Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: "Rezillik bitmiyor, Hacıosmanoğlu artık MHK ile alakalı bir karar almak zorunda"

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: "Rezillik bitmiyor. Herkes bir şeyler konuşuyor. Futboldaki rezillik başka boyuta geldi. Bu saatten sonra konuşacak çok bir şey kalmadı. Söyledikçe daha kötüye gidiyor. Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu, MHK ile ilgili karar almak durumunda! Algınız batsın. Bunlar rezalet! Diyeceğim çok şey var ama burada demek istemiyorum! Kaç tane pozisyon var arkadaşlar! Artık bu rezalet! Türk futbolunun battığı yerdir. Yazıklar olsun."

Noldu sn g.toğlanı? bizim yapacağımız açıklamayı siz niye yapıyorsunuz?

Ne diyorsun lan müptezel, çakma mafya. Attığınız 3. gole, Fenerbahçe'ye maç satan eski Fenerbahçeli Ozan'ın es geçilen kırmızısına da bir şey söyle.

katılıyorum tff ıstıfa etmelı

bizim salon erkegi yöneticilerde hayır yok bari bu adamları destekleyip gazlamalıyız kelle alırsa bunlar alır bizimkiler sessiz osuruk gibi anca gaz yaparlar

Bu ts denen takımın da şikeci kardeşlerden prensip olarak bir farkı yok. Hepside ayrıcalık istiyor. Hepsi birilerinin hakkını nasıl gasp ederim derdinde. Utanmaları yok, arlanmaları.

Bizimkilerin konuşacağı yerde bunlar konuşuyor.

Dursun yine kafayı kuma gömmüş.

Haklı kardeşim gözünün önündeki kırmızıyı veremeyen, dışarı çıkan topa içeride diyen adamların başkanı ya o koltukta kalmayacak ya kendi de defolacak.

bizim salon erkegi yöneticilerde hayır yok bari bu adamları destekleyip gazlamalıyız kelle alırsa bunlar alır bizimkiler sessiz osuruk gibi anca gaz yaparlar
ya sende bızımkılere sallamak ıcın yer arıyon renktaş

trabzon kac haftadır dogranıyor bi gücleri yok

Ya anlamıyorum, çok net aleyhlerine bir hata mı var maçta? Bu celallenme neye?

ya sende bızımkılere sallamak ıcın yer arıyon renktaş

trabzon kac haftadır dogranıyor bi gücleri yok
bu hacıosman ıcın fazlasıyla guclerı var,gecen senede 2 yasar kemalle mete kalkavanı bunlar bitirdi

hacıosmanı götürürse bunlar götürür o laz herif kendi şehrinden tepki yemeyi daha cok göze almaz yeterki lazyo daha cok bastırsın

Geri
Üst Alt