Erol S. Aydinli
Parçalı Üye
- 31 Mayıs 2015
- 3.466
- 1.451
- 403
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
boyle herifler belli olmuyo ya
ben begenmiyorum ama uzun olmasi ve sirti donuk oynayabilmesi fln ile ts gibi iyi top oynayan bi takimda is yapabilir
ekubandan iyi mi gorecez
palaceta sittin sene oynayamaz da denmarkta belcikada fln rezil olmadigina gore burda da is yapabilir. cok gol atmaz ama faydali olabilir
Futboldan anlayan uyeCok iyi bir forvet bence FCMde Danimarka liginin anasini belirtiyotdu
Futboldan anlayan uye
Midt denilen takımda oynayan her forvetin dilosu o. Onuachu için de muhteşem diyordu.Futboldan anlayan uye
Sorloth
Vedat
Cornelius
Adam akilli scout olsa Cagne'ye 13 milyon yerine bunlardan birini alirdik. En az yonetim kadar komple teknik heyet de suclu.
Valla Baskan, bir Rahmi bir de sen resmi maca cikmadan fayda saglar demissin.Midt denilen takımda oynayan her forvetin dilosu o. Onuachu için de muhteşem diyordu.
Neden 13?Sorloth u 13m euro teklif etsek, Palace hemen kabul ederdi.
Onuachu kotu mu yavMidt denilen takımda oynayan her forvetin dilosu o. Onuachu için de muhteşem diyordu.
yalniz onuachu'yu bende begeniyorum 2000 model Galatasaray oyun sistemine koy altın ayakkabı alır. Tam bu lig için risk alınacak tipte oyuncuMidt denilen takımda oynayan her forvetin dilosu o. Onuachu için de muhteşem diyordu.
Seni o zaman Scout ekibimize dahil edelim. Ne dersin?Sörloth tarzı kaç tane adam var, konuları açmıştım illa 6 milyon euro vermeye de gerek yoktu.
Ayağı az düzgün bu tarz fizikli adamların bizim ligde iş yapmama ihtimali zaten yoktu.
Muhteşem değilOnuachu kotu mu yav
Birseyi de bilme be kankBizim ligde bolca alan açacağını ve asist yapacağını düşünmekteyim.