Toyota Corolla Sedan | 2019

Arabadan kar edilmiyor aslında. Aldığından yukarıya satman kar edeceğin anlamına gelmiyor ki? Bugün sıfır bir arabayı atıyorum 100 bine alsan ve seneye 105'e satsan ne olacak bu kez aynı arabanın sıfırını almak istediğinde 125 vermen gerekiyor. Aynı şeklde ikinci el almak istesen de öyle. Senin sattığın araba artıyor ama alacağın araba da artıyor.

alacak olanların 1 alt kasayı tercih etmesi taraftarıyım. Muhtemelen 2019da da satışı sürecek ve indirimli olacak.

Son düzenleme:
Her yıl Toyota en güvenilir marka seçiliyor, bunu sürdürülebilir hale getirmeleri şahane.

Toyota Sakarya fabrikasında çalışıyorum uzun zamandır kullanıyorum bu aracı te st için.Özellikle motoru çok iyi aracın.Onun dışında head up display özelliği eklendi yeni araca.kilometre göstergesini ön cama yansıtıyor sürücünün görüş açısını kısıtlamayacak şekilde.Onun dışında sunroof eklendi yıllar sonra :D Hybrid motor CHR modelinin aynısı olacak.Şubat ayında satışa çıkacak.

Toyota Sakarya fabrikasında çalışıyorum uzun zamandır kullanıyorum bu aracı te st için.Özellikle motoru çok iyi aracın.Onun dışında head up display özelliği eklendi yeni araca.kilometre göstergesini ön cama yansıtıyor sürücünün görüş açısını kısıtlamayacak şekilde.Onun dışında sunroof eklendi yıllar sonra :D Hybrid motor CHR modelinin aynısı olacak.Şubat ayında satışa çıkacak.

Sağol bilgiler için. Bir kaç sorum var uzun zamandır kullandığını söylediğin için.
Bir önceki kasaya göre kabine giren yol etc sesinde azalma var mı?
İç mekan kalitesi nasıl? Corolla’da genelde kötü olur. Her şey sert plastik mi?
Hybrid’li versiyonunun fiyatı hakkında bilgin var mı?
Son olarak ileri güvenlik özellikleri standard olacak mı? Yoksa en üst modeli mi almak gerekecek?

Teşekkürler.

Fotoğraflardan pek iyi gözükmüyor ama Honda Civic gibi olacak sanırım şekli.

Bu forumu bu yuzden seviyorum
Kültür mozagiyi resmen heryerden bir uyemiz var

Araba alma niyetim olsa ciddi adaylardan biri olurdu şüphesiz

Sağol bilgiler için. Bir kaç sorum var uzun zamandır kullandığını söylediğin için.
Bir önceki kasaya göre kabine giren yol etc sesinde azalma var mı?
İç mekan kalitesi nasıl? Corolla’da genelde kötü olur. Her şey sert plastik mi?
Hybrid’li versiyonunun fiyatı hakkında bilgin var mı?
Son olarak ileri güvenlik özellikleri standard olacak mı? Yoksa en üst modeli mi almak gerekecek?

Teşekkürler.

Ses konusunda suanlik pek bi degisme yok ses aliyo arac ancak bizim kullandigimiz araclar surekli sok-tak yapilan araclar oldugu icin bundan kaynakli ses yapiyo olabilir sonucta deneme arabasi muhtemelen iyilestirme yaparlar. İc mekan yine sert plastik kullanildi cogu toyota aracta oldugu gibi. Fiyat konusunda paylasilan pek bisey yok belli degil yani ama benim tahminim 120-130 araligi olur maksimum.Guvenlik ozellikleri standart olmaz muhtemelen cunku Turkiye ve Avrupa’ya verilen modellerin opsiyonları farklı oluyo. Adaptif cruize kontrol ve serit takip sistemi cok basarili.Bu ozellikler de yuksek paketlerde olur muhtemelen.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Japon arac demek

1. Yol tutamayan arac
2. Yol sesini iceri alan arac demektir.

Japon 2 marka enteresandir; 1. Subaru , 2.Mazda

Bu corollaya gelirsek tipi rezalet olmus. Civicin cok gerisinde. 1.8 lt motorla vergi dilimi acisindan Turkiyede is yapamaz.

Araba alacaksaniz Japondan uzak durun derim. Gidin avrupa arac alin.

Geri
Üst Alt