Töre BJK'yi Mahkemeye Verdi!

2 kanatta boş brumanın nasıl döneceği muamma + sağlam dönse bile yabancı sınırı söz konusu 2 kanatda boş birini en iyi yerli kanat olcan ile doldurduk öbürünüde olcandan sonraki en iyi yerli kanat ile yani töre ile doldurmamız lazım ayrıca yabancı sınırının başmimarı futbol fakiri fikret ormanada büyük ders olur büyük ihtimalde ocak şubat gibi yeni sezonda yabancı kuralının değişeceğini açıklarlar ve yabancıyı genişletirler 6+3 gibi felan :asd: al şunu başkan!!!

Mutlaka alınmalı. Daha neyi bekliyorsun Ünal Başkanım?

2 kanatta boş brumanın nasıl döneceği muamma + sağlam dönse bile yabancı sınırı söz konusu 2 kanatda boş birini en iyi yerli kanat olcan ile doldurduk öbürünüde olcandan sonraki en iyi yerli kanat ile yani töre ile doldurmamız lazım ayrıca yabancı sınırının başmimarı futbol fakiri fikret ormanada büyük ders olur büyük ihtimalde ocak şubat gibi yeni sezonda yabancı kuralının değişeceğini açıklarlar ve yabancıyı genişletirler 6+3 gibi felan :asd: al şunu başkan!!!

Gökhan Töre bence de kesinlikle takıma kazandırılmalı hiç olmadı gelişim göstermesi muhtemel , sonradan oyuna girip iş yapabilecek , yerli genç bir oyuncu kazanırız ; yabancı sınırını ne derece artırırlarsa artırsınlar.

Bruma'ya bende çok umutlu bakıyorum ancak zor bir sakatlıktan çıktı çocuk zaman tanımak lazım haklısın renktaşım.

Fikret Orman'a da iyi bir ders olacağı konusunda hemfikiriz ayrıca , bu arada zaten TFF'nin ne kadar görev süresi kaldı ki ?

Alinsin, Hajrovic dingilini de takas olarak verelim, ustune de 3-4 Milyon Euro veririz, tamamdir.

30 maçta 4 gol, 7 asist yapmis. Aydin Yilmazi oynatsak o bile yapar bu kadarini.

Bjk bile istememis bunu, Olcani tercih etmisler. Biz niye transfer edelim bunu?

aydın en iyi oynadığı sezonda bile 0 gol 7 asist yapmış Aydin Yilmaz - Ayrıntılı performans bilgileri - Transfermarkt

5 sene önce ki hali de töreden iyi değil. şuan ki drumu malum.

töre gelsin hem yerli hem genç hem de kaliteli chelsea alt yapısından kötü oyuncu çıkmaz.

Gökhan Töre bence de kesinlikle takıma kazandırılmalı hiç olmadı gelişim göstermesi muhtemel , sonradan oyuna girip iş yapabilecek , yerli genç bir oyuncu kazanırız ; yabancı sınırını ne derece artırırlarsa artırsınlar.

Bruma'ya bende çok umutlu bakıyorum ancak zor bir sakatlıktan çıktı çocuk zaman tanımak lazım haklısın renktaşım.

Fikret Orman'a da iyi bir ders olacağı konusunda hemfikiriz ayrıca , bu arada zaten TFF'nin ne kadar görev süresi kaldı ki ?

bende merak ediyorum onu kaç sene oldu kaç yılda bir seçim oluyor şu lanet federasyonda ?

Ilk sene kiralik formulune gidilebilir 3-4 milyon opsiyon ile.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

verelim 1m euro kiralama bedeli yine aynı opsiyonla kiralayalım, baktık bize cuk oturdu o zaman sene sonu opsiyonu kaç paraysa alırız. zaten seneye yabancı kuralı mutlaka değişir, ona göre karar veririz

Ben bir türlü begenemedim. bal yapmiyan ari gibi geliyor ve ayrica Milli takimda olan olaylar ve gece barda olan silah olayi hic de iyi bir görúntü olusturmuyor benim bakisimda.

Alirsak sevinmem

Almazsak üzülmem

Ben bir türlü begenemedim. bal yapmiyan ari gibi geliyor ve ayrica Milli takimda olan olaylar ve gece barda olan silah olayi hic de iyi bir görúntü olusturmuyor benim bakisimda.

Alirsak sevinmem

Almazsak üzülmem

bende ayni fikirdeyim bu adamin bizim cok süper ligimize gelene kadar golü yok bildigim kadariyla arkadaslarda verelim 5-6 milyon diyolar bu dingil icin sanki para icinde yüzüyo klup

bende ayni fikirdeyim bu adamin bizim cok süper ligimize gelene kadar golü yok bildigim kadariyla arkadaslarda verelim 5-6 milyon diyolar bu dingil icin sanki para icinde yüzüyo klup

Katiliyorum ve üstelik performansinda bir artis görmedim.

Genelde bir cok oyuncuyu bizim Aydin Yilmaz'a benzetiyorum.

Kac yildir var ortada hic bir sekilde performans gelismesi veya bir sekilde oyuna katki yaptigini görmedim.

Bulunmaz hint kumasi muhamelesi görmelerine anlam veremiyorm. Bakiniz Memphis Depay---->>> Sparta Rotterdam >>> PSV >>>> Hollanda Milli takimi yas: 20. Her sezon performansina ekliyerek devam ediyor. böyle bir cok oyuncu buluruz avrupada. Töre de bu avrupadan geliyor ama hic bir performans artisi olmadi. (belki gec acilan oyunculardan olabilir ama bugünki olan bazi taraftarimizin gösterdigi asiri begeniye anlam veremiyorum) :hopelessness:

Geri
Üst Alt