Töre'ye 4 Milyon Euro!

Umarım daha fazla vermeyiz.Serdar Gürler'in 1.5m€ ettiği yerde Gökhan daha fazla etmez.2sinin birbirinden pek farkı yok ama Serdar gole daha yakın.

En fazla 4.5 eder bu oyuncu. Fener devre girip alir bence.

töre hakkında bir şeyler anlatılmıştı zamanında, arkadaşları idmana giderken taksiye binip el hareketi filan yapmış diye.adam arıza biraz ama bu kıtlıkta olcan ile birlikte katmak lazım kadroya.

Galatasaray idari menajeri Cenk Ergün güya Gökhan Töre hakkında haber1903'e konuşmuş, teklif yok, ilgilenmedik, görüşmedik... şeklinde şeyler söylemişmiş.

töre hakkında bir şeyler anlatılmıştı zamanında, arkadaşları idmana giderken taksiye binip el hareketi filan yapmış diye.adam arıza biraz ama bu kıtlıkta olcan ile birlikte katmak lazım kadroya.

Bu daha hiç bir şey. Çocuk maalesef annesi ile bile küfürlü konuşuyor.

Zor kişilik ama yetenekleri var baya yoksa ne chelse ne hamburg nede kazan almazdı.

Kazanda ne halt yedi bilmiyorum ama hamburg döneminde neden birden elden çıkartıldığını biliyorum az çok.

Saatli bomba işde. Ben istemiyorum ama yetenekleride (türk üstelik)acaba denemeye değermi zorlamıyorda değil insanı.

Bu daha hiç bir şey. Çocuk maalesef annesi ile bile küfürlü konuşuyor.

Zor kişilik ama yetenekleri var baya yoksa ne chelse ne hamburg nede kazan almazdı.

Kazanda ne halt yedi bilmiyorum ama hamburg döneminde neden birden elden çıkartıldığını biliyorum az çok.

Saatli bomba işde. Ben istemiyorum ama yetenekleride (türk üstelik)acaba denemeye değermi zorlamıyorda değil insanı.

abi sen demiştin galiba hatırladım.arıza bi tip ama almak lazım.katkı verir bu yoklukta.dediğin gibi yetenekli ve türk kanat olarak iş yapar.

ancak seçme hakkı bende olsa önceliğim olcan olurdu orası ayrı.ama vermez ts onu.

abi sen demiştin galiba hatırladım.arıza bi tip ama almak lazım.katkı verir bu yoklukta.dediğin gibi yetenekli ve türk kanat olarak iş yapar.

ancak seçme hakkı bende olsa önceliğim olcan olurdu orası ayrı.ama vermez ts onu.

Hayırlısı vallahi. Sorun olursa Meloya teslim ederiz kapalı bir odada :DD

makul olabicek kadro

------muslera

tarık chedju koray telles

gökhan selçuk melo olcan

-----sneijder

------burak

gönlümden geçen

----------onur

tarık semih koray aydın karabulut

----- melo---toure

hulk sneijder olcan

---------torres

Selçuk'tan Burak'a ara pas denemesi , Hürriyet güçer'de kaldı top.

Sneijder sol çizgide topu Hürriyet'ten kaptı , sağ uzak köşeye doğru nefis bir pas , gökhan topu kontrol etti.

Gökhan rakibinden sıyrılıyor , içeri kattetti altı pasa çıkartıyor.

Burak kayarak müdahale etmeye çalıştı ..

Hakem ceza sahasına doğru koşuyor , faul !

Burak sarı kart görüyor.

Bjk 5+0+3 de direniyor diye sırf almak lazım gökhanı

Sent from my iPhone using Tapatalk

CL'de töre çok iş yapar,özelliklede deplasmandaki discolarda!

Sırf yerli diye böyle mallara ne paralar teklif ediliyor.

Sneijder'dan ara pas gökhan otobanı kullanarak kaleye yöneldi içeri girdi vurdu yerden köşeye sert şut ve GOOOLLLLLLLLLL

Gelsin gelsin 6 ya kadar çıkılabilir ne de olsa 5+3 var

Bir sezon ya da iki sezon en iyi Türkleri parayı basıp alacaksın, Şikeciler ne zaman ağlayacak o zaman yabancı kuralı kalkacak, sonra bastıracaksın kadroyu temizlemeye. Yapacak bir sey yok

Neyse parasini basip alacaksin. Kanatlarda Bruma Olcan ve Gokhan-in oldugu takimi besleyecek olan Sneijder Selcuk ve Melo/Telles'i izlemeye doyamayiz..

Geri
Üst Alt