Mert Erdaloglu
10 Numara!
- 26 Haziran 2018
- 14.867
- 8.239
- 1.428
Gsnin çöküş zamanlarının ilk tercihleri.2 yıl sonra bu adamın olduğu ortasaha yol geçen hanı olur gibi birde 32 yaşında ortasahada yüksek efor bekleyeceksin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan hoca yuzunden. Herkes "mutlu" olsun istiyor. Adamin insan yonetimi bu sekilde. Bir yonden hakli ancak sadece para ile mutlu edebilecegin adam grubu ile basari gelmez. Bize basariya ac bir grup lazim.2 yil daha sozlesmesi yok mu? Yasi da 30, bence gereksiz suan niye (zamli) yeni sozlesme yapiyoruz? Avrupa'da bizden daha iyi bir kontrat alamaz.
1 sene daha oynar, sonra duruma gore sozlesme konusunu konusursun.
Bizim yonetim niye boyle anlamiyorum?
Başarılı olan veya başarı olsun isteyen klüplerin kaç tanesi performansı düşüşe geçip sonrasında düşüşe geçeceği çok belli oyuncu grubuyla zam yapıp üstüne başarı bekleyen var mıdır.Sanmıyorum.Sonuç hüsran.Burada üzülecek olan yine milyonlarca taraftar.Birkaç kişi mutlu olacak geriye kalan herkes eleştirecek.Okan hoca yuzunden. Herkes "mutlu" olsun istiyor. Adamin insan yonetimi bu sekilde. Bir yonden hakli ancak sadece para ile mutlu edebilecegin adam grubu ile basari gelmez. Bize basariya ac bir grup lazim.
Bunu bu hale getiren de sacma sapan maas politikalari. Gelene gidene zirt pirt zam yaptilar, simdi de Torreira tabi ki hani bana diyor.
Bir kere biz Bayern değiliz. Bir Singo transferi ile millet korkuyla maç izliyorlar. Osimhen ciddi şekilde sakatlansa 2 yılımız filan heba olur.Niye uzatacaksin? 2 sene sözlesmesi var. Bayern mesela 9 senedir kadrosunda olan Gnabryi ile sözlesmesinin bitmesinin 6 ay kalirken sözlesmesini uzatti. Herif 19 alirken 13 milyon brüt maasi kabul etti. Biz adamlar yaslanirken ve düsüse gecme zamanlari yaklasirken, daha yeteri kadar sözlesmesi varken daha zamli ve daha uzun sözlesme vermeye calisiyoruz. Dursun, Hoca, yöneticiler ve oyuncular bizim geliri sonsuz saniyor herhalde. Luzumsuz para harcaniyor.
2028e kadar tutsan ve serbest biraksan, 32 yasindaki Torreira bizde aldigi paranin yarisini bir sonraki takimda anca görür
Hocam ,Sane faktörü nedeniyle tüm oyuncular daha fazlasını istiyor.Bence haksız değiller.Eli belinde adam kilciksiz 10 milyon alsın.Takimin bütün pisliğini temizleyen adam 4.5 alsın.Biraz empati lütfen.Tasvip ediyormuyum asla lakin.Bu işleri yinetimin zamanında düşünmesi gerekliydi.Sorun çıkacağını söyledik olayın başında .Torreira başka yerden bu parayı alabilirmi asla.Lakin sezon ortasından beri huzursuzluk çıkarıyor.Eger arttirmazlar ise bu sorun yaratma hususu devam edecek.Can sıkıcı maalesef.Bence ona muhtaç olduğumuzu biliyor.Yoksa kapı gibi sözleşme var.2 yil daha sozlesmesi yok mu? Yasi da 30, bence gereksiz suan niye (zamli) yeni sozlesme yapiyoruz? Avrupa'da bizden daha iyi bir kontrat alamaz.
1 sene daha oynar, sonra duruma gore sozlesme konusunu konusursun.
Bizim yonetim niye boyle anlamiyorum?
Sane ile uzaktan yakından bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum ayrıca o bakış açısı da sakat.Hocam ,Sane faktörü nedeniyle tüm oyuncular daha fazlasını istiyor.Bence haksız değiller.Eli belinde adam kilciksiz 10 milyon alsın.Takimin bütün pisliğini temizleyen adam 4.5 alsın.Biraz empati lütfen.Tasvip ediyormuyum asla lakin.Bu işleri yinetimin zamanında düşünmesi gerekliydi.Sorun çıkacağını söyledik olayın başında .Torreira başka yerden bu parayı alabilirmi asla.Lakin sezon ortasından beri huzursuzluk çıkarıyor.Eger arttirmazlar ise bu sorun yaratma hususu devam edecek.Can sıkıcı maalesef.Bence ona muhtaç olduğumuzu biliyor.Yoksa kapı gibi sözleşme var.
Bundan önceki senelerde golcüler dışında inanılmaz yüksek rakam oyuncular yoktu Torreira da yuvarlanıp gidiyordu.Ama bu sene işler değişti ne yazik ki?Sane ve Singo transferleri maaş skalası olarak futbolcuları altüst etti.Bu yonetime yazar.
Peki bugüne kadar Muslera Mertens zamanı gikini cikartmayan oyuncu bu seneyemi denk getirdi tüm yaptığı atraksiyonlari?Sezon başına kadar menejerinin adını bile bilmezdik bu sene maşallah menejerinin ismini telaffuz etmekten yoruldu gazeteciler.Bence direkt alakalı Sevgili Alper.Sane ile uzaktan yakından bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum ayrıca o bakış açısı da sakat.
