Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: "Trabzonspor bugün bir şerefsiz yüzünden yenildi"

Yabanci hakem demisken gidip elin Arabini veya Afrikaliyi getirmesinler. Nasil gecen sene VAR icin Alman falan getirilmisti iste gidersin Avusturyali, Isvicreli falan hakem getirebilirler. Illa FIFA hakemi de olmasina gerek yok bana kalirsa.

Yabancı hakem işi gerçekleşirse ben yabancı hakemlerin dandikleri gelecek diye düşünüyorum. Önemli liglerin en iyi hakemleri gelir mi ki?

Yabancı hakem işi gerçekleşirse ben yabancı hakemlerin dandikleri gelecek diye düşünüyorum. Önemli liglerin en iyi hakemleri gelir mi ki?
FIFA hakemi olmasina gerek yok zaten, baksana dunku macin hakemi gelecegin hakemi diye verdiler. Gelecek buysa elin 2. liginden gelen hakemi tercih ederim.

Daha konusmadi di mi? N3e bu ne de aga babasi. Yemiyor iste yemiyor. Hic birinin macasi yemiyor.

Elin adami parasina ve isine bakar, kolay kolay kimsede yabanci hakeme o dedigin sekilde sike parasi vermeye gotu yemez. Cunku olay patlak verirse yabanci ulkelerde bunu hali altina supuremezsin Turkiye'de oldugu gibi.
Üst seviye kimseyi getiremezsin bizim lige anca ya arap ülkelerinden ya da hırvatistan, portekiz, polonya gibi düşük liglerden gelir onlar da çok kolay manipüle edilebilir bence.

Üst seviye kimseyi getiremezsin bizim lige anca ya arap ülkelerinden ya da hırvatistan, portekiz, polonya gibi düşük liglerden gelir onlar da çok kolay manipüle edilebilir bence.
Katilmiyorum , gecen sene VAR'a gelen yabancilarda gorduk bunu.

Bos yapma vizyonsuz herif, transferleri ve hocayi sen sectin.

Miladi dolmus adama ustellik, Avciyla sezona baslamak intihardi

Katilmiyorum , gecen sene VAR'a gelen yabancilarda gorduk bunu.
Var ile sahaya çıkmak farklı. Varda monitör başında oturuyorsun yönetiyorsun maçda efor sarf ediyorsun üst seviye ligler kendi ligler devam ederken neden versin kendi hakemini. Ha gönderir ama ikinci lig seviyesindeki hakemini gönderir. Ya da tecrübe edinsin diye daha hakemliğe yeni başlamış hakemini gönderir onlarda sahaya patır patır bırakır tecrübesizlikten dün olduğu gibi.

Var ile sahaya çıkmak farklı. Varda monitör başında oturuyorsun yönetiyorsun maçda efor sarf ediyorsun üst seviye ligler kendi ligler devam ederken neden versin kendi hakemini. Ha gönderir ama ikinci lig seviyesindeki hakemini gönderir. Ya da tecrübe edinsin diye daha hakemliğe yeni başlamış hakemini gönderir onlarda sahaya patır patır bırakır tecrübesizlikten dün olduğu gibi.
Bende yazdim onu yukarida, ikinci liglerden gelen hakemler > bizim genc hakemler. Yeter ki gondersinler bize. Isterse orta sinif hakemler olsun.

Biz iyi hakem yönetiminden vazgeçtik zaten. Getirdiğin en kötü yabancı hakem bile bu yerliler kadar yönetecek zaten. Artniyet, algı, yapı yalanlarını çöpe atmak için istiyoruz yabancı hakemi. İkisini bir teraziye koy bakalım hangisi mantıklı. Manipüle, para diyorsun da yerlilere onu yapmak çok daha kolay

Bende yazdim onu yukarida, ikinci liglerden gelen hakemler > bizim genc hakemler. Yeter ki gondersinler bize. Isterse orta sinif hakemler olsun.
Şunu anlamıyorsunuz bizim hakemlere baskı var bunlar insan TR de yaşıyorlar her türlü yanlış yapma korkusu onları daha çok yanlış yaptırıyor kafaları rahat olduğu avrupa maçlarında harika yönetiyorlar. Ülkede futbol algıyla devam ediyor başarısız olan hakeme salayarak taraftarını manipüle ediyor yok yapı bilmem ne yabancı olunca bunlar kalkacak ortadan iyi hakem olmasına gerek yok sende ben de iyi hakem değiliz ama gördüğümüzü verbiliriz az futbol bilgimizle çok büyük iş değil ortada güven sorunu var yok o fbli yok Gsli olmuyor işte kötü yabancı hakem 1.klasman her türlü bizim burada ovv çektirir.

Şunu anlamıyorsunuz bizim hakemlere baskı var bunlar insan TR de yaşıyorlar her türlü yanlış yapma korkusu onları daha çok yanlış yaptırıyor kafaları rahat olduğu avrupa maçlarında harika yönetiyorlar. Ülkede futbol algıyla devam ediyor başarısız olan hakeme salayarak taraftarını manipüle ediyor yok yapı bilmem ne yabancı olunca bunlar kalkacak ortadan iyi hakem olmasına gerek yok sende ben de iyi hakem değiliz ama gördüğümüzü verbiliriz az futbol bilgimizle çok büyük iş değil ortada güven sorunu var yok o fbli yok Gsli olmuyor işte kötü yabancı hakem 1.klasman her türlü bizim burada ovv çektirir.
Ayni seyi diyoruz. Baska bir cozum onerin varmidir bu konuda?

Aynen öyle. Yabancı hakem demek bu baskı ortamında yaşamayan adam demek.

Ayni seyi diyoruz. Baska bir cozum onerin varmidir bu konuda?
Evet aynı şeyi diyormuşuz ben > işaretini küçük olarak algıladım özür dilerim.

Çözüm çok basit aslında komple yabancı hakem gelecek 5 sene ak göt kara göt çıkacak ortaya o arada tüm hakemler tasfiye edilecek yeni hakem eğitimleri başlayacak. Maçtan sonra hakem eleştirisi yasaklanacak komple Hakem eleştirisi yapana puan silme cezası getirelecek. Bizim ülke de yasak olmadan bir şeyler düzelmez biz vatandaşlar yasaktan anlıyoruz.

Geri
Üst Alt