Tottenham Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

Kanat bekleri Barış ve Yunus değilde Jelert ve Berkan olsa çok daha iyi olurdu bence.

Defansif olmus sanki, suayip ve ziyechi de koysaydik 11e

İcardi yine sahada yurumez umarım artık sinirlenmem gülerim bu duruma

Mertens olayını çözemiyorum bu arada, ben gerçekten korktuğu için oynattığını düşünüyorum. Takım içinde ağırlığı varsa sabote eder falan diye düşünüyor galiba. Temposu düşük saçmasapan kornerleri kullanıyor vs bu maçın ilk 11 adamı değil.

Çok riskli bir 11.

Hadi koçum hadi aslanımlarla Avrupa kupalarında maç kazanılmıyor artık. Tottenham gibi bir rakibe karşı oynuyorsan taktiksel olarak çok iyi hazırlanman gerekiyor. Çift santrafor ile oynuyoruz ve arkalarında da Mertens :crushed: Napıyon hoca? Karşındaki takım Gaziantepspor değil.

Anadolu takımına karşı çıktığın kadro ile Tottenham gibi bir takıma karşı çıktığın kadro ve diziliş aynı mı olur?

Öyle bir 11 ki galibiyeti de mağlubiyeti de büyük olur. Allah yardımcımız olsun 🙏🙏🙏🙏

Tottenhama karşı şu 11 ile çıkmak manyaklık

Bugün fark yenirse ne bahanesi olacak okan burukun? Mertensi icardi yi kesemiyorum diyip suçu soyunma odasına mi atacak?

Aptal bjk bile savunma yapıp 6 puan topladı o kadroyla. Arkadaş biz bu kupayı almak istiyorsak daha ciddi hocalar lazım bize.

Bugun 6-7 olursa okan buruk floryaya bir daha gelmesin. Savunmaya orta sahaya bak Allaha emanet...

Korkanın çocuğu olmaz. Galatasaray Arsenal'a karşı 10 kişi kaldığında bile saldırarak oynadı.

Çok riskli bir 11.

Hadi koçum hadi aslanımlarla Avrupa kupalarında maç kazanılmıyor artık. Tottenham gibi bir rakibe karşı oynuyorsan taktiksel olarak çok iyi hazırlanman gerekiyor. Çift santrafor ile oynuyoruz ve arkalarında da Mertens :crushed: Napıyon hoca? Karşındaki takım Gaziantepspor değil.

Anadolu takımına karşı çıktığın kadro ile Tottenham gibi bir takıma karşı çıktığın kadro ve diziliş aynı mı olur?

Öyle bir 11 ki galibiyeti de mağlubiyeti de büyük olur. Allah yardımcımız olsun 🙏🙏🙏🙏
İnşallah yeneriz ama bu takım 30 dan sonra düşer on tarafta. Rahat rahat gelirler 30. Dakikadan sonra bunu gorebiliyorum

Yenersek amorim olurum yenemezsek gs rezil olur dimi,işte sen bu kadar gslisin allahın badi ekrem kılıklısı

Bu adama normal eleştiri yetmiyo belli,küfür de edemeyiz napıcaz söyleyin

325 çok iddalı bir taktik, hocam bam bam güm diyor, Geçen yıl CLde defansı zayıf diye merteensi bile kesen hocaya ne oldu şimdi 5 tane hücumcuyla maça başlıyor, yinede ilk yarı baya zotlarız ama barış ve yunus ile orta ikili yorulduğu an totnam leblebi gibi pozisyon bulmaya başlar.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt