GSC Haber Torreira, Türkiye'den Ayrılmak İstediğini Menajerine İletti İddiası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
Lucas Torreira, menajeri Pablo Bentancur’dan kendisini Türkiye’den çıkarmasını istedi. Galatasaray oyuncusu, aylar önce İstanbul’daki bir şahsın saldırısına uğramıştı. Saldırgan hapse gönderilmişti. Ancak bu çarşamba günü serbest bırakıldıktan sonra futbolcunun şoförüne saldırdı ve “Başladığım işi bitirmeye geldim” dedi. Türk polisi, şüphelinin peşine yeniden düştü.

(@SebasGiovanelli)

1786658853170.webp

Her kriz birşeye yol açıyor
Genelde kaos bize yarar .
Adamda hakli ülkede adalet yok

selametle tor 3 sene mükemmeldin geçen sene 0 katkı verdin hazırlık maçlarında da apo günay ve sen en kötüleriydiniz takımın o yüzden üzülmüyorum

Cözülür bir sekilde, ara sira böyle haberler cikar Torreira ile ilgili

yenisini bulsak yol ayrımı güzel olurdu aslında
hazır oyuncu düşme sinyalleri veriyorken güzelce ayrılıp yeni bir yola girerdik. bence bütün orta saha için bu yapılmalıydı.
ama şu anda artık zor gibi. gerçekse haber ikna edilip devam edilir

olayın yaşanıp yaşanmadığını tam olarak bilmiyoruz lakin ihtimali bile toreriayı haklı yapıyor. Eğer böyle bir şey yaşandıysa yazıklar olsun yöneticilere. Topçusunu koruyamayan yönetim olmaz olsun. Bir de transfer falan bekliyoruz. Şimdi gel de ülkeye oyuncu getir böyle hırtlar yüzünden

Melo da böyle tehditler aldığı için gitti arkasından çok ağladık.

Türkiye mahkemesinin adaleti bu kadar. İşini bitir diye ruh hastalarını bir süre sonra salarlar.

Merak ettim Turk kanunlarini arastirdim. Ceza 2 yildan az olur ve suclunun daha once bir cezasi yoksa genelde direk disari saliyorlarmis. Muhtemelen bu tarz birsey olmustur.

5 sene üst üste şampiyonluk hayal oluyor gibi. Tüm olumsuzluklar üst üste geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt