Torreira: "Biz Uruguaylılar böyleyizdir, sahaya çıktığımız zaman tüm enerjimizi sahaya veririz"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Lucas Torreira:

"Beni çok iyi karşılayan Türk milletine teşekkür ediyorum. Cumhuriyetin 100. yılı herkese kutlu olsun."

"Çok büyük bir takım için oynuyorum. Biz Uruguaylılar böyleyizdir, sahaya çıktığımız zaman tüm enerjimizi sahaya veririz."

"Gol aklımda, çok uzun süredir aklımda. Bununla ilgili kendimi kaygılandırmıyorum. Arkadaşlarım, hocam, taraftarlar için mücadele ediyorum her zaman. Gol de geliyor, onu hissediyorum. Ben çalışmaya devam edeceğim umarım golü de yakın zamanda atacağım."

enerjini bana ver torreiram<3

Bravo aslan parçası senin ülkenden bir 8 numara birde sol bek rica ederiz. (kaliteli olsun)

Lucas Torreira: "Gol aklımda, çok uzun süredir aklımda. Bununla ilgili kendimi kaygılandırmıyorum. Arkadaşlarım, hocam, taraftarlar için mücadele ediyorum her zaman. Gol de geliyor, onu hissediyorum. Ben çalışmaya devam edeceğim umarım golü de yakın zamanda atacağım."

3 farkli bi macta penalti olursa golun de gelicek atom karinca

Oliveira veya Demirbay ile oynarken gol aramayı geçtim orta saha çizgisini geçmesi bile risk. Kaan ile oynarken gol ihtimali var.

Devrim'e "Beni darlama, şu an sadece Galatasaray'a kanalize oldum" demiş.

Adam gibi adam.

Geri
Üst Alt