Trabzon 8 Yerli Aldı, 2 Yerli Daha Geliyor

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
Trabzonspor, Deniz Yılmaz, Serdar Gürler, Serhat Çakmak, Barış Memiş ve Batuhan Artarslan'dan sonra Turgut Doğan Şahin, Gökhan Karadeniz ve Anıl Taşdemir ile de her konuda anlaşmaya vardı.

Trabzonspor, İshak ve Adem Büyük ikilisini de kadrosuna katarak yerli transferini kapatmak istiyor.

Kaynak: Ajanslar, Spor Siteleri

Trabzonspor, Deniz Yılmaz, Serdar Gürler, Serhat Çakmak, Barış Memiş ve Batuhan Artarslan'dan sonra Turgut Doğan Şahin, Gökhan Karadeniz ve Anıl Taşdemir ile de her konuda anlaşmaya vardı.

Trabzonspor, İshak ve Adem Büyük ikilisini de kadrosuna katarak yerli transferini kapatmak istiyor.

Kaynak: Ajanslar, Spor Siteleri

adamın dibi saol bilgi icin

Trabzon bu sene 4.olabilirse büyük basari olur bu adamlarla. Hepsi alternatif olacak seviyede en fazla.

Böyle 8-10 tane adam alacagima gider tas gibi sol bek, orta saha ve kanat alirdim birer tane.

Trabzon bu sene 4.olabilirse büyük basari olur bu adamlarla. Hepsi alternatif olacak seviyede en fazla.

Böyle 8-10 tane adam alacagima gider tas gibi sol bek, orta saha ve kanat alirdim birer tane.

Alternatif değil işte sen öyle görüyosun.Ts'nin kadrosu zaten ŞL için değil ki Tr'de biyerlere gelmek istiyorlar.

Mümkün olduğunca vasat üstü yerlileri alıp elini güçlendirmek güzel birşey.

Bence güç katıyorlar kendilerine

Yerli transferi bir tek biz yapmıyoruz zaten neye güveniyorsak artık

Deniz Yılmaz ve Serdar Gürler dışında pek iyi oyuncu göremiyorum şahsen.

Patlama yaparlarsa da Trabzonspor'un ardından yeni durakları biz oluruz.

takımımızı td siz bıraktılar-bıraktık. mancini gitti herkes rahatladı. turgut doğan şahini trabzon kaptı. ne olduğunu ne kaybettiğimizi sene içinde anlarız ancak, malesef.. eğer furkan özçal da gs ye gelmezse tüy dikmek gibi bişey olur.

Hepsi leş adamlar ama artık trabzon da kontenjan olayında ses çıkarmaz.

Olcan ı da almayalım iyise şişsin kadroları

Bu kadar yerliden sonra Olcan'ı elde tutmazlar heralde. Yahu biz 1 transfer bile edemedik, transfer olsun diye transfer etmeyelim ama en azından Olcan'ı kapalım, yani yeni gelecek hoca'yı beklemeye gerek yok. Kim gelirse gelsin, şu koşullarda Olcan'ı reddedemez.

turgut doğan trabzonda patlar.bizde bonservisi elinde adamı almadık diye pişman oluruz.şimdiden yazıyorum buraya.

barış memiş bunların eski oyuncusu değil miydi ya

edit. eski oyuncularıymış dopingden 2 yıl men cezası almış. kktc ve sağda solda takıldıktan sonra ise ts ye geri dönmüş.

Umarım hepside Trabzon'a fayda sağlar. Düşmanımın düşmanı dostumdur. Bizim bu süreçte yegane dostumuz trabzonspordur. Bunu idrak etmek gerekir (8 yaşına kadar trabzonsporluydum :))

katılıyorum renktaş adam eksilten hızlı futbolcu.tam bizlik adamdı umarım yanılırız.

Geri
Üst Alt