GSC Portal Trabzon, Galatasaray'dan Onu İstiyor!

Veysel Tarıktan daha iyi bence hiç degilse fizigi filan fena degil.Adamın önüne kimseyi koymayıp bütün sahayı koyarsan tabi patlar Cafu mu bu adam.Ama en iyi Türk sağbek Şener kesinlikle Tarıka gösterdigimiz çabayı bu adam gösterip alsak hiç bi sorun yaşamıyorduk şuan.Tarıktan filan bi yol olmaz.

Zamanında yazıp yazıp durduk tek sağbek var oda Şener diye GG den bile iyi diye oooouuuvvv olumu Tarık Veysel pouvvv GG diye yırtınıyodu gariban saf yürekli forum ahalisi

Veysel ilk geldiği zamanlar iyidi birkaç kere de onu ön libero da oynatmıştı Mancini.. Teknik Direktörle tekrar değerlendirilmeli performansı

Veysel Tarıktan daha iyi bence hiç degilse fizigi filan fena degil.Adamın önüne kimseyi koymayıp bütün sahayı koyarsan tabi patlar Cafu mu bu adam.Ama en iyi Türk sağbek Şener kesinlikle Tarıka gösterdigimiz çabayı bu adam gösterip alsak hiç bi sorun yaşamıyorduk şuan.Tarıktan filan bi yol olmaz.

Hic gulesim yoktu :D

neyse senin fikrin ama baya epic fail bana kalirsa..

Veysel better than Tarik :asd22:

Hic gulesim yoktu :D

neyse senin fikrin ama baya epic fail bana kalirsa..
Tarık'ın nesi var?Ne bi futbol zekası ne defansif anlayış hiçbişey yok koca bi 0 kurulmuş oyuncak gibi baş önde gidip geliyor oyunla alakası yok.Sırf Gökhan Gönülü andırıyor oyun mizacı diye aldık o kadar paraya Eskişehir elimize verdi.Veysel ortasahada degerlendirilir bek olarakta defansif bek olark iş yapar fizigi iyi ekstra işlere girmesin yeter öyle bütün kanat önüne verilmez kanatlı sistemde sırıtmaz.Bence Veysel daha yararlı olur takıma Tarıktan bişey olmaz istiyorsan sdadasdada diye gül gerçek bu. he bana sorarsan en iyisi Şener onu almalıydık salaklık ettik.

He bu arada ofansif bekimiz Tarık geçen sene 0 gol 0 asist ile oynadı.Al bu istitastigi bak bak gül..

Tarık'ın nesi var?Ne bi futbol zekası ne defansif anlayış hiçbişey yok koca bi 0 kurulmuş oyuncak gibi baş önde gidip geliyor oyunla alakası yok.Sırf Gökhan Gönülü andırıyor oyun mizacı diye aldık o kadar paraya Eskişehir elimize verdi.Veysel ortasahada degerlendirilir bek olarakta defansif bek olark iş yapar fizigi iyi ekstra işlere girmesin yeter öyle bütün kanat önüne verilmez kanatlı sistemde sırıtmaz.Bence Veysel daha yararlı olur takıma Tarıktan bişey olmaz istiyorsan sdadasdada diye gül gerçek bu. he bana sorarsan en iyisi Şener onu almalıydık salaklık ettik.

Veysel yetenek fakiri, sizler maci nerenizle izliyorsunuz merak ediyorum dicem de aslinda merak etmiyorum bile. Tarik i Veysel yanina koy, kim futbolcu kim degil 1 saniyede cozersin, bunu 5 yasindaki cocuk bile bilir. Ha bu demek Tarik cok mu iyi : hayir, malum yabanci kurali bizi bu duruma itti.
Allah askina Veysel de fizik den baska ne var, Rugby mi bu?
Herhalde bunu dusunen Hakan Balta, Telles den daha iyi futbolcu diyenlerle ayni kisiler.( Yaniliyorsam soyle )

Biz guresen futbolcu gormek istemiyoruz, biz topu kontrol edebilen, pas yapmasini bilen, dikine oynamasini bilen, gerektiginde calim atmasini bilen biraz da teknik alt yapisi mevcut oyuncular gormek istiyorum. Tabiki zeka da onemli ama bu butun Turk oyuncularda olan genel bir problem, sadece Tarik da degil..
Veysel bizde Yekta neyse ayni oyle olabilir, yani orta saha sadece ''bir' alternatif. Tarik yabanci kurali oldugu surece ya sagbek te ya solbekte forma sansi bulur.
Sener konusuna deginmeyecem cunku bizim takimda oynamiyor, suandaki konu bizim eldeki oyuncular..

Istatistiklere bakip futbolu cozdum diye gezinen bir futbol izleyicisi daha.. Klasik Turk bakisi, futbol dan o kadar uzaklarki..

Veysel+Selcuk'u verelim, karsılıgında Olcan'ın borcunu silsinler.. Borcunu sildikten sonra Olcan'ıda geri alsınlar.

Özetle bizi gereksiz adamların ücretlerinden kurtarsınlar.

Hamza iyi paraya satmali Veysel i, tabiki Trabzon israrliysa.

hqdefault.jpg

Veysel'i alana Selçuk + Yekta + Burak bedava. Paketleyip yollayalım

Geri
Üst Alt