Torrent: "Türkiye'de gördüğüm şey, bir sonraki maçı kazanmak haricinde bir proje olmuyor"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1649622084712.png

Teknik Direktörümüz Doménec Torrent, Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 32. haftasında oynadığımız Fenerbahçe mücadelesinin ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Domenec Torrent: "Dengeli bir maçtı. Bence maç gerçekten dengeli gidiyordu, ilk yarıda 2 fırsat buldular ve birini gole çevirebildiler. İkinci yarıda attıkları gol neredeyse değişikti, komik olduğunu bile söyleyebiliriz. Bizim oyuncumuzdan sekti, sonra oyuncuları aldı."

Domenec Torrent: "Gelecek hakkında kaygım yok. Sadece bugünün sonucuyla ilgileniyorum. Kulübümüz ve taraftarımız için önemli bir maçtı. Ben gelmeden önce de ben geldikten sonra da Galatasaray için zor bir sezondu."

Domenec Torrent: "Benim için bir sonraki başkanın kim olacağı önemli değil. Önümüzde 6 maç var, kazanmaya çalışacağım. Projeyle ilgili bir şey. Türkiye'de gördüğüm şey, bir sonraki maçı kazanmak haricinde bir proje olmuyor."

Domenec Torrent: "Benim ve ekibimin işi, olabilecek maksimum sayıda maç kazanmak. Kaygılanmıyorum dememin sebebi şu, benim kontrol edebileceğim bir şey değil."

Domenec Torrent: "Çok büyük bazı hocalar, zamana ihtiyaç duydular. Onlara inanıldığı için onlarla devam ettiler. Projeye inanç yoksa, onunla ilgili yapacağımız bir şey yok. Proje, sonraki maçı kazanmaksa biz sonraki maçı ve ondan sonraki maçı kazanmaya çalışacağız."

Ne diyon ya defol git futbolunu başka yerde öğren. 48 yaşında üniversite sınavı kovalayan herifler gibi

Hadi stajyer hadi

Sen git yardımcı hocalığa devam et

Hak veriyorum ama gs teknik direktörü bunları çıkıp diyemez çözüm bulmaya gelmedin mi sen hocam.

Komik degildi hocam biz gulmedik.
O maldan bile gol yedik

Valla hocam kusura bakma ama hazırlayamamışsın takımı. Çok silik bir top oynadık

Ne anlatıyon sen yaw herifler 2. Golün aynısını tam 3 kez denediler.. Sagdan habire verkaclarla samueli kaçırdılar sen ne yaptın ? Eagle kadar bile planın yokmuş işte ak göt kara göt ortaya çıktı bugün...

Komik mi? Ah canım, çok mu güldün?

Bir Barca maci kadar önemsememisin bu derbyi. Ilk yari önce durdur sonra kontradan gol at düsüncesi ile ilk yariya girip gol yiyince bütün hesap bozulmustur.

Ikinci devre direkt bir iki yeni oyuncu alarak belki daha canli oynardik ama gol gelene kadar sende bizim gibi maci izledin ve bu rezil fenere galibiyeti hediye ettin.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt