Torku Konyaspor, Avrupa Ligi'ne Doğrudan Katılmayı Garantiledi!

ulkemiz avrupa ligine 3 takim gonderiyor , kupayi kazanan takim en ust seviyeden katiliyor , ulkemizin su anki durumuna gore gecen yil bu direk grup katilimiydi

bir sonraki takim lig 3 uncusu , bu takim 2 on eleme oynuyor , bunlarin biri 3 uncu on eleme turu , sonraki de play off isminde

bir sonraki takim lig 4 uncusu , bu takim ise 3 on eleme oynuyor , bunlardan ikisi , 2 inci ve 3 uncu on eleme turlari , sonraki play off yine

UEFA gecen sene kupa kategorisindeki kontenjanin sadece kupayi kazanana ait olmasini sart kostu , bu yuzden finalistler artik katilamiyor , bu durumda 3 uncu direk , 4 uncu 2 eleme ,5 inci 3 eleme oynuyor

ulkemizin siralamasina gore bunlarda degisiklikler olabiliyor ,gecen seneki eleme turlarimiz bu sekildeydi

İnş doğru transfer yapıp ülke adına faydali sonuçlar alırlar

Aykut hodzama helal olsun

sağlam golcü ortaha saha ve defansa takviye yapmaları lazım birde kaleci tabiki

evet konya her sene avrupada yarı final-final oynadığı için bir CHP li olarak başarılarını hazmedemiyorum!!!!!

Ne alakası var,forumdaki genel tutumunu biliyoruz,bence gruptan çıkamayacaklar dersin ki muhtemelen öyle olacak,uygun bir üslup kullanırsın kimse bir şey demez.Ancak 6 maçta 30 gol demek hele ki bunu imalı bir üslupla söylemek,direk akla bunu siyasal bir yorum olduğunu akla getiriyor.Her maç 5 yemeleri lazım bunun için.

Çekişiyoruz ama ben fk osmanlıyıda avrupada görmek isterim kadroyu bozmazlar umarım

Ne alakası var,forumdaki genel tutumunu biliyoruz,bence gruptan çıkamayacaklar dersin ki muhtemelen öyle olacak,uygun bir üslup kullanırsın kimse bir şey demez.Ancak 6 maçta 30 gol demek hele ki bunu imalı bir üslupla söylemek,direk akla bunu siyasal bir yorum olduğunu akla getiriyor.Her maç 5 yemeleri lazım bunun için.

ben 30 gol yerler yorumunu siyaseten değil 3 büyükler harici takımların avrupada madara olduğu için yazdım.sen olayı başka yerlere çektin.avrupada ülke puanımız ortada inşallah başarılı olurlar da ülke sıralamasında geriye doğru gitmeyiz.

ben 30 gol yerler yorumunu siyaseten değil 3 büyükler harici takımların avrupada madara olduğu için yazdım.sen olayı başka yerlere çektin.avrupada ülke puanımız ortada inşallah başarılı olurlar da ülke sıralamasında geriye doğru gitmeyiz.

Öyle olsun bakalım,sen öyle diyorsan öyledir. :)

Aynen en azından sistemleri var benim başakşehirden de ümidim var.

En büyük sorun türk takimlarinin varolan ön eleme fobisi. Ön eleme turlarinda cok berbat performans sergiliyor bizim takimlar.

Buradaki en büyük etken cogu zaman ön eleme maclarinin lig baslamadan önce olmasi, yani daha lige bile hazir baslamiyorken ön elemeye gidiyor takimlarimiz.

İsteyen istediği gibi düşünebilir ama bence Aykut Kocaman şu ülkenin en Avrupai teknik adamı. Oynattığı futbol Avrupa'ya uygun ve sistem adamı. Açıkçası net bir şekilde küme düşmeye oynayacak şu kadroyla yaptığı büyük bir iş bence. Tebrik etmek lazım.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Beyler beni aydinlattin bi.
Simdi biz Kupa finali oynayacagiz. Fenerbahce zaten avrupa kupasini garantiledi.
Simdi Fener kupayi alsa bile o kupa nin gitme hakki ototmatik olarak finalde kalan diger takima gitmiyormu? Yani bize?

Simdi biz Kupa finali oynayacagiz. Fenerbahce zaten avrupa kupasini garantiledi.
Simdi Fener kupayi alsa bile o kupa nin gitme hakki ototmatik olarak finalde kalan diger takima gitmiyormu? Yani bize?

hyr o kural degisti, öyle durumda ligde 5. olan takim gidiyor Avrupa ya

Ya 5.olacan , ya kupayı alacan başka yolu yok.

Geri
Üst Alt