Haber Trabzonspor, Aral Şimşir'i Transfer Etti

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Aral Şimşir, Trabzonspor'daki sağlık kontrolü öncesinde özel bir uçakla Türkiye'ye geldi.

Trabzonspor, FC Midtjylland'a bonservis bedeli olarak 15 milyon euro verecek.

[Farzam Abolhosseini]

Aral Şimşir: “Trabzon’da olduğum için çok mutluyum. Trabzonspor’un çok büyük bir kulüp olduğunu çok iyi biliyorum. Çok büyük bir taraftara sahip. Karar verirken çok zorlanmadım. Kendimi sol kanat ve 10 numarada çok rahat hissediyorum. O bölgelerde oynamayı seviyorum."

Bu cocuk şimdiye kadar neden ulke dışına çıkmamış bakalim izleyelim nasilmis

aral öyle ahım şahım değil AMA her zaman piyasadaki iyi yerlileri senin toplaman gerekiyor

kenan ve arda dışında alabileceğin yerlileri bjk, fb ve ts'ye bırakıyosan bunun adı tam anlamıyla aptallıktır
Gurbetçi oyuncuların fizik ve teknik taktik bilgisi burda yetişen yerlilerden çok daha yüksek olmakla birlikte uyum sorunu yaşamaları verim alma adına handikap yaratabiliyor sıklıkla.Bu sebeple yüksek maliyetle gurbetçi almak büyük risk,iç piyasada yanıyor o da başka sıkıntı.Dönüp dolaşıyor iş altyapıdan istikrarlı bir şekilde A takıma yeterliliği olan oyuncu kazandırmaya dayanıyor.

Aral'ı hiç izlemedim, yalan yok. Ama videolarda gördüğüm kadarıyla oyun tarzı biraz Arda Turan'ı andırıyor. Muhtemelen Yusuf Demir'den falan ağzımız yandığı için risk almak istemedik. Sonuçta 15 milyon şu anki piyasada fazla yüksek olmasa da, az para da değil. Büyük bir performans sergilerse üzülürüz ama..

Bu Tabzon’un eti ne budu nede,en fazla Fener’deki Oğuz Aydın performansı verecek oyuncuya 15 milyon verebilliyor?
Kel başa şimşir tarak gibi olmuş.

Danimarkalılar yine bir keriz tokatlamış gibi görünmekte

Geri
Üst Alt