Tottenham, Victor Nelsson İçin 22 Milyon Euro Teklif Etti

ingiliz kulüpleri de bi zahmet kıysın şu paraya arkadaş

Bizde de sans yok Ingilizlerin en cimri takımı teklif yapmış. Tottenham'ın sahibi en cimrilerinden.

25'E BİTER BU İŞ duyum değil bilgidir

Şu sezonun üstüne gitmese keşke

Adamı geçen sezon zor tuttuk zaten. "Bu yıl şampiyon olalım öyle git" dedik. Durmaz daha. Geçen sene de gidesi vardı zaten ama Marcao'dan farkı karakterli olmasıydı. "Kulüp istemezse ben hadi gideyim hadi gideyim" demem dedi adam.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu sezon 5 mağlubiyetimiz var 2sinde Nelson yoktu. Çok önemli oyuncuydu bizim için. Talibi varsa ve değerini bulduysa elbette gidecek ama tam CL ön elemeleri öncesi defans tandeminin bozulması iyi olmadı.

Bence ilk transferimiz direk stoper olmalı kesin gidiyorsa. Ayrıca gelecek olan stoper Nelson şeklinde olmalı. Yani öyle yaşı geçmiş satılmayacak oyuncu almamalıyız. Ortalama maaşı kabul edebilecek belli kalitede bir oyuncu olmalı. Belki de sezonun en önemli ve belirleyici transferi Nelson sonrası stoper transferi olacak...

Ben inanmiyorum 22 olduguna 22 verseler aninda verirdi bizimkiler.Oyuncu gitmek istiyor zaten.

Ben inanmiyorum 22 olduguna 22 verseler aninda verirdi bizimkiler.Oyuncu gitmek istiyor zaten.
25'ten asagi vermiyorum demis ya Erden Timur daha ne soyle boyle olurdu diyorsunuz. GS muhabirleri bu konuda ayni seyi diyor.

Gitmek istiyor olayi da nerden cikti merak ediyorum.

Geri
Üst Alt