O zaman Real'de Valverde herkesten çok koştuğu için Mbappe ve Vini kadar para alsın?
Futbol öyle bir oyun değil.
Bu dediklerin ile yeni kontrat mevzusunu bağdaştıramadım. Zaten 2 yıl daha sözleşmesi var ve 4 milyon garanti para alıyor bonuslar hariç.Peki bugüne kadar Muslera Mertens zamanı gikini cikartmayan oyuncu bu seneyemi denk getirdi tüm yaptığı atraksiyonlari?Sezon başına kadar menejerinin adını bile bilmezdik bu sene maşallah menejerinin ismini telaffuz etmekten yoruldu gazeteciler.
Sana tek soru : Birgün olsun oshimenin maaşını tartıştık mi?Ki inanılmaz bir bonservis getirecek.Bu dediklerin ile yeni kontrat mevzusunu bağdaştıramadım. Zaten 2 yıl daha sözleşmesi var ve 4 milyon garanti para alıyor bonuslar hariç.
Torreira bir orta saha oyuncusu, ne gole yakın bir oyuncu ne de taraftarın özel olarak stada gittiği bir konuma sahip. Asker oyuncu yani, bunların maaşı ile ilerideki oyuncuların maaşı tâbi ki bir olamaz üstelik Sane'yi Bayern'den ve Alman Milli takımda oynarken getirdin. Bunlar kıyas edilemez. Yıldız oyuncu ile asker oyuncu arasında tâbi ki bu farklılıklar olacak.
Şuan sadece Singo'nun maaşı bu denklemde normalin üzerinde ama 1 oyuncu o parayı alıyor diye gidip tüm takımın maaş ayarlarıyla oynanmaz. Profesyonel kulüpler böyle yönetilmez hele şuan Torreira'nın 2 yıl daha sözleşmesi varken ve geçmiş sezonda düşüş yaşamışken bunlar geçerli bir argüman değil zamlı yeni sözleşme için.
Gsnin çöküş zamanlarının ilk tercihleri.2 yıl sonra bu adamın olduğu ortasaha yol geçen hanı olur gibi birde 32 yaşında ortasahada yüksek efor bekleyeceksin.
Başarılı olan veya başarı olsun isteyen klüplerin kaç tanesi performansı düşüşe geçip sonrasında düşüşe geçeceği çok belli oyuncu grubuyla zam yapıp üstüne başarı bekleyen var mıdır.Sanmıyorum.Sonuç hüsran.Burada üzülecek olan yine milyonlarca taraftar.Birkaç kişi mutlu olacak geriye kalan herkes eleştirecek.
. 4 senedir 10 bin tane post attın 9995'i olumsuz. bir tane hayırlı bir şey yaz. başarılarda ortada yoksun, kaybolup gidiyorsun. diğer zamanlarda ortaya çıkıp sürekli ağlayıp sızlanıyorsun. bir muradına eremedin. gs'ın şampiyon olamadığı ilk yıl, madalyonunu bizatihi ben gönereceğim kına ile.Bir kere biz Bayern değiliz. Bir Singo transferi ile millet korkuyla maç izliyorlar. Osimhen ciddi şekilde sakatlansa 2 yılımız filan heba olur.
Adamın yaş 30 ve haliyle 32 yaşında yeni sözleşme istemektense 30 yaşında iken istiyor. Ya gönderilsin ya risk alıp hayır dersin ya da paşa paşa uzatirsin.
Bir de Osimhen'in maaşını tartışma konusu yapan olursa gitsin Konyaspor'u tutsun , zaten ne işi olacak öyle bir insanın büyük takım fanlığı ile? Muhasebe bölümü değiliz ki biz büyük bir futbol kulübüyüz, böyle bir ortamda memur maaşı gibi herkesin aynı parayı almasını beklenemez.Sana tek soru : Birgün olsun oshimenin maaşını tartıştık mi?Ki inanılmaz bir bonservis getirecek.
Torreira konusunda söylediğin herşeye katiliyorum.Lakin mevki olarak bakma.Takim içerisinde hiçbir futbolcu aptal değil.Neyin ne olduğunu senden benden çok daha iyi biliyorlar.Bence takım içerisinde kesinlikle dengelere dikkat edilmeli.Kesinlikle.
Konuyu şöyle açayım : Sen sane yerine Olise yi getirebilseydin ozaman hiçbir şey konuşmuyor olurduk bu konuda.
Gerçekten GS mizin çöküşünü bekliyor olmak nasıl bir psikolojik duygu çok merak ediyorum.Bundan zevk almakmi bundan medet ummakmi ?Halbuki takimimizi çok daha iyi olacak olmasını ummak insanı rahatlatmaz mi.?Kötü düşünmek kisiye ne kazandırır?Anlam veremedim açıkçası.torriera'ya sözleşme uzatılmasını ben de doğru bulmuyorum ama, konudan bağımsız bir şey söyleyceğim.
4 senedir bi başaramadın ya gs'ı çökertmeyi ya. 4 senedir 10 bin tane post attın 9995'i olumsuz. bir tane hayırlı bir şey yaz. başarılarda ortada yoksun, kaybolup gidiyorsun. diğer zamanlarda ortaya çıkıp sürekli ağlayıp sızlanıyorsun. bir muradına eremedin. gs'ın şampiyon olamadığı ilk yıl, madalyonunu bizatihi ben gönereceğim kına ile.