Trabzonspor, 5 Oyuncu Transferini Duyurdu

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Trabzonspor, 5 transfer birden açıkladı.

🌪️ Ozan Tufan
🌪️ Borna Barisic
🌪️ Anthony Nwakaeme
🌪️ David Lundstram
🌪️ Denis Dragus

Cok Vasat transferler

Bunlar kendilerini iyice vasat alistiriyor

Ozan Tufan
Borna Barisic
Anthony Nwakaeme
David Lundstram
Denis Dragus

Net şekilde fayda verecek 3 oyuncu, diğer 2 oyuncudan da verim alabilirse, kağıt üstünde çok iyi bir transfer opeLAZyonu TS içün.

TS un çok fazla transfere ihtiyacı vardı, daha da alırlar diye düşünüyorum. Sadece Onuachu üzerinden işleyen bir takımdı geçen sezon.

Dragus alternatif forvet için iyi transfer çok mücadeleci ve bitiriciliği de ortalama üstü bir adam Bats olmasa bize de isteyebilirdim. Ozan da alınabilecek en iyi yerli merkez orta sahalardan. Nwakaeme'nin ne vereceği belli kapalı savunmalara karşı etkili bir silah. Diğer 2 adamı tanımıyorum

35 lik wakaeme eskisi gibi faydali olamaz bence yav 2 yildir arabistanda birde bu arkadas. digerleri faydali olur

Resim

Öyle aman aman transferler değil ama adamlar haziran ayında 5 transfer bitirmiş. Geçen seneden hocaları ve kadroları büyük çoğunlukla devam ediyor

Şöyle bir bakıyorum sadece stoperlerinde ve orta sahada abelirsizlik var adamların ilk 11 düzeyinde, Dragus forvet kanatlarda Trezeguet, Visca, Nwakaeme var orta alanda Bardhi, Mendy, Ozan var belki buraya bir takviye gerekebilir sağ bek Meunier sol bek Barisic kalede Uğurcan bir de stoper için J.Fernandes ve Denswil yerine bir stoper daha alabilirlerse kadroyu büyük oranla toplamış oluyorlar

Dragus yedek forvetse mutlaka fayda sağlar
Barisicte rangerstaydi sanırım iyi oyuncuydu
Transferi erken bitirmek önemli

Geri
Üst Alt