Torreira: "Üç senedir gol atamıyorum diye söyleniyordu ama burada iki şampiyonluğum var"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1726947132266.png

Futbolcumuz Lucas Torreira, Trendyol Süper Lig’deki 3-1’lik Fenerbahçe galibiyeti sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Torreira, "İnanılmaz mutluyuz. Bu çok önemi bir maçtı. Bunun farkındaydık. Üç puanın çok önemli olduğunun farkındaydık. Büyük bir takıma karşı mücadele ettik. Bütün hafta çok iyi çalıştık. Golleri bulduk. Heğimiz çok çalışıyor ve yardımlaşıyor. Taraftarlarımızı mutlu ettiğimiz için çok memnunuz." diye konuştu.

Üç senedir gol atamıyorum diye söyleniyordu ama burada iki şampiyonluğum var. Derbi galibiyetine golle katkı vermek benim için çok önemliydi. Bu golümü önce aileme, sevgilime, tüm Galatasaray camiasına, birlikte çalıştığım insanlara ve aynı zamanda Uruguay’daki kulübüme adamak istiyorum.

Sana laf eden çarpılır tek maç kaçırmışlığın bir kere fire vermişliğin yok aidiet olarak galatasaray = sen

Yalnız yine gol atamadı. Kk yazıldı.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sen dün o golü attın ya bir 3 sene daha atma bir şey olmaz 😘

Lucas Torreira. Rüya gibi bir performans. Gerçek anlamda bir futbol classı verdi herkese. İnanılmaz bir Ön Libero performansı tüm kariyerinde (Arsenal, Atletico Madrid) olduğu gibi. Ama bu kez bambaşka birşey yaptı ve Kadıköyde rakip kaleye bir Füze göndererek maçın kilidini açan adam oldu. Galatasaray tarihinin Meloyla beraber en iyi Ön Liberosu sen oldun. Başımızdan eksik olma. İyi ki varsın Atom Karıncam
FB_IMG_1726997080151.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gol atamıyor dersiniz, 166 boyunda dersiniz, 25 metreden çatala takar hevesiniz kaçar. Lucas Sebastian Torreira Di Pascua
7ril2l.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şu golü kk yazmak futbola ihanet değil mi allah askına ya? hayatımda bundan daha saçma az şey gördüm.

Geri
Üst Alt