Tost Nasıl Yapılır?

Tereyağ zararlı değil mi? Canan Karatay falan yemeyin diyordu bir ara. Gerçi o kadın çatlağın teki ama neyse.

Karatay hocanın öyle bişey dediği yok. Doğruları söyleyip millete beslenme kazığı atanların tekerine çomak soktuğu için itibar suikastı yaparak, hakkında çatlak iftiraları çıkarıyolar. Senin gibiler de bilerek yada bilmeyerek bunun yayılmasını sağlıyolar bu şekilde..

Tereyağı doğal omurgalı hayvan üretimi olduğu, yani sütten üretildiği için en doğal yağ türüdür. Kıymeti harbiyesi burdan kaynaklanır.
Yağ enerjiye dönüştürülüp yakılabildiğinde bedenin ayakta kalmak için temel yapısı ve ihtiyacıdır. Yenilen yağ hiç bir zaman vucutta tekrardan yağ olarak tekrar depolanamaz.
Yağlı fazla yediğiniz zaman beden daha güçlü, enerjik ve aktif olur, yakılabildiği kadarı yakılır, yakılamayan kısmı ise gastrik hızlanmayla sindirim sistemini rahatlatmak; ve metobolizmayı hızlandırmak için değerlendirilir. Halen yağ kalmışsa da barsakları yumuşatmak için enterolojik olarak değerlendirilir. Zaten yetrincei yağ tüketmişseniz tuvalet macerası da çok çok rahat geçecektir. Kabızlık denen bir sıkıntınız KESİNLİKLE olmaz.

Vücut sadece kendi dönüşümü ile üretebildiği yağları tutuk olarak depolama özelliğine sahiptir. Yani enerji üretmek için karbonhidrat grubu başta olmak üzere şekerle beraber önce yağa dönüştürüp enerji potansiyeli haline getirir, ama kendi üretimi yağları hiçbir zaman dışarı atmaz, bedenin en az haraket eden bölgelerinden başlayarak itina ile depolar ve bu yavrucaklarına gözü gibi son raddeye bakar, korur ve muhafaza etmeye çalışır.

Kalpdeki, damarlardaki, barsak, karaciğer ve bilimum organ çevresindeki yağlanmanın tek kaynağı; hamurişi ve tatlılardan vs bedenin kendi ürettiği yağlardır.
Yenilerek alınan yağlar bunların arasına GİREMEZ....

Altı üstü 1 tost için 120 mesaj ne konuşuldu yahu?

Ax9uwVPCIAATgbV.jpg

bu ve buna benzer tost tarifleri veriyorlar birbirlerine.

Konu çok enteresan noktalara gelmiş.

Yakismiyor beyler nimet'ten bahsederken yalayarak tuzluyarak falan hic hos degil

bu konu içerisinde nimetle dalga geçen aksakallı emmiler görüyorum

forumda tost konusu vardi aramadim bulamadim o yüzden buraya yaziyorum

bugün cok gözel bir tost yedim sucuklu biberli patates ve kasarli
cok hos bir yemekti gercekten

Geri
Üst Alt