Haber Torunoğulları: "Penaltı bizim lehimize olsaydı, VAR devreye girer miydi? Art niyet olduğu kesin!"

Hamdicim Kobra Murat'in bu islerin icine sokulmayacak kadar degerli biri oldugunu dusunmuyorum. Siradan sovmen bir adam. Burada mizahi bir paylasim oldu. Yani beni alintilayip "bu islerin icine sokmayalim" diyecek kadar ne yapti bu ulke icin acaba. Cahilligime ver, merak ettim?
galatasaray sevgisi yüklüyor topluma kobra muratım

gs lobisinde bulunan adamlarimizi ifb'lilere meze yapmayalım reyiz 🙏 :ROFLMAO:

son 5 yılda afrikadaki ligler dahil tüm dünyada resmi liglerde toplam 65 penaltı ile zirvede olan atan takımın yöneticisi bişeyler demiş

Bunlardaki yüzsüzlük alçaklık dünyada hiç kimsede yok.

Son 4 senede dünyanın en çok penaltı kazanan takımısınız hâlâ penaltı üzerinden algı yapmaya çalışıyorsunuz haysiyetsizler

Lig maci olsaydi kitabina uydurulur yine verilmezdi o penalti.

ya arkadaş, şu cümleyi kurabilen bir kafaya konuşarak ne anlatabilirsin? Bunların tamamının kafalar gitmiş, ruh hastası olmuşlar, gözleri dönmüş hiçbirşey görmüyorlar. yuhhh

Var odasına temsilci talep etmek ne demek? Bunlar tam yüzsüz. Herifin derdi Galatasaray maçı. Bu penaltının bal gibi penaltı olduğunu biliyor.

Maç esnasında konuşmaları dinleyecekmis. Dünyanın neresinde görülmüş bu? Anında müdahale edecek çakal olası bir durumda. Vallahi billahi komedi

Ne utanmaz insanlar bunlar ya. Ilahi adalet yasiyorsunuz her mac her yil hala akillanmiyorsunuz

Türk futbolunun en büyük sorunu fbjk

Haksız olduğu yerde adamlar kendi haklarını savunuyorlar.

Her daim böyle tipler buluyorlar. Allah fırsat vermesin.

İşin enteresan kısmı bu söylediklerine inanıyorlar bu adamlar. Bizim cafeye takılan fenerli gençler var. Galatasaray'ın kollandığına, kendi takımlarına da komplo kurulduğuna inanıyorlar ciddi ciddi. Mesela bu Torunoğulları mıdır nedir, gerçekten de bunun böyle olduğuna inanıyordur kesin.
Sergen fln da ağlıyor ama onu taktiksel yapıyor. Her şeyin farkında adam. Bazen söylerken gülüyor bıyık altından. Ama bu fenerliler hakiki ruh hastası.

images.webp

Geri
Üst Alt