Mehmet Emre
Kırmızı Üye
- 12 Nisan 2012
- 1.047
- 17
- 858
Umarım daha fazla vermeyiz.Serdar Gürler'in 1.5m€ ettiği yerde Gökhan daha fazla etmez.2sinin birbirinden pek farkı yok ama Serdar gole daha yakın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emre b. ?![]()
töre hakkında bir şeyler anlatılmıştı zamanında, arkadaşları idmana giderken taksiye binip el hareketi filan yapmış diye.adam arıza biraz ama bu kıtlıkta olcan ile birlikte katmak lazım kadroya.
Galatasaray idari menajeri Cenk Ergün güya Gökhan Töre hakkında haber1903'e konuşmuş, teklif yok, ilgilenmedik, görüşmedik... şeklinde şeyler söylemişmiş.
Bu daha hiç bir şey. Çocuk maalesef annesi ile bile küfürlü konuşuyor.
Zor kişilik ama yetenekleri var baya yoksa ne chelse ne hamburg nede kazan almazdı.
Kazanda ne halt yedi bilmiyorum ama hamburg döneminde neden birden elden çıkartıldığını biliyorum az çok.
Saatli bomba işde. Ben istemiyorum ama yetenekleride (türk üstelik)acaba denemeye değermi zorlamıyorda değil insanı.
abi sen demiştin galiba hatırladım.arıza bi tip ama almak lazım.katkı verir bu yoklukta.dediğin gibi yetenekli ve türk kanat olarak iş yapar.
ancak seçme hakkı bende olsa önceliğim olcan olurdu orası ayrı.ama vermez ts onu.
makul olabicek kadro
------muslera
tarık chedju koray telles
gökhan selçuk melo olcan
-----sneijder
------burak
gönlümden geçen
----------onur
tarık semih koray aydın karabulut
----- melo---toure
hulk sneijder olcan
---------torres
hulk gelirmiki
parayı verirsen gelir hulk gelir toure gelmez,hulkun daha buyuk takımlarda oynaması gerekirken zenit gibi bir takıma giden bizede gelir,10 tane topcu alacaklarına o paraya al hulk olcan torresi yık ortalığı.