Video Haber Torreira'dan Sunucuya: "Or*sp* çocuğu. Sana teşekkür etmek istiyorum"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator

Lucas Torreira, katıldığı programda sunucuya Türkçe küfür etti.

Lucas Torreira: "Şey, sana Türkçe bir kelime söyleyeceğim; Oruspu çocuğu... Sonra, sana bunu çevirtmeni söyleyeceğim o zaman ne dediğimi anlayacaksın. Aslında sadece teşekkür etmek istiyorum, davetin için teşekkür ederim. Dediğim gibi senin büyük bir hayranınım. Tüm programlarını izliyorum, ve burası en çok istediğim röportajlardan biriydi, buraya gelmek istedim, acı çekmek ve hissetmek istiyorum."

Lucas Torreira: "Galatasaray-Fenerbahçe, en ateşli ve aynı zamanda Güney Amerika'dakilere en çok benzeyen derbi. O tarz maçları oynamayı çok seviyorum. Rakip taraftarların bana küfretmesinden keyif alıyorum. Çok hoşuma gidiyor."

Lucas Torreira: "Bize küfretmelerine bayılıyorum. Türkiye'de farklı takımlara karşı oynuyoruz ve en büyük takım biziz. Bu yüzden nereye oynamaya gitsek her yerden hakaret yiyoruz. Bize küfretmeleri beni motive ediyor."

Lucas Torreira: "Takımdaki Türk oyuncularla aram çok iyi. O yüzden arada eşyalarını yırtmak ve ayakkabılarını saklamak gibi şakalar yapabiliyorum. Bir keresinde parfümümü arakladılar ve maç günü tüm takım tek tek üzerine sıkarak denedi. Ondan sonra şaka yapmayı bıraktım." (Gülerek)

Lucas Torreira: "Arkadaşlarımla birlikte bir otelde padel tenis oynuyorduk, ailem de oradaydı. Oyunu bitirmiştik, saat akşam 6-7 falandı. Babama 'Dışarı çıkalım, yakındaki bir alışveriş merkezine gidip mate içelim' dedim. Ve oraya giderken... Otelin üst tarafındaki otoparka doğru yürüyorduk, tam merdivenden ilk adımı atacaktım ki bana doğru birinin yaklaştığını gördüm. Fotoğraf isteyecek sanmıştım ama beni şaşırttı ve yüzüme bir yumruk attı. Refleksle karşılık verdim. O bana vurunca dengesini kaybedip yere düştü. Sonra bazı arkadaşlarım ve şoförüm araya girdi, adamla biraz boğuştular ama gerçekten inanılmazdı. Ne yalan söyleyeyim, çok korktum.

Görünüşe göre bu adam uzun zamandır bir kız arkadaşıma saplantılıymış. Benim o arkadaşımla aram çok iyidir ve bazen birlikte vakit geçiriyoruz. Adam kızı takip edip taciz ediyormuş. Arkadaşlarımdan biri padel oynarken bir fotoğraf paylaşmış, adam da fotoğrafı görüp otele gelmiş. Sonradan öğrendiğime göre bir yıldır bana saldırmayı planlıyormuş, beni öldürmek istiyormuş. Şimdi sana bunu bir anı olarak anlatıyorum ama çok daha kötü olabilirdi çünkü tek yediğim basit bir yumruktu. Yine de o tek kötü anı, Türkiye'de yaşadığım bütün güzel şeyleri silemez. Çünkü bu çok özel, istisnai bir durumdu ama sonrasında o kadar korktum ki, hemen biletimi değiştirip birkaç gün içinde resmen kaçar gibi ülkeme döndüm."

🔗 Terapia Picante

sizi buraya getiren yeteneğiniz
tutacak olan karakteriniz sözü unutuldu

vah benim gesem vah

lmao.gif

Geri
Üst Alt