Üye Görüşü Torreira Doğum Günü Kutlama Tehlikesi!

Güzel şeyler bunlar. Eğlenmeyi, bir şeyler kutlamayı bile gerekli/gereksiz sınıfa sokup niye ayrım yapıyorsak. Tuhafız.

Hayri heisin dediği gibi kameralara yansımıyor diye siz bu adamları antrenmanlar dışında paso evde oturuyor mu sanıyorsunuz anlamadım ki

Milyon euroları var la adamların, he aynen sadece evde oturuyorlar Has Hüs analiz videosu izliyorlar

partiden sonra icardinin elindeki dildo gece kulübünün yanında bi cöp konteyneri önünde bulunmuş. @Doruk Ata TANRIVERDİ bizzat alıp getirdi. olası bi mağlubiyette o dildoyu kime iletecegiz
Evet dildo buldüm arkadaslar, 24 cm ebatlarında kozmetik açıdan çok iyi. Vakumu baya güçlü fransa menşeiili.

Zaten ilk maç Torri, Osimhen ve Davinson cezalı idi. Jacobs Bey yine sakat, sol bek Berkan idi.
Üstüne Cuesta için Lemina yazılmadı

geçen seneki eleştirilerden sonra bu seneki hangoverın tam aksine olumlu yansıyacağını düşünüyorum

eyüp averaj maçı olur

Arkadaşlar Icardi 1-2 arkadaşına 30 cmlik yapay bir y.rak salladı diye bir rakibe yenilmeyiz merak etmeyin. Hatta belki bunu Juventusa sokalım beyler tarzı konuşmalar olmuştur.

O videoyu çekenin Onur Bakır olduğundan şüpheleniyorum

Geri
Üst Alt