz niye transfer edelim bunu?

kardes Simdi Bizdede bruma o kadar oynadi iyi oyuncu ama istatikleri iyi degil simdi brumada mi kotu oyuncu.İstatiklere fazla aldanma onunde Almeida kazmasi adamin asistlerini harciyor.

Ka

kardes Simdi Bizdede bruma o kadar oynadi iyi oyuncu ama istatikleri iyi degil simdi brumada mi kotu oyuncu.İstatiklere fazla aldanma onunde Almeida kazmasi adamin asistlerini harciyor.

Bende onu diyorum zaten. Elde Bruma gibi bir wonderkid var. Üstelik yedekten girip is yapabilecek Amrabat ve Aydin var. Gökhan yetenekli olabilir ama bizde tutacagini sanmiyorum. Gerekli oldugunuda sanmiyorum.

Alın artık şu adamı yav.

istatistigini napacaksın? gecen sene kı gıbı bı saga bı gerıye pas verıp durmasını mı ızleyeceksın oyuncuların? adam oyuna her turlu hız katıyo ıkı calım atınca savunma oyuncuları dengesız kalıyor tam bızım ıhtıyacımız olan oyuncu...bruma olcan tore amrabat beraber takılırlar işte..bi biri gırer oyuna bı bırı..en ıyı kanat bızde olur tr de..

Hemen bitirmek lazım.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yarın bigün bizide mahkemeye verir. İyi ama Karaktersiz bir oyuncu.

30 maçta 4 gol, 7 asist yapmis. Aydin Yilmazi oynatsak o bile yapar bu kadarini.

Bjk bile istememis bunu, Olcani tercih etmisler. Biz niye transfer edelim bunu?

En son hangi 92li oyuncun ligde 30 maç oynadı?

Tapatalk

hoş geldin oz büyücüsü :f50:

harry_kewell_by_drifter765-d59kd16.jpg

Semih 91li de yaşıt sayılır tamam başka var mı? Yok. Gökhan en azından bu yaşta ligde 30 maç çıkarabiliyor ve o istatistiği yapabiliyor. Bizde Emre'yi bekliyoruz kaç senedir.

Tapatalk

Hajroviçle felan takas olursa hayir demeyiz. ama simdi 7 milyon euro verilmez Gökhan için.

7 milyon mu istiyorlarmış? Az para değil. Fakat 28 yaşında Olcan için 4 + oyuncu verdikten sonra ondan 6 yaş genç oyuncuya 6-7 çekmelerine pek bir şey söyleyemeyiz. Bir de zaten ellerinde bizim sınırlamanın getirdiği koz var. Ayrıca Töre geçtiğimiz sezonda fena bir performans ortaya koymadı. Bunlar Rubin için hep avantaj pazarlık esnasında.

Semih 91li de yaşıt sayılır tamam başka var mı? Yok. Gökhan en azından bu yaşta ligde 30 maç çıkarabiliyor ve o istatistiği yapabiliyor. Bizde Emre'yi bekliyoruz kaç senedir.

Tapatalk

Bjk'nin baska alternatifi yokki. Mecbur Gökhani oynatacak. Sen Gökhanin Bruma'dan faydali olacagini düsünüyorsan bir sey diyemem. senin görüsün.

7 milyon mu istiyorlarmış? Az para değil. Fakat 28 yaşında Olcan için 4 + oyuncu verdikten sonra ondan 6 yaş genç oyuncuya 6-7 çekmelerine pek bir şey söyleyemeyiz. Bir de zaten ellerinde bizim sınırlamanın getirdiği koz var. Ayrıca Töre geçtiğimiz sezonda fena bir performans ortaya koymadı. Bunlar Rubin için hep avantaj pazarlık esnasında.

Ruslar hep tok saticiyi oynarlar. Bizim gibi elden çikaralim dertleri yok. Takas makas yaparlarsa kontenjan açariz. Ama ben bruma'nin oynatilmasini istiyorum. gerçi o kadari hocaya kalmis.

Alalım, Aydın'dan falan iyidir.. Bruma-Olcan-Amrabat-G.Töre kanatları götürürler

Parasını vermezsen mahkemeye verir tabi.

Bu işler böyledir.

Bize gelse bizde de parasını vermezsek "yasal" olarak mahkemeye verme hakkı var adamın. Niye bu hakkı kullanmasın?

Duygusal düşünmeyin.

Geri
Üst Alt