Trabzon'dan Açıklama

1. Fatih Terim sike ile ilgili ne Galatasaray Teknik Direktörü iken, nede Milli Takim Teknik Direktörü olarak konustu. Neden konussun ?

1.A = Görevi degil...

1.B = Davanin icinde bazilerini cocukluklarindan beri tanidiklari sporculari var

2. Bizde Görev yaparken bizim hakkimizi herzaman savundu, gerekli mecralari aciklamalari ile baski altina almayi bildi. Su an o hakki savunma görevi artik onun degil, Galatasaray yönetiminin.Bunu güzel bir sekilde Yönetim´de yapan bir tek Adnan Öztürk vardi, gerisini o yönetimi dagitan baskan ve tayfasi düsünsün.

3. Milli Takim teklifini Ünal Aysal´in onayi ile kabul etti. Milli Takim ve Galatasaray´in yeri Fatih Terim icin ayridir. Fatih Terim Milli Takim´in basina en kötü döneminde geldi.

4. Orasi Tüpcünün Milli Takimi ise, bizde Tüpcünün Ligin´de mi oynuyoruz su an ?

3'ün Devamı = Evet FT , Milli Takımın başına en kötü döneminde geldi . Ama zaten o gruptan çıkartacağına inanıyor muydu FT ? Veya tüpçü ? Veya oyuncular ? Veya veya Türk halkı ?

Hollanda'yı yeneceğine inanıyormuydu ? Yense bile play-off'u geçeceğine inanıyormuydu ?

4- Evet maalesef Tüpçünün Ligi'nde oynuyoruz . Ne yapalım şimdi ligden mi çekilelim ? Ligden çekilsek bir daha dönemeyiz biliyorsun değil mi ? Başka ülkenin ligine de giremeyiz biliyorsun değil mi ?

Adem Çakar hala FT'ye toz kondurmuyorsun ya pes...

Ne demek hala ? Yeni olan hic bir sey yok, eskileri kasip kavuruyorsunuz devamli. Fatih Terim´in 2012 yilindan bir aciklamasini alinti edip, sözde gönderme yapan TS camiasi.

Kazlicesmeye destege gidip, sonra Medical Park´tan sponsorluk kapan bir kulübün böyle bir aciklamasini, sadece öfke ve düsmanlik duygulari ile desteklemek, bana göre akli selim bir davaranis degildir.

3'ün Devamı = Evet FT , Milli Takımın başına en kötü döneminde geldi . Ama zaten o gruptan çıkartacağına inanıyor muydu FT ? Veya tüpçü ? Veya oyuncular ? Veya veya Türk halkı ?

Hollanda'yı yeneceğine inanıyormuydu ? Yense bile play-off'u geçeceğine inanıyormuydu ?

4- Evet maalesef Tüpçünün Ligi'nde oynuyoruz . Ne yapalım şimdi ligden mi çekilelim ? Ligden çekilsek bir daha dönemeyiz biliyorsun değil mi ? Başka ülkenin ligine de giremeyiz biliyorsun değil mi ?

1. Türk halki aceba olayin son maca kalacagina inaniyormuydu ? Fatih Terim gelip Milli Takima yeniden bir umut getirdi, Avrupa Sampiyonasina katilmak hayaldir, diye kimse diyemez artik.

2. Bende Türküm, Tüpcü Federasyon baskani oldu diye, halkin takimindan destegimi mi cekeyim ? Yada AKP iktidar oldu diye, Türkiye adina herseye düsman mi olayim ?

3. Lig´den cekilemeyiz tabiki, ben olacaklari ozamanlar gördügüm icin goy goy amacli thread acmistim. Basketbol´da finale cikmadik, ama Süper Kupa finaline cikip o durusa kendimiz ihanet ettik. Yönetim olarak Ataman´in yüzüne bakamazdim ben.

1. Türk halki aceba olayin son maca kalacagina inaniyormuydu ? Fatih Terim gelip Milli Takima yeniden bir umut getirdi, Avrupa Sampiyonasina katilmak hayaldir, diye kimse diyemez artik.

2. Bende Türküm, Tüpcü Federasyon baskani oldu diye, halkin takimindan destegimi mi cekeyim ?

1- Kazandığı takımlar Andorra , Romanya , Estonya ? Hollanda'ya gelince patladı zaten . Doğru dürüst pozisyonumuz bile yoktu . 3'ü , 4'ü bile yerdik . Umut geldi ama o tarih hayal edenleri değil gerçekleştirenleri yazıyor maalesef .

2- Sana çek demedim zaten ama ben çektim . TFF'nin başkanı Tüpçü onun yaveri , kader ortağı FT . Ve Volkan , Emre gibi ahlaksızların olduğu oyuncular . Ne diye destek beklenir böyle bir takımdan ?

FT'ye iyi sallamışlar ama kendileri de çok farksız değil.

1- Kazandığı takımlar Andorra , Romanya , Estonya ? Hollanda'ya gelince patladı zaten . Doğru dürüst pozisyonumuz bile yoktu . 3'ü , 4'ü bile yerdik . Umut geldi ama o tarih hayal edenleri değil gerçekleştirenleri yazıyor maalesef .

2- Sana çek demedim zaten ama ben çektim . TFF'nin başkanı Tüpçü onun yaveri , kader ortağı FT . Ve Volkan , Emre gibi ahlaksızların olduğu oyuncular . Ne diye destek beklenir böyle bir takımdan ?

1. Fatih Terim yeterince tarih yazdi merak etme, bir Fenerli ile tartisinca sanki onlar ile övünmüyorsun. Romanya´yi deplasmanda en son yendigimizde daha Türkiye Cumhuriyeti yeni kurulmustu. Avrupa Sampiyonasina katilinca yine bir bahane uydurursun zaten.

2. Yani Emre Belezoglu´nun katkilari ile kazanilan UEFA Kupasi´ni benimsemiyorsun ozaman ? EM 2008´de kalede Volkan vardi, WM 2002´de takimda yine Emre Belezoglu. Ne yapalim yani ? Milli takimda takimdaslik olmaz iste.

1. Fatih Terim yeterince tarih yazdi merak etme, bir Fenerli ile tartisinca sanki onlar ile övünmüyorsun. Romanya´yi deplasmanda en son yendigimizde daha Türkiye Cumhuriyeti yeni kurulmustu. Avrupa Sampiyonasina katilinca yine bir bahane uydurursun zaten.

2. Yani Emre Belezoglu´nun katkilari ile kazanilan UEFA Kupasi´ni benimsemiyorsun ozaman ?

1- Fatih Terim'in sportif başarılarına sözüm yok . Ama Romanya ile sanki her sene her gün maç yapıyormuş gibi anlatmanın da

lüzumu yok . Kaldı ki Türkiye için Romanya'yı deplasmanda yenmek büyük başarı olmasa gerek .

2- Emre Belözoğlu o zamanlar karaktersiz değildi . Ne zaman o kupayı aldık karaktersiz olmaya başladı . Jardel'i soyunma odalarında koşmuyorsun diye tartaklamalar , fbye geçip ben doğuştan fbliyim tarzı açıklamalar , futbolculara , antrenörlere hareket çekme , küfür etmeler .. Daha var yani . Dediğim gibi UEFA Kupasını alırken karaktersiz değildi .

1- Fatih Terim'in sportif başarılarına sözüm yok . Ama Romanya ile sanki her sene her gün maç yapıyormuş gibi anlatmanın da

lüzumu yok . Kaldı ki Türkiye için Romanya'yı deplasmanda yenmek büyük başarı olmasa gerek .

2- Emre Belözoğlu o zamanlar karaktersiz değildi . Ne zaman o kupayı aldık karaktersiz olmaya başladı . Jardel'i soyunma odalarında koşmuyorsun diye tartaklamalar , fbye geçip ben doğuştan fbliyim tarzı açıklamalar , futbolculara , antrenörlere hareket çekme , küfür etmeler .. Daha var yani . Dediğim gibi UEFA Kupasını alırken karaktersiz değildi .

1. Bunu söyleyecegini biliyordum, o yüzden bastan itibaren yazmamistim tarihimizde en cok maci Romanya ile yaptigimizi... :D

2. Ozamanda karaktersizdi, ozamanda küfür ediyordu. Ozamanlar Or.... Fener diye bagiran, simdi Ib.... Galatasaray diye tezahurat yapiyor. Degisen sadece formanin rengi. Zamaninda Fatih Terim´den yedigi dayaklar ters tepmis.

Terim'in çalışma prensipleri varmış falan filan.Her lafa bir kılıf.

Yalan ise yalan de kardes. Fatih Terim bizde calisitigi müdettce kac tane yönetici rahat bir sekilde gezebiliyordu Florya´da ? Her lafa bir kilif degil, bunlar bildigimiz, ama bazilarinin unutmak istedigi gercekler.

1. Bunu söyleyecegini biliyordum, o yüzden bastan itibaren yazmamistim tarihimizde en cok maci Romanya ile yaptigimizi... :D

2. Ozamanda karaktersizdi, ozamanda küfür ediyordu. Ozamanlar Or.... Fener diye bagiran, simdi Ib.... Galatasaray diye tezahurat yapiyor. Degisen sadece formanin rengi.

1- Tarihimizde en çok maçı onlarla yapmış olabiliriz ama şansımız tutmamış . Aynen fener deplasmanları gibi :D

2- UEFA Kupasını aldığımız seneden sonra yani 2000'den sonra bozutmaya başladı . Ben o UEFA Kupasını aldığımız zaman vukuatlarının varsa da fazla olmadığını biliyordum . Nasıl Selçuk İnan'ın da ara sora vukuatları oluyor onun da öyleydi . Ama sonra tabii iyice cıvıttı o ayrı :)

1- Tarihimizde en çok maçı onlarla yapmış olabiliriz ama şansımız tutmamış . Aynen fener deplasmanları gibi :D

2- UEFA Kupasını aldığımız seneden sonra yani 2000'den sonra bozutmaya başladı . Ben o UEFA Kupasını aldığımız zaman vukuatlarının varsa da fazla olmadığını biliyordum . Nasıl Selçuk İnan'ın da ara sora vukuatları oluyor onun da öyleydi . Ama sonra tabii iyice cıvıttı o ayrı :)

Selcuk´un ne gibi vukatlari var kardes ? Agzindan lokmasini alsan, sesini cikarmayacak bir insan modeli Selcuk. Manisa´dan beri takip ediyorum Selcuk´u, ilk defa böyle patladigini gördüm gecen sezon.

Emre´nin bizde baya vukati vardi, o genc yasina ragmen cok asi bir cocuktu. Küfürler, kasti fauller. Kewell ile yasadiklari buna bir örnek mesela...

Ne yazikki Hagi ona o konuda kötü bir örnek oldu, Hakeme tükürüp dayak atan bir idol oldu. Zaten bir Hagi´ye vefasizlik etmedi Emre, herzaman "Hagi Alex´den büyük oyuncu diyordu" ve bunu Fenerbahce´de kolay kolay söyleyemezdin ozamanlar.

Gittikce kötülesti tabi, sonucta büydükce, daha da bir özgüven geldi.

Fakat sizin bu dedikleriniz de Trabzonsporun açıklamaların da haklı olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Bu aciklamalar Türkiye´de 40 yildir yapiliyor, TFF´yi baski altina almaya yönelik yapilan aciklamalardir bunlar. Bunun bin tane örnegini isteyen bulabilir. Adam takimi Sampiyon yapmis, sonra gitmis bir sene sonra yine sampiyon yapmis. Fatih Terim´i bir birakin, adam bizde oldugu sürece iste hakkimizi savunmayi biliyordu, esas su an yönetimde bos bos gezen hakkimizi savunamayanlara bakin. Öyle Demirören ile yemeklerde bulusup, bir halt edilmiyor iste.

Selcuk´un ne gibi vukatlari var kardes ? Agzindan lokmasini alsan, sesini cikarmayacak bir insan modeli Selcuk. Manisa´dan beri takip ediyorum Selcuk´u, ilk defa böyle patladigini gördüm gecen sezon.

Emre´nin bizde baya vukati vardi, o genc yasina ragmen cok asi bir cocuktu. Küfürler, kasti fauller. Kewell ile yasadiklari buna bir örnek mesela...

Ne yazikki Hagi ona o konuda kötü bir örnek oldu, Hakeme tükürüp dayak atan bir idol oldu. Zaten bir Hagi´ye vefasizlik etmedi Emre, herzaman "Hagi Alex´den büyük oyuncu diyordu" ve bunu Fenerbahce´de kolay kolay söyleyemezsdin ozamanlar.

Senin de dediğin gibi geçen sene patladı işte forma çıkarmalar falan . Belki vukuat denmez onlara ama olmaması gerekirdi .

Emre 2000 yılından sonra bambaşka birisi oldu . Hagi'den tehditler öğrendi , İngiltere'den ırkçılık öğrendi , Fenerbahçe'ye geldiği şerefsizliği öğrendi :) 2000 senesinden önce vardı yine ufak tefek işte biraz genç de olmanın tripleriyle ama gençken bile yapılmayacak şeyleri şimdi yapıyor .

Bu aciklamalar Türkiye´de 40 yildir yapiliyor, TFF´yi baski altina almaya yönelik yapilan aciklamalardir bunlar. Bunun bin tane örnegini isteyen bulabilir. Adam takimi Sampiyon yapmis, sonra gitmis bir sene sonra yine sampiyon yapmis. Fatih Terim´i bir birakin, adam bizde oldugu sürece iste hakkimizi savunmayi biliyordu, esas su an yönetimde bos bos gezen hakkimizi savunamayanlara bakin. Öyle Demirören ile yemeklerde bulusup, bir halt edilmiyor iste.

FT ye laf söyletmemek için şekilden şekile girmene kıvranmana gerk yok tüm Türkiye Terim'in nasıl biri olduğunu biliyor zaten, kraldan çok kralcı olmayın.

Fakat sizin bu dedikleriniz de Trabzonsporun açıklamaların da haklı olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Hadi, Fatih Terim o aciklamalari 2013 sezonunun sonunda yapmis olsaydi hak verirdim. Ancak Fatih Terim´in 11/12 sampiyonlugundan sonra susmasi ile, Milli takimin basina gecmesi ile bir bag yok. Hatta sonrasinda TFF´nin belirli kurumlarina karsi yaptigi aciklamalar var.

Sacma bir aciklama... "Hani adaletin oldugu yerdeydin" deselerdi farkli olurdu...

FT ye laf söyletmemek için şekilden şekile girmene kıvranmana gerk yok tüm Türkiye Terim'in nasıl biri olduğunu biliyor zaten, kraldan çok kralcı olmayın.

Bir insanin arguman yoksa eger, zaten ancak böyle bir cümle cikardi. "Bütün okul senin ne oldugunu biliyor Ahmet" gibi bir aciklama...

Geri
Üst Alt