Tottenham'ın yeni teklifi; Giovani + 4 m£ = Arda Turan

Cevap: Tottenham'ın yeni teklifi; Giovani + 4 m£ = Arda Turan

Teklif çok iyi. Aslında Gio, Arda'dan çok daha iyi bir oyuncu bence ama demek parada teklif etmisler. Gio + 7 m de diretmeliyiz. :)

Ayrıca sezon bitince aklımdaki ilk şey Arda'nın gönderilip Gio'nun alınmasıydı.

Teklif çok iyi. Aslında Gio, Arda'dan çok daha iyi bir oyuncu bence ama demek parada teklif etmisler. Gio + 7 m de diretmeliyiz. :)

:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o

Renkdaşım Arda'yı sanki biraz mundar ettin gibi geldi bana?:o

Şakamı Gio+4 mio?

Bilmem hiç değilse dikine çalım atabiliyor. Sadece yanlarda ileri geri yapmıyor. Ayrıca Arda'dan bi 8 kat daha hızlı.

Ama ne anlatıyorum ki ben. Bu forumda Arda Messi"ylede, Pedro'ylada karşılaştırıldı.

1 sene sonra Barca altyapısından biri fırlar(zamanında messi gibi), bu adam şu anda kral olan pedro'yu gölgede bırakır.( zamanında gio) Pedro'da ilk bir takıma kiralanır, sonra satılır. Bizde pedro'yu Anıl'la, Berkin'le falan kıyaslarız.

Gio Barcelona´da oynadı diye tanrı yapmayın yahu adamı :o Arda´dan iyi demek Arda´ya küfür etmektir .

hadi len ordan diyorum bi kere gio 8 etmez bunlar bizi enayi mi saniyor gio yu 6 milyona almislar hic bisey yapmamis ingilterede simdi bize 8 e satacaklar hadi len derler adama arda satilacaksa 14 15 milyon euro yada üstüne satilmalidir

İzleyipte gorduğumu soyluyorum ben. Maçları tek tek hatırlamıyorum ama Keita, Elano gibi adamlarımız orta sahayı geçirtemezken takımı Gio yara yara oynuyordu.

Bilmem hiç değilse dikine çalım atabiliyor. Sadece yanlarda ileri geri yapmıyor. Ayrıca Arda'dan bi 8 kat daha hızlı.

.

Bu mudur yani ? Hızlı , dikine çalım atabiliyor . Arda´daki zakanın , liderlik vasfının yarısı yok Gio´da Arda´nın ne kadar joker bir oyuncu olduğundan bahsetmiyorum bile .

Gio+14'tür o.Eksik yazmışlardır...:)

Ama ne anlatıyorum ki ben. Bu forumda Arda Messi"ylede, Pedro'ylada karşılaştırıldı.

1 sene sonra Barca altyapısından biri fırlar(zamanında messi gibi), bu adam şu anda kral olan pedro'yu gölgede bırakır.( zamanında gio) Pedro'da ilk bir takıma kiralanır, sonra satılır. Bizde pedro'yu Anıl'la, Berkin'le falan kıyaslarız.

Oyundan kopuk final paslarında başarısız.Ardanın attığı çalımların %1ini atamaz Dos santos.Hız istiyosan Atlet alalım bir tane.Son 1-2 ay formsuz oldu diye yerin dibine sokmaya gerek yok.Arda Dos santos çok üstün bir oyuncudur.Bunu Tottenham ingiltereden görüyor ama siz burnunuzun dibinden göremiyorsunuz 'Gio Ardadan daha iyi bide üste para veriyorlar süper' gibi abuk sabuk laflar ediyorsunuz.Olacağı ne? Bu adamı satacağız Orda müthiş oynayacak veya Türkiye dönüp Fener alıcak Emre gibi müthiş oynayacak sonra dövünüp duracağınız.Yabancı kontenjanının olduğu yerde Dos santos gibi adamlardan çok bulunur ama bir Arda'yı bulamazsın.

Bu mudur yani ? Hızlı , dikine çalım atabiliyor . Arda´daki zakanın , liderlik vasfının yarısı yok Gio´da Arda´nın ne kadar joker bir oyuncu olduğundan bahsetmiyorum bile .

Gio'nuda oyun zekası çok ileri. Ne gereksiz bir çalımı, gecikmiş şutu veya ortası yok. Herşeyi yerinde ve zamanında yapıyor. Arda topu ayağına alıyor. 100 saat bekletiyor ayağında. Çoğundada kaptırmıs oluyor.

bide bence gio alinirsa gelecek yil yabanci kontenjanina takilacakdir neill baros keita banko bi stoper bi orta saha alinacak elano da var ediyor 6 yabanci gio yedek kalacak

Gio'nuda oyun zekası çok ileri. Ne gereksiz bir çalımı, gecikmiş şutu veya ortası yok. Herşeyi yerinde ve zamanında yapıyor. Arda topu ayağına alıyor. 100 saat bekletiyor ayağında. Çoğundada kaptırmıs oluyor.

Bunun için Arda Asist kralı 7 golü Dos santoun 2 asisti 0 golü var dimi?

Gio+14'tür o.Eksik yazmışlardır...:)

biraz daha kabul edilir bir teklif ama yine diyorum, Arda bu sezonu istedigimiz kadar iyi gecirmedise bile degeri en azindan 20 milyon euro dur. avrupanin hangi takimina cikarsa tek basina maci cevirecek nadir oyunculardan biridir.

Oyundan kopuk final paslarında başarısız.Ardanın attığı çalımların %1ini atamaz Dos santos.Hız istiyosan Atlet alalım bir tane.Son 1-2 ay formsuz oldu diye yerin dibine sokmaya gerek yok.Arda Dos santos çok üstün bir oyuncudur.Bunu Tottenham ingiltereden görüyor ama siz burnunuzun dibinden göremiyorsunuz 'Gio Ardadan daha iyi bide üste para veriyorlar süper' gibi abuk sabuk laflar ediyorsunuz.Olacağı ne? Bu adamı satacağız Orda müthiş oynayacak veya Türkiye dönüp Fener alıcak Emre gibi müthiş oynayacak sonra dövünüp duracağınız.Yabancı kontenjanının olduğu yerde Dos santos gibi adamlardan çok bulunur ama bir Arda'yı bulamazsın.

gio topu kenarlarda sağa sonra sola çekcek kadar yetenekli merak etme. Hız istiyorsan atlet alalım diye bir çok zekice bir espri yapmıssın. Sadece hız değil adamdaki. Sabri, Odonkor, Rommedahl gibileri sırf hız. Adamın bilekleri oyun zekasıda üst seviye. Sen Arda'yı her zaman en iyi görmek istedikten sonra ben ne yazsam boş. Adam 24 yasında hala bizde. Abarttığınız kadar olsaydı. Bizden 100 kere gitmisti.

Aslında bu tartışmaya dahil olmak istemiyorum ama,

Ardanın liderlik vasfı mı var Allah aşkına? senin liderlik vasfı dediğin şey Türk oyunculara yabancılara pas atmayacaksın demek mi oluyor? Saha da her arkadaşının hakkı yenirken, tekmeleri yerken hakemden özür dileyip arkadaşının sakinleşmesi için alnından öpmek midir? geç Allah aşkına Ardanın liderlik vasfı falan yok olsaydı bugün Arda neden kaptan oldu sorusu sorulmazdı...

Arda ile Gioyu jokerlik konusunda kıyaslayamazsın, Arda forvet,kanatlar en son ihtimal ortada oynayabiliyor, Gioda aynı şekilde forvet kanatlar ortada...

Son olarak oyun zekası demişsin, Gionun kaçırdığı goller var ya ordaki şutları bir daha izle ne kadar mükemmel vuruş hepsi hiç unutamadığım Murata bir şutunda hiç beklenmeyen tarafa vurdu Murat şansa çıkardı,orda kim olsa diğer tarafa vurur,kalecide o tarafa beklerdi o gol olsa Gio göklere çıakrılırdı, tek şansızlığı bitiricilik konusunda Gioyu küçümsemeyin..

Bunun için Arda Asist kralı 7 golü Dos santoun 2 asisti 0 golü var dimi?

Gio 2. yarı alındı ve tum maçlardada oynamadı ama yeteneğini gormek için bana bikaçı yetti. Arda taraftarla kavga ederken Gio en istekli oynayan yabancıydı.

Adam ne zamandan beri bas bas bagriyor yurtdisinda oynamak istiyorum diye. Kalana dur diyecek halimiz yok.

7.5M+Gio iyidir iyi.

Geri
Üst Alt