GSC Portal Trabzon, Galatasaray'dan Onu İstiyor!

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
EEBk4g1.jpg

Galatasaray'da futbolu tartışılır hale gelen o isme eski hocası Ersun Yanal kancası...

Detaylar GSC Portal'da!

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kaç para vereceklerini görelim... Anadolu takımı olsa 3-5 milyondan açar kapıyı... Bunlar da gider verirler o paraları... Bize gelince 3-5 kuruşa mal etmeye çalışırlar...

Yusuf Erdoğana kafa kafaya takas yapalım.

I am the one who knocks!

Kaç para vereceklerini görelim... Anadolu takımı olsa 3-5 milyondan açar kapıyı... Bunlar da gider verirler o paraları... Bize gelince 3-5 kuruşa mal etmeye çalışırlar...
Görürsün abi maksimum 500.000 euroya biter bu iş. Yani yine zarar etmiş oluruz.

I am the one who knocks!

En az 1.2 milyon euro'ya satılmalı.

Salih Dursun orneginden yola cikarak en az 1.5 milyon euro almaliyiz, veya M. Ekici/Y. Erdogan ile takas etmeye calissinlar.

Veysel+Salihi verelim üstüne 3-5 kuruş da para Yusuf Erdoğanı alalım..

Veysel Sarı ve istedikleri bir oyuncuyu daha verelim , üstüne 1 Mn € ekleyip Yusuf Erdoğan'ı alalım.

İstedikleri oyuncu kim olur derseniz ; Salih Dursun'u bayadır takip edemiyorum ne durumda bilmiyorum duruma göre o yada Umut Gündoğan gönderilebilir diye düşünüyorum.

Resmi teklif geldimi acaba.

Veysel Tarıktan daha iyi bence hiç degilse fizigi filan fena degil.Adamın önüne kimseyi koymayıp bütün sahayı koyarsan tabi patlar Cafu mu bu adam.Ama en iyi Türk sağbek Şener kesinlikle Tarıka gösterdigimiz çabayı bu adam gösterip alsak hiç bi sorun yaşamıyorduk şuan.Tarıktan filan bi yol olmaz.

İlginç mesajlar var gerçekten.

Adamlar niye Yusuf'u versin?

Değil Veysel+Salih, Selçuk+Burak'ı versek bile olmaz.

Yeteneği ortada zaten adamın, şu an Ersun'un gelişiyle zirve yapması da muhtemel. O yüzden kolay kolay bırakmazlar.

Geri
Üst Alt