Total War Medieval 3

warhammer serisinden sonra tarihsel oyun yapamıyorlar artık, en çok beklenen oyun buydu düzgün bi iş çıkarsa keyifli bir sürpriz olur şahsım adına

total war serisini severim ama yeni nesil oyunlarını muhtemelen oynamam. iyi oyun yapma = aşırı detaylar ile oyunu boğma felsefesinden vazgeçmedikleri müddetçe strateji ve managerlik oyunlarında oyuncu kaybı devam eder.

Total War Medieval 2 'yi alıp grafiklerini iyileştirip yapay zeka desteğini yükleseler ve eski oyunlardaki o hantallığı kaldırsalar yeterdi aslında.

yapay zeka, strateji oyunlarındaki olmazsa olmaz en önemli unsur. Çünkü oyunu bitirdikten sonra tekrar başladığım aynı şeyleri yaşıyorum, oysa yeni oyun olduğunu hissetmeliyim ve beni şaşırtmalı.

yeni conceptde yaparlarsa cacık olmaz

medieval 1 hala daha açıp oynarım arada

diğerlerinin yüzüne bile bakmıyorum

warhammer 3 fena değil ama o oyunda ilerlemek imkansız ötesi ki okadar güçlü oluyorki ne paran yetiyor ne askerin
mesafelerde çok uzak bazen bir yere biriktiriyorsun askerleri mecburen krallığın bir tarafından akın akın şehirlerini yok ediyorlar yetişene kadar diğer savaşı kaybediyorsun

empirede fena değil ama bir kere oynadığında daha açıp oynayasın gelmiyor
o da çok basit

mediaval 2 de aynı çok basit

yenileri leş troy pharao britain shogun three wars filan rezalet oyunlar

yeni conceptde yaparlarsa cacık olmaz

medieval 1 hala daha açıp oynarım arada

diğerlerinin yüzüne bile bakmıyorum

warhammer 3 fena değil ama o oyunda ilerlemek imkansız ötesi ki okadar güçlü oluyorki ne paran yetiyor ne askerin
mesafelerde çok uzak bazen bir yere biriktiriyorsun askerleri mecburen krallığın bir tarafından akın akın şehirlerini yok ediyorlar yetişene kadar diğer savaşı kaybediyorsun

empirede fena değil ama bir kere oynadığında daha açıp oynayasın gelmiyor
o da çok basit

mediaval 2 de aynı çok basit

yenileri leş troy pharao britain shogun three wars filan rezalet oyunlar
Hearts of iron 4 denedin mi reis

20 küsür yıldır hala ilk oyununu oynuyorum. Daha 2'ye geçemedim.

Geri
Üst Alt