Tost Nasıl Yapılır?

1485074995_20170122111538hdr.jpg
Peki bu renkte olanı bulunur mu?
052dfb97cf4d33836440cad4f33eb721.jpg

Kaşar yemeyin diyorlar, marketlerde satılan çoğu kaşarın (eski-taze) gerçek kaşar olmadığı söyleniyordu her yerde haber olmuştu hatta bir dönem. Kaşar diye sattıkları aslında eritme peynirmiş, eritme peynir ise iade,hatalı üretim, skt geçmiş peynirlerden ısıtılarak elde edilen bir peynir çeşidiymiş. Zaten kaşar üretmek için yüksek miktarda süte ihtiyaç varmış, 700 gr gerçek kaşarı 15-16 liraya satmaları teknik olarak mümkün değilmiş.

Ben Kars'tan kaşar tekerleği getirtiyorum, dayanıklı baya uzun süre gidiyor.

İlla marketten peynir alıp tost yapacaksam pınar kahvaltılık kaşar alıyorum, klasik tosta en uyan peynir o bence.

Son düzenleme:
Mayonez yağ yerine ekmeğin üstüne veya içine sürülebilir, zaten çok sık yapılan bir şey. Dünyada tostu yalnızca Türkler yapmıyor bilmem ne kadar farkındayız.
d7kyOD.jpg

@Tamer Tuna

*A.Ulu tarafından editlendi

İyi ki A.Ulu tarafından editlenmiş...
Editlenmemiş haline de, zaten ancak arif geç kalkabilirdi..:)
Adamın aklı fikri ve tabii ki kafası hep belaltında çalışıyo...

Son düzenleme:
Hollanda ekmegi
Hollanda peyniri
Hollanda Mantari
Hollanda Maydanozu
Türk sucugu
Hollanda'da yetismis Türk tohumlu yesil biber
Türkiye'den bavulda getirilmis kirmizi biber (toz)

Kaliteli ithal peynirler büyük marketlerde olmuyor pek (macrocenter hariç) butik marketlerde en kaliteli ürünleri bulabiliyorsunuz ama fiyatlar uçuk oluyor. Atıyorum hollanda da 20 euro olan şeyi 150-200 arasına alırsınız.

Hollanda'dan Türkiye'ye kaşar peyniri ihracat etmek lazım. GSCimbom peynir fabrikasını kurmanın vakti geldi

benim de canim cekti simdi ama sirf tost icin carsiya gidilmez
hava da bok gibi
yarin güzel bir yer bulabilirsem bol sucuklu ve kasarli bir tost gömecegim ins

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

ben gazi kasar peynir üstüne tanimam

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

tost malzemesi alacak param yok. 6 ay önce gönderilen mantıyla yaşııyorum. o da her akşam değil. çoğu zaman simit yiyiyorum yanına çay

Mayonez yağ yerine ekmeğin üstüne veya içine sürülebilir, zaten çok sık yapılan bir şey. Lan Tostcu Tamer iyi dinle beni*: Dünyada tostu yalnızca Türkler yapmıyor bilmem ne kadar farkındayız.

@Tamer Tuna

*A.Ulu tarafından editlendi
sucuklu-kasarli-tost-903.jpg

Bak arif Bu harbi türk tostu.... İçini soğutmasın diye harici garnitürlü..

bacon-lettuce-tomato-sandwich-potato-chips-2082333.jpg

Bak arif Bu da sizin tost olarak bildiğiniz, harbi türk tostundan ilham alınarak yapılmış sıcak frenk sandavici.....

Son düzenleme:
sucuklu-kasarli-tost-903.jpg

Bak arif Bu harbi türk tostu.... İçini soğutmasın diye harici garnitürlü..

bacon-lettuce-tomato-sandwich-potato-chips-2082333.jpg

Bak arif Bu da sizin tost olarak bildiğiniz, harbi türk tostundan ilham alınarak yapılmış sıcak frenk sandavici.....
Bak Forumda bir kaç arkadaşları* toplayıp seni o düşen çocuğun pozisyonuna sokarım.

https://img-s2.onedio.com/id-56cf0d...-10ad646df3c322e39f2dbfc58375a506999d9da7.gif

İten Çocuk = Arif Ulu

* Doruk Ata TANRIVERDİ
Ozan Puki
Sarper Yıldırım
Serkan Şafak
Habib Aslan
Gökhan Topuz
Murat Urhan

Son düzenleme:
Zeytin ezmesi, beyaz peynir, domates, kekik bence hoştur.

Geri
Üst Alt