Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: "Trabzonspor bugün bir şerefsiz yüzünden yenildi"

Zimbaci denen yaşlı hamsi o dakikalarda değişiklik yapsaydı skoruda maçında herturlu kurtarmıştı 88 dk bekledi bunak ,o yüzden bizim Okan hocanın ibret alması lazım dünkü zimbacidan
Girenler bile bir dinamizm getiremedi Trabzon'a,Şenol gelir gelmez bu takımın kondisyonu yok demişti zaten.2-1 öne geçtiklerinde bile 2-3 dakika görünce hallerini,2-2 bitse iyi dedim dün

Laf olsun diye konuşmuş yine. Geçen sezon taraftarlarının yediği dayaklardan sonra iş uzadı da uzadı, oyuncuların cezaları içerde pazarlık ile indirilmeye, engellenmeye çalışılıyor diyordu Erden Timur. Nitekim haklı da çıktı sonucunda gördük ne kadar ağırlığı varmış Ts'nin. Ayrıca bu adamın Koç ile iş dünyasından bağlantısı olduğuna ve çekindiğini okumuştum bir yerlerde.

Gitsin kulüpler birliğinde çoğunluğa uysun, şikeciler ile beraber oy kullansın.

Laf olsun diye konuşmuş yine. Geçen sezon taraftarlarının yediği dayaklardan sonra iş uzadı da uzadı, oyuncuların cezaları içerde pazarlık ile indirilmeye, engellenmeye çalışılıyor diyordu Erden Timur. Nitekim haklı da çıktı sonucunda gördük ne kadar ağırlığı varmış Ts'nin. Ayrıca bu adamın Koç ile iş dünyasından bağlantısı olduğuna ve çekindiğini okumuştum bir yerlerde.

Gitsin kulüpler birliğinde çoğunluğa uysun, şikeciler ile beraber oy kullansın.
Bu malum holding türk futbolunun en büyük sorunu. Eskiden de hakemler, tff falan aynıydı ama bu derece kaos, kavga, düşmanlık, yalan yoktu. Bunlar futbola bulaştı ortam çığrından çıktı

Kulüpler birliği seçiminde gittin oy verdin, hakkınız yenilince İstanbul takımları diye genelleme yapıyorsunuz geçelim.

Geri
Üst Alt