# Torric Jebrin

Cevap: Cim Bom'a bir Ganalı iddiası

Galatasaray ayarinda bir futbolcu degil henüz ama gercekten etkili bir futbolcuydu. Keske Süper Lig takimlari bu cocugu alsaydi da izleseydik.

Herkes bu sene ligde kalır bu çocuk diyordu ama Buca bonservis konusunda taviz vermedi sanırım.Geçen sene hayranı olan çok kişi vardı forumda.

This is Galatasaray :)

Hocam alalim yedekte dursun,Alternatif.

Engin oynar zaten normal sartlarda ama Engin sakatlandigi zaman yerine adam lazim,Jebrin yeterli olur bana göre.

Alper Potuk'u alip yedek birakirsak yazik olur cocuga ondan dolayi alalim Jebrin'i.

Herkes bu sene ligde kalır bu çocuk diyordu ama Buca bonservis konusunda taviz vermedi sanırım.Geçen sene hayranı olan çok kişi vardı forumda.
.

Hayranlarindan biri benim.

Buca-fb macinda Buca Jebrin'in sayesinde öne gecti ama 3-1 den sonra oyundan aldi onu TD ve mac 3-5 bitti.

.

Hayranlarindan biri benim.

Buca-fb macinda Buca Jebrin'in sayesinde öne gecti ama 3-1 den sonra oyundan aldi onu TD ve mac 3-5 bitti.

Gerçekten çok etkili oyuncuydu.Bizi bilmemde Manisa gibi takımlarda harikalar yaratır.

MLC/AMLC mevkileri :asd:

Fm mode terk.:asd:

hic dikkatimi cekmedi gecen sene bu oyuncu hayirlara vesile

Arkadaşlar jebrin hızlı dribling yapan ve aynı zamanda tekniği iyi olan bir oyuncu bonservisi alınır süperlig takımlarından birine k,ralanabilir birde bişey soracam kadıköyde oynanan ziraat türkiye kupası maçında bir tane manucho diye bir oyuncu vardı 4-5 fenerliyi çalıma dizip gol attırmıştı

yanlış hatırlamıyorsam onu hiç göremiyorum nerde oynuyor bu adam..

Arkadaşlar jebrin hızlı dribling yapan ve aynı zamanda tekniği iyi olan bir oyuncu bonservisi alınır süperlig takımlarından birine k,ralanabilir birde bişey soracam kadıköyde oynanan ziraat türkiye kupası maçında bir tane manucho diye bir oyuncu vardı 4-5 fenerliyi çalıma dizip gol attırmıştı

yanlış hatırlamıyorsam onu hiç göremiyorum nerde oynuyor bu adam..

En son Manisa'da oynadi.

Afrika kupasi dert oluyor bu tur oyunculari aldigin zaman.

Bu gibi oyuncuları biz almayız..

Gençlerbirliği-kayserispor veya antep alır bir iki sene sonra 7-8-9 tutturduğuna...

Bence denenebilir.

bu cocuğun stili aynı Ankaragücün deki Tinsell e benziyor.. bence alınsa iyi olur...

Bu ney lan.

FM terk.

Ben böyle düşük maliyetli genc oyunculara karsı değilim arada bir tanesi parlasa yeterde artar bile maliyeti ne kadar ki ? Kaldıki yabancı sınırlamasıda yok kontenjanı etkilemez.

bu çocuk alınmalı. ''Futbola Hearts of Oak altyapısında başladı ve daha çoçuk yaşda avrupada takımlarının scoutları tarafindan izlenmeye başlandı. Neticesinde yaşı dolduğunda Arsenal ile [1] Atletico Madrid tarafindan denenmek için antremanlara davet edildi.[2] İlgilenen takımlar arasında Real Madrid'inde olduğu söylenmekteydi.[3] Bu transfer savaşını ingiliz ekibi Portsmouth FC kazandı ve Torric'e 3 Kasım 2008 tarihinde 3 yıllık geçerli olan mukaveleye imzalatmayı başardı.[4] Torric Portsmouth FC'de beklenen gelişmeyi gösteremedi ve bunun üzerine sezon sonuna kadar Zulte Waregem'e kiralandı. ''

geçmişi iyi. burda parlaması daha da güzel.alınmalı.

Geri
Üst Alt