Torrent: "Arda ve Feghouli son 4 antrenmana çıkmadı"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, Spor Toto Süper Lig'in 38. ve son haftasındaki Antalyaspor mücadelesi öncesi açıklamalarda bulundu.

Domenec Torrent: "Antalyaspor'un son 4 maçını izlerken diğer takımlardan farklı oynayan bir takım gördük. İçeride oynuyorlar, bekleri içeriye koşturuyorlar, gördüğüm şeyler hoşuma gitti." (beIN Sports)

Domenec Torrent: "Birçok şey bilinmiyor oynamayan oyuncularla ilgili. Kerem yorgun, Morutan'ın sakatlığı var. Arda ve Feghouli son 4 antrenmana çıkmadı. Arda'nın son maçta olmamasının nedeni antrenman yapmamasıydı."

Domenec Torrent: "Feghouli ile onların sahamızda taraftarımıza veda etmesini istiyorduk."

Arda ve Feghouli son 4 antrenmana çıkmadı. Arda'nın son maçta olmamasının nedeni antrenman yapmamasıydı."

feghouli niye girdi son dakikalar ozaman madem , adam her lafi kendi ile celisiyor

Domenec Torrent: "Feghouli ile onların sahamızda taraftarımıza veda etmesini istiyorduk."

Morutan daha gecen niye oynamiyor bilmiyorum demiyormuydu? Cocuk sakat oldugunu bilmiyormuymus?

Yalan söylemeyi bile beceremiyor.

bu da takmış bekleri içeri koşturmaya , taktikten anladığı tek şey o herhalde.

torrent yalan söylüyor, Arda antrenmanlara çıkıyor. morutan da sakat dğl.

Yaptığı hareketler doğru değil böyle uygun gördüm dese kapanacak konu. Arda ile feguli antrenmana çıkmadı diyip feguli yi sahaya sürmek ne kafası

GscimbomMobile

bu bekleri içeri koşturma konusuna geöen gün değinmiştim

nurinin oyunu pioliye çok benziyordu

Arda fegi ztir et. Bizle devam edecek olan bay ve morutan niye yok da son maclarini oynayan halil ve babel var. Hadi morutan sakat diyelim

Alt yapidan niye kimse kadroda yok? Baslarim sampiyonluguna. Sanki sampiyon olunca parami veriyorlar? Al barani hamzayi ver 15-20dk sure. Sahtekar kalirsa seneye sans verecekmis pehh

Geri
Üst Alt