Trabzonspor 17. Başkanını Seçiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Berat Ulucan

"Milli maçlar vakit kaybıdır"
Berlin Panteri
trabzonspor_17_baskanini_seciyor_1523089660_6371.webp

Trabzonspor'da seçim günü... 5 bin 758 üyenin oy kullanma hakkının bulunduğu kongrede iki aday Ahmet Ağaoğlu ile Metin Kaya başkanlık için yarışıyor.
Trabzonspor Olağanüstü Genel Kurulu, Hayri Gür Spor Salonu’nda başladı. Genel kurulda Ahmet Ağaoğlu ile Metin Kaya, başkanlık için yarışıyor. Kongrede 5 bin 758 üyenin oy kullanma hakkı bulunuyor.​
Trabzonspor Başkan Adayı Ahmet Ağaoğlu genel kurulda kürsüye çıkarak söz aldı. Ağaoğlu şunları söyledi:
"Bugüne kadar Trabzonspor'a hizmet etmiş tüm yönetim kurulu üyelerine şahsım adına saygıyla teşekkür ediyorum. Yurdun çeşitli yörelerinden, yurtdışından genel kurula gelen herkese teşekkür ediyorum."​
"Trabzonspor'un içerisinde bulunduğu sıkıntılı durum malum. Zaten her şey normal olsaydı şu an genel kurul yapmazdık. Fazla bir şey söylemek istemiyorum, dün mali genel kurulda her şey açık ve detaylı olarak konuşuldu. Açık olan bir şey varsa kulübümüzün sıkıntılarıdır. Bu sorunlar finansal kaynaklar, idari ve kurumsal yapı, altyapı, şike sürecidir."​
"Şike süreci belki de bir kulübün başına gelebilecek en büyük felakettir. Özellikle taraftarlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Trabzonspor'un hakkı için FIFA önüne çadır kuran adalet görevlilerine de teşekkür ediyorum. Şike sürecinde mücadelemizi sürdüreceğiz. Bu süreç tamamlanana kadar başkanlarımızın, yöneticilerimizin, hukukçularımızın gittikleri yolu izleyeceğiz. Gidilebilecek son noktaya kadar gideceğiz."​
"Gelirinin 7 kat borcu olan, kur farkı olan bir manzarayla karşı karşıyayız. Banka borçlarımızın yeniden yapılandırılması gerek."​
"Trabzon kenti, Türk futbol tarihinde onurun kitabını yazmış bir kenttir. Geldiğimiz nokta sıkıntılı ama doğamız gereği zor işleri başaran bir kentiz."​
Trabzonspor’da ikinci konuşmayı da diğer aday Metin Kaya yaptı. Konuşması sırasında listesindeki isimleri yanına çağıran Kaya konuşmasında şu ifadelere yer verdi:
“Trabzonspor’un geleceği için, öze dönüşü için, yeniden baş kaldırışı için, yeniden tarih yazmak için bugün buradayız. Yufka yürekle yollar aşılmaz. Biz 5-6 aydır seçim için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bugüne kadarki başkanlarımıza, yöneticilerimize, teknik heyetimize, kurullarımıza ve çalışanlarımıza kadar herkese teşekkür ediyorum."​
"Trabzonspor’u bu duruma düşürüp, bugün de yönetime talip olan, karşımıza aday çıkan başkan ve yönetimine serzenişte bulunmak istemiyorum. Sayın Ahmet Ağaoğlu çok centilmen bir ağabeyimiz. Eleştirmek için değil, ama delegelerimizin artık bir şeyleri bilmesini istiyorum. Trabzonspor uçurumun kenarında freni patlamış kamyon gibi rampadan aşağıya gitmekte. İşte bunlar yüzünden gitmekte."​
"3 Temmuz sürecini camia olarak birlikte yürütemedik, hiçbir zaman bir camia olamadık. Hayrettin Hacısalihoğlu, Trabzonspor şampiyonluğa giderken Sadri Şener’i neden yalnız bıraktınız? Sayın Mehmet Yiğit Alp, Muharrem Usta’nın listesindeydi. Orada neden devam etmediniz? Ahmet Ağaoğlu’nu neden oyunlarınıza alet ediyorsunuz? Trabzonspor cesurdur, Trabzonspor için samimi olun. Sayın Ağaoğlu, 2010’da Hayrettin Hacısalihoğlu ve 2017’de Mehmet Yiğit Alp kulübü satarak kaçtı, sizi de satıp kaçmayacağı konusunda garanti aldınız mı?"​
"Biz para vadetmiyoruz, biz kulübün borcunu ödemeyi vadediyoruz. Burası Trabzon. Başkan Süleyman Restoran'da yiyip içmeyecek, sokakta gezecek. Kulübü insanlara açın, insanlar kulübüne rahatlıkla gidebilsin."​
Goal

Değil Ahmet, Abramovich olsa kurtaramaz hamsileri.

Ağaoğlu bunları toparlayacak tek adam, kendisini muhabire kafa attıktan sonra tekrar sahalarda görmek çok hoş.

Ağaoğlu bunları toparlayacak tek adam, kendisini muhabire kafa attıktan sonra tekrar sahalarda görmek çok hoş.
yok öyle bir şey
muharrem usta gibi rte'nin kuklası, statiko adamı

Lenovo P2a42 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Benim söylediklerime engel değilki bu durum?
bunları veya bizi veya feneri kurtarmak için siyaset atamasıyla gelen bir başkan seçilmemeli.

yok öyle bir şey
muharrem usta gibi rte'nin kuklası, statiko adamı

Benim söylediklerime engel değilki bu durum?
bunları veya bizi veya feneri kurtarmak için siyaset atamasıyla gelen bir başkan seçilmemeli.

Alakası yok. Doğru hamleler yaparsan başarılı olursun, Usta ve ekibi yanlış hamleler yaptılar bolca.

kim bu ahmet agaoglu, herifi kurtarici olarak görüyorlar?

Sıkıntı yok bu sefer de polonyalı ya da belaruslu golfçüleri transfer ederler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